Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

LA MULTI ANI!!!
Sa fiti sanatoase,fericite si sa va bucurati impreuna de viata!Vei reusi sa-ti indeplinesti dorinta si chiar mai mult,pentru ca esti o luptatoare!Inca o data LA MULTI ANI!Pupici!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

ralu pisi, la multi ani fericiti impreuna cu fetitza ta?tot binele din lume iti doresc!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ralu, ii dorim micutei tale la multi ani cu cat mai multe bucurii. Iar tie iti dorim multa sanatate, putere si sa fii langa fata ta la zeci de suflari in lumanarica torului.
Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Ralu pisi,ti-am ramas datoare niste raspunsuri.Deci,diagnosticul a fost pus in martie,si tot atunci am inceput si citostaticele.Pana la ele am facut operatia de sector cu reconstructie,iar dupa evaluare(se va face dupa a 4-a cura cito)vom decide ce facem mai departe.Sunt posibile mai multe variante,dar deocamdata nu stiu nimic.Marea mea sansa a fost ca am descoperit cancerul intr-un stadiu incipient,fara invazie,desi parea a fi foarte agresiv.Dupa cum ti-am spus,tratamentul merge excelent si cred ca in afara de radioterapie,nu va mai fi nevoie de altceva.Oricum,voi face tot ce e necesar pentru a scapa definitiv de cancer.Indiferent ce!Nu-mi pot permite altceva la varsta mea(36 ani)si avand in vedere ca puiul meu are nevoie de mami a lui!Nici tu nu trebuie sa cedezi!Tu cand ai programata operatia?Te pup si pe tine si pe toti!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Ralu pisi,LA MULTI ANI pentru fetita ta!
Va admir pentru forta si sint alaturi de voi cu tot sufletul!
Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Ralu si Idoina, va doresc multa sanatate si putere de lupta, pana la vindecarea ce va veni dupa tratament.
Am intrat sa-ti multumesc Ralu, pentru ca dupa ce ti-am citit povestea, m-am programat la o ecografie la ambii sani. Eu am alaptat pana in decembrie, am avut mastita, dureri mari, canale infundate, si intr-o zi bebe nu a mai vrut sa suga. Ramasesem cu o frica se nu cumva sa am noduli, nu mai dormeam noaptea de grija. mama mea are cancer la san. ieri am facut ecografia, si totul e in regula la mine. o sa o fac anual. Am luat-o si pe sora mea cu mine, ea are 22 de ani, si i s-au depistat 4-5 noduli de natura lichida, hormonali, ce trebuiesc tinuti sub observatie.
sa stiti ca faptul ca oameni bolnavi de cancer pot sa povesteasca experientele lor ajuta mult pe altii.
Mama a primit diagnostic de cancer mamar anul trecut in noiembrie. Faptul ca a putut citi pe net povestile altora i-a mai dat curaj. ea s-a dus cam tarziu la dr. , e gradul IIIB , tumora e mare, a facut citostatice, acum face raze, si asteptam operatia.
Ralu, daca in urma la astfel de postari, cele care citesc merg la control, si una singura ajunge la timp la dr., inseamna foarta mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna RALU,

Vruiam sa-ti multumesc si eu pt postarea acestui subiect, care ,sincer spus, mi-a dat un sut in fund.
Ma plingeam si eu pe la inceputul subiectului ca simt ceva la sin.
In sfirsit azi am ajuns la dr.
Mi-a zis ca simte ceva ,insa nu e sigur ce poate fi, asa ca mi-a facut programare la mamografie si ecografie.
Eu acolo unde se simte biluta am o senzatie de arsura permamnenta.Plus ca daca string de sfirc iasa ceva galbui.
Dr nu påru f convins ca ar fi ceva grav, de aceea ma simt putin relaxata.
Må gindesc ca chiar daca ar fi ceva, ar trebui sa fie intr-o faza incipeinta ,odata ce nodulul nu se simte ca fiind f mare.
Sau poate gresesc???

Eu de cind ma stiu am probleme hormonale, am si ovare polichistice si asta mai lipsea acum.
Oricum treb sa fiu cu ochii in 4 ,mai ales ca am avut o ruda care a avut cancer la sin.

Fetelor ,voi cind v.ati dus la dr sa va palpeze sinul, se simtea nodulul mare???Sau???

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu pisi spune:

Multumesc frumos la toata lumea pt urari. Nu-mi vine sa cred cat de mare este fata mea!

Idoina ma bucur ca te simti bine, multa bafta in continuare cu tratamentul. Sa-l termini la fel de bine si usor pe cum l-ai inceput! Eu am operatia progaramata pt lunea viitoare (14 mai) Mai srie te rog si mai spune-mi cum te simti. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu pisi spune:

Ceela, Ilenici nu stiti cat me bucur ca v-ati hotarat sa mergeti la doctor. Pot sa spun ca acum mesajul meu si-a atins scopul.

Ile imi pare rau ca va trebui sa treci chiar si prin experienta asteptarii unui diagnostic, stiu cat de stresant este, cat de neajutorat te simti. Dar sa stii ca acesta este cel mai bun lucru pe care puteai sa-l faci. Mult curaj si rabdare! Este foarte posibil sa nu fie nimic grav; am inteles ca de obicei tumorile canceroase nu dor decat in ultimul stadiu. Cum nodulul pe care il simti tu acolo este mic, cred ca nu este cazul sa te ingrijorezi prea tare. Cand ai mamografia programata?

Ceela, buna decizie!!! Multa sanatate si tie si fam tale. Cum se simte mama ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

RALU, azi mi-a trimis dr foile la spital, asa ca astept scrisoare de la spital zilele astea. Sper sa nu ia prea mult timp.Oricum ei prioriteaza asemenea cazuri.
Eu am sunat azi la dr de fam sa-mi fac programare si mi-au dat ora pe loc,asa ca in 40 de min deja eram cu dr.
In general aici treb sa stepti vreo 2 sapt pt a ajunge la dr de fam.

Tocmai am citit ca mamografia e periculoasa inainte de 35 de ani, poate chiar da cancer ?Tie ti-a zis dr tau ceva de asta??

Iti tin pumnii strinsi pt 14 mai si sa ai mult curaj.
Si apoi sa vii cu vesti ff bune

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput