Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna ralu pisi

Iti doresc sanatate si multa putere pt perioada care va urma.

Cancerul nu trece cu alimentatie, dar se poate tine sub control prin alimentatie naturista. Vb de un caz concret, matusa mea, cand a aflat ca are cancer, dupace s-a operat a mancat numai naturist, si a tinut cancerul sub control. A luat si produse de la ALOE VERA, multe luni , a facut si chimioterapie.
Dar era de 57 de ani cand i s-a depistat cancer.
Din pacate, stiu multe cazuri de femei tinere care au facut cancer la 30, 34, 36 sau 38 de ani.

Dumnezeu sa-ti dea sanatate si sa te faca bine!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

ralu pisi, , am citit si aici si la subiectul andreicai, iti doresc ca totul sa se termine cu bine si sa-ti dea Dumnezeu multa putere si sa depasesti totul cat mai repede.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Ai dreptate, Kari, multi medici nu explica pacientilor ca daca stopeaza ingestia de proteine si grasimi de provenienta animala pot intarzia evolutia cancerului, datorita faptului ca celulele maligne se intretin cu aceste proteine, inmultirea lor este favorizata de toxinele acumulate de-a lungul anilor printr-o alimentatie nesanatoasa, ba chiar din cate am citit, unele vitamine, parca era vorba de complexul B, trebuie evitate.
Insa, Xio are dreptate, cand spune ca doar alimentatia fara operatie si tratament nu au ca efect vindecarea.
Eu cunosc un om care a trait cu un cancer 9 ani, cu ceaiuri (cred ca de la favisan), dupa ce a fost externat din spital cu prognosticul: maxim 3 luni de viata.
Nu stiu ce sa zic, dar in situatia asta, poate ar trebui facut tot ce este omeneste posibil, pentru stopare/ regresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

quote:
Originally posted by XIO

Jazz , cancerul nu "trece" indiferent ce mananci si cum mananci.Trebuie operat i punct , altceva nu ai ce sa faci.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

XIO,
Permite-mi sa te contrazic... Ceea ce mancam inainte sau dupa diagnostic este foarte important.

PS: Cata experienta ai tu in nutritie+oncologie?

http://www.cancerrd.com/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Jazz , cata experienta crezi ca am din moment ce sunt studenta ?

Nu am spus ca nu conteaza sa mananci sanatos , am spus doar ca e aberant sa crezi ca un cancer se trateaza doar prin dieta.
Fara operatie , chimio , nu faci absolut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Raluca, multa sanatate iti doresc!

Xio, eu am citit despre o gramada de cazuri de cancer vindecate prin metode naturiste, stiu ca voi la scoala invatati altceva, dar merita sa iei in seama si marturiile astea.O metoda eficienta pare a fi stoparea ingestiei de albumine, din care se pare ca ar fi construite tumorile. Corpul are nevoie de albumine si va devora dupa un timp tumoarea. Ce parere ai?

Pentru medici exista mari presiuni pentru rezultate rapide, sau din partea companiilor farmaceutice, in plus metodele naturiste depind de vointa pacientului, e o lupta pe care acesta trebuie s-o duca singur, medicul nu prea poate sa-l ajute.

Eu sunt de acord ca in cazurile grave, avansate, chimioterapia si operatiile sunt singurele solutii, dar oare la o boala decoperita in stadiu incipient nu merita incercat si altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mihaela, si eu credeam acelasi lucru despre medici , ca nu vor sa accepte alte posibilitati de vindecare , dar dupa ce am vazut in spitale si dupa ce ne-au explicat tind sa le dau dreptate .
Singurul mod de distrugere a unei tumori e sistarea aportului de sange, celulele mor , nu se mai dezvolta.
As recomanda si remedii naturiste in paralel cu tratament dar ata doar in cazurile grave , cu metastaze cand prin asta incerci sa mai prelungesti viata pacientului.
In stadiul incipient nici macar nu mi-ar trece rin cap sa experimentez asa ceva cu riscul de a vedea cum moare sub ochii mei pacientul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu cred ca operatia trebuie facuta cat mai repede, chimioterapia nu este suportata de toata lumea, citostaticele sunt foarte agresive cu ficatul, alimentatia joaca un rol foarte important dupa operatie, pentru ca sa nu apara metastazele.
Parerea mea, sumbra poate, este ca odata ajuns la metastaze, sansele de a se vindeca raman nule. Repet, de a se vindeca! Printr-un regim exclusiv naturist plus tratamentul de rigoare continuat in paralel, se poate prelungi viata pacientului.
Insa, daca se depun toate eforturile in stadiu incipient, cand celulele maligne nu sunt raspandite inca in sistemul limfatic, cred in vindecare, si cred ca la asta poate contribui enorm alimentatia naturista, exclusiv vegetariana, fara preparare termica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Parerea mea, sumbra poate, este ca odata ajuns la metastaze, sansele de a se vindeca raman nule. Repet, de a se vindeca! Printr-un regim exclusiv naturist plus tratamentul de rigoare continuat in paralel, se poate prelungi viata pacientului.

De a se vindeca, da, sint nule.
Dar se poate opri evolutia bolii in stadiul respectiv... stiu cazuri.
Nici medicilor nu le-a fost foarte clar cum s-a produs stoparea, dar s-a produs.

Eu n-as merge, oricum, numai "pe mina" vindecarii naturiste. Exista insa naturiste care pot fi aplicate in paralel cu operatia, chimioterapia si tratamentul clasic. Pot face bine, sau pot sa nu aiba nici un efect, insa rau banuiesc ca nu fac.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Ralu pisi,
Citeste despre Iscador daca ai timp... fa un search pe Google si vezi ce gasesti. In Germania si in Statele Unite (poate in mai multe tari dar eu numai de astea doua stiu) este folosit in paralel cu chimoterapia.

XIO,
Nu-mi amintesc sa fi afirmat ca nutritia este suficienta pentru vindecarea cancerului dar poate fi folosita in combinatie cu alte metode. Ai intrat pe link-ul postat de mine?

Mergi la inceput