Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

[font=Trebuchet MS]Super bluza aia maron din matase...atat de fina!

Poate ar fi mai bine ssa-ti frctionezi comanda..Ar fi sanse mai multe pt posta...

Am incercat sa simulez in primavara treaba asta cu "fragmentatul" comenzii..dar ce nu dai pe mere..dai pe pere...adica te taxeaza la taxa de delivery(shipping, handling)..pt. fiecare comanda..oricat de mica ar fi.

Uite de pilda..daca pui in cos chiloti (5 perechi/25$ - promotie)..platesti (numai) shipping - 27.99$ +25$ chilotii
Daca la comanda de mai sus pui si o pereche de cizme de 398$...deci total valoare comanda (chiloti 25$ + cizme 398$ = 423$)...la final platesti shipping pt. cele 2 = 63.99$

Shippingul e legat de greutate si volum (cred)..nu am gasit oricum o formula "corecta" si logica de aplicat pt. shipping + taxe vamale+ tva - de asa maniera incat sa iesi bine.

Oricum am dez-charge-at cardul azi de 445$ + shipping 63.99$.
Le-am trimis un meil "dragalas" si plin de "dulcegarii" indata ce am primit numarul comenzii..in care i-am rugat sa faca ceva cu modalitatea de a trimite pachetul..(cu alte cuvinte - sa-l puna naiba la posta..sa platesc si eu mai putin -nu vreau neaparat sa-mi bata UPS-ul la usa..pot sa trag o fuga pana la posta..:))..
Acum..astept reply de la ei..sa vad ce-mi raspund..cel putin sunt draguti si raspund de fiecare data cand le semnalezi cate o problema...Asa ca ..va tin la curent..daca am reusit sa-i induplec..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
citat din mesajul lui a_l_3_x_a

Buna fetelor!!!
Sunt noua pe aici si vreau sa-mi fac si eu comanda la VS ma puteti ajuta si pe mine va rog...
1.Ce fel de card imi trebuie?Il pot face la orice banca?
2.Vreau sa-mi iau niste costume de baie din 2 piese dar nu stiu ce masura imi trebuie.Sunt slabuta am 50 kg 83cm pe solduri si 83cm la bust...imi puteti spune ce masura mi s-ar potrivi pls?

1. Orice card de debit - la ora actuala merg cam toate pt. plati externe, de la toate bancile (pt. asta trebuie sa faci musai un drum la banca si afli detalii).
2. la VS - pt. fiecare produs in parte ai "size chart"..cu dimensiunile in inch. Pt. siguranta, pui mana pe un centimetru si te masori..si..1 inch = 2,54 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetele, deschideti va rog un alt capitol.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput