Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 11
Carrye spune:
Codul postal este 7000. Deci ala de acum nu merge cu free shipping? Oricum, eu am comandat deja si iti dai seama la sfarsit cand iti face calculul final daca au luat sau nu in considerare codul respectiv.
Eu m-am pacalit cu plata pentru ca eu am toate platile online si eu am cerut banii inainte si pana mi-a aparut mie pe site-ul bancii plata au trecut cateva zile si abia atunci am vazut cati bani mi s-au luat din cont, ca erau mai multi cu vreo 100 lei decat cerusem eu. Si acum nu ma pot duce sa le mai cer, ca mi-e jena. Asta e! In general, comand doar cu sora mea, si impartim taxele de transport, ceea ce e foarte ok in general. Dar am zis sa ajut 2 fete si...in fine. Eu sa fiu sanatoasa.
Legat de link-ul ala cu codurile, nu au o valabilitate? ca nu vad la toate. Sunt general valabile sau tot asa trebuie urmarit acolo?
pisicuta si matei spune:
Da si eu am platile online si oricum teoretic si practic ei iti blocheaza banii imediat, numai ca nu iti apar in lista de tranzactii decat in max 7 zile, cand cere banca care asigura plata online la VS decontarea banilor. Dar cursul ramane acelasi din ziua cand ai facut tranzactia. Noi am gasit modul asta de calcul pentru ca este cel real si este si echitabil pentru toata lumea. Codul de free shiping este si mentionat pe site ca este valabil numai pentru US(vorbesc aici de site-ul VS). Acum legat de site-ul pe care l-am mentionat eu-au o oarecare valabilitate codurile respective. Ele sunt introduse de diferiti utilizatori care le-au folosit si unii trec valabilitatea, altii uita..de aceea mai bine le incerci..ca daca nu sunt valide iti apare imediat mesaj cu rosu: "ca nu mai este valid"," ca iti trebuie sa comanzi un anumit produse", " ca trebuie sa ai o anumita suma de comanda" in functie de ce cod ai incercat sa folosesti si de problema specifica pe care o aveai. Spre exemplu eu am incercat un cod de freeshiping desi trimiteam in Ro si aparea ca este ok(ca era valabil), dar cu toate astea costurile erau aceleasi..nu se scazuse nimic tocmai pt ca eu nu trimitea in US.
Carrye spune:
Da, inteleg ce imi spui, insa la mine nu aparea nimic pe site-ul bancii, abia dupa o saptamana am vazut tranzactia. In fine.
Cat despre coduri, eu am bagat codurile pe care le-am gasit pe site, unul pentru o geanta la costumele de baie miracle in valoare de 25$ si unul pentru o reducere de 75$ la o comanda de minim 125$. Au mers amandoua, pentru ca atunci cand am vazut factura am reducerea si imi apare si la tranzactie aceeasi suma. Acum astept gentile si sper sa fie 2 pentru ca am luat 2 costume de baie dintr-alea. Maine trimit si eu copia CI si astept sa ma sune in 2-3 zile sa imi spuna cat am taxele de plata. Oare cand mi le aduc acasa de cand ma suna?
pisicuta si matei spune:
cam intr-o sapt de cand trimiti copia. Eu am trimis copia intr-o marti sau miercuri si au zis ca luni cel tarziu ma suna sa imi zica cati bani...pana la urma am sunat eu si miercuri am primit pachetul.
princesslexy spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe acest site si vreau tare mult sa-mi raspunda si mie cineva caci am o "problema" si ma macina oarecum.
Ei bine..sunt la a4a comanda pe VS.Toate pana acum mi-au fost trimise pe cale aeriana, cu UPS AIR, insa acesta din urma vad ca mi l-au trimis "via Overseas" .
Nemaifiind vreodata in situatia asta va intreb pe voi,cele care stiti: ce presupune asta? Imi imaginez ca transportul e naval, prin intermediul vaporului, insa dupa ce intra in tara, ce se intampla cu pachetul? Pana acum venea cineva de la UPS la usa si-mi aducea pachetul. Din cate am citit in cazul in care coletul vine Overseas e implicata si Posta Romana insa nu-mi dau seama cum si de ce. Eu nu sunt din Bucuresti, locuiesc aici (fara viza de vlotant ) si problema e ca nici n-am cum sa obtin nimic din partea proprietarului(dovada cum ca as sta aici, act de inchiriere,etc) intrucat e plecat prin tarile calde si niciodata nu l-am vazut. CU administratora blocului imi rezolv toate problemele. De ce va spun toate astea| Pt ca din cate am inteles acriturile de la posta nu iti dau coletul daca adresa de shipping nu corespunde cu cea de pe buletin. Mentionez ca pachetul meu e in valoare de 300$ , am comandat 3 rochii si o pereche de pantofi...-> coletul e mare, e greu si chiar nu inteleg de ce l-au trimis astfel.
Ma feresc de Posta Romana ca de nu stiu ce pt ca de multe ori am avut surprize oribile din partea lor.
Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine in cazul in care v-ati confruntat cu vreo "livrare overseas" si sa-mi spuneti cum ati procedat si daca ati platit ceva...etc. Va pup.
pisicuta si matei spune:
princesslexy cel mai probabil o sa vina prin posta romana..si intr-adevar legislatia spune ca nu ai voie sa primesti pachetul decat daca corespunde adr de livrare cu adr din buletin(domiciliu stabil sau resedinta ). Acum depinde si de persoanele de la posta. Mie mi-au dat colete desi nu aveam nici macar flotat pe adr de bucu, dar erau colete nationale..s-ar putea sa fie mai nasoala situatia la coletele venite din afara...dar ..desi eu sunt total impotriva..la o atentie mie s-ar putea sa reactioneze pozitiv functionarul postal.
princesslexy spune:
mersi de raspuns pisicuto.
intre timp am aflat ca daca duc o adeverinta de la asociatia de proprietari semnata si stampilata cum ca stau aici, totul va fi bine!
Spune-mi te rog...ai platit vama? Citeam undeva ca daca le primesti la posta nu platesti NIMIC. Tu de unde ai ridicat coletele? Eu urmeaza de la O.P 41 de pe Banul Manta, intrucat locuiesc in sec. 1 .
pisicuta si matei spune:
Pai de la posta am ridicat numai din Alexandria, ca am trimis pe numele mamei si ea a platit numai vreo 4 lei pentru un colet de aproximativ 300$.
princesslexy spune:
aha,deci sa inteleg ca sunt sanse sa nu platesc vama!
la UPS mereu plateam dar aveam garantia ca pachetul ajunge intact.
in schimb in ceea ce priveste Posta Romana mereu am auzit cazuri cand ajungeau coletele desfacute, furat din ele,sau n-ajungeau deloc. Offfff...
pisicuta si matei spune:
Eu nu cred ca o sa ai probleme, mai ales ca ei au pus pachetul cu siguranta cu asigurare. Eu am patit la ultima comanda sa nu fie o bluza in pachet si pachetul era perfect-nu avea nici o urma ca s-ar fi umblat in el si a venit prin UPS. Am sunat la ei si-au cerut scuze si mi-au trimis alta bluza( din fericire mai aveau inca pe stoc). Si chiar daca e sa fie vreo surpriza(desi ma indoiesc) ai sa iti recuperezi tot
EDIT: mesajul meu s-a dorit unu calmant si cred ca mi-a iesit altceva. Noi am primit numeroase pachete din USA prin posta si absolut niciodata nu s-a intamplat nimic...au fost mereu intacte.