lacrimi in suflet

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Freia draga, te inteleg foarte bine. Si mie mi-era o frica ingrozitoare de nasterea naturala si am fost convinsa de cand am ramas gravida si pana am nascut(adica m-am operat) ca voi face cezariana.
Daca tu esti sigura ca asta vrei, pistoneaza-l cu ideea cezarienei pe doctorul tau de ficare data cand va vedeti, spune-i ca ti-e frica, ca ai cosmaruri, ca nu te simti in stare sa nasti natural.
Eu personal (nu cred ca e bine cum am procedat eu , dar iti spun totusi) ii duceam de fiecare data doctoritei mele (pe langa costul consultatiei la cabinetul particular) cate un cadou(cosmetice, buchete de flori f. frumos aranjate, un CD, etc.)ca sa vada ca sunt dispusa sa platesc pt. cezariana si sa ma aibe in vedere cu prioritate. Tu daca mergi la un domn doctor poti sa-i duci o bautura fina sau cosmetice. Eu zic ca e si asta o stratagema sa-l mai indupleci si sa tina cont de dorinta ta.
Oricum , sa stii ca si cezariana doare, e o durere mai putin intensa, dar care dureaza timp mai indelungat.
Succes si vorbeste-i despre temerile tale doctorului tau !

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Sper ca esti constienta ca cezariana e totusi o operatie si implica riscuri, statistic vorbind, chiar mai mari decat nasterea naturala.
Numai bine tie si Alexandrei din burtica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brotacel spune:

Draga Freia,
Incearca sa alungi frica de nastere. Incearca sa te gīndesti la anumite lucruri frumoase din viata ta.
Eventual asculta o muzica buna linistitoare.
Muzica este o adevarata terapie pentru suflet.
Eu am nascut ambii copii prin cezariana (amīndoi au fost prematuri).
Stiu cum este sa īti fie teama de dureri.
Porcaria a fost ca eu am avut niste dureri de am crezut ca mor dupa prima cezariana.
A mai fost pe deasupra si nelinistea data de faptul ca bebei mi-au fost transportati la o clinica speciala de noi nascuti prematuri pe o sectie de terapie intensiva.
Mititei au primit fiecare cīte o transfuzie de sīnge, iar eu cu burta taiata si o groaza de drenaje prin burta m-am dus sa īmi vad copuilasii.
O nastere normala mi-ar fi dat posibilitate sa īmi am puiutii līnga mine.
Stii tu vorba aia "Zoe fii barbata".
Cu calm si echilibru vei trece peste toate greutatile.
Este poate usor sa dai sfaturi, dar sīnt sigura ca tu si bebelusul tau veti reusi.
Toate bune!
Brotacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Freia,eu am nascut de doua ori,normal,pe cale vaginala si nu a fost chiar atat de rau.Cel putin in ceea ce ma priveste,as putea spune ca e o experienta extraordinara.Si mie-mi era frica,dar aici,gravidutele,incepand cu luna a-6a,cel tarziu,fac un curs de pregatire pentru nastere.Mai mult decat o pregatire fizica,e o pregatire psihica.Eu te-as sfatui sa te mai gandesti,daca totul decurge normal,nu vad motivul pentru care-ti ornezi burtica cu frumusete de cicatrice!Sunt la dispozitia ta,oricand!In ceea ce priveste,relatia ta cu...,mai bine ma abtin...Nu ca n-as avea nimic de spus... , .Ai grija de tine si de printesa.Va doresc,la amandoua,tot binele si toata fericirea de pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Draga Freia,
Noi sinem inca linga tine, cu tine, si tinem sa cunoastem evolutia sarcini tale. Alexandra este un pic si bebita noatra. (hihihi!!!)
Multiici

Gabi mama lui Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

mei ... lasati-ma si pe mine sa sper ca bebita asta v-a si a mea ... si nasa ei zice ca e bebita ei voi la fel ... si a mea cand o sa fie? (sper ca stiti ca eu glumesc acum)

Freia si bebita Alexandra (care iar are impresia ca e la un concurs de sumo sau lupte corp la corp)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Nu fi suparata ;o))) noi o revendicam toti cite putin, a ta va fi pentru toata viata. Ma bucur mult ca esti bine.
Sarcina usoara.

Gabi mama lui Emma

Mergi la inceput

neata forumitze...

am reusit sa ma urnesc din casa sa va scriu ... am fost la Dr. si e bine... doar ca bebita ramane mica pt varsta ei (dar e multumit ca de o luna incoace a mai crescut putin ... mi-a zis ca arat si eu in sfarsit "ca o femeie" )... m-a trimis sa mai imi fac o ecografie sa vedem ce mai zice si Dr. Pop

cat despre cezariana ... l-am facut sa-mi promita ca-mi face cezariana. Prietena mea insista sa-i spun de afectiunea mea cu inima ca sa nu ma trezesc ca se razgandeste...

bebita va face cu munutza ei din burtica si eu va pup dulce ... trebuie sa recunosc ca mi-e mult mai bine de cand am descoperit forumul asta

Freia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brotacel spune:

Draga Freia,
Daca ai o problema la inima trebuie neaparat sa vorbesti cu medicul tau.
O afectiune cardiaca nu cred ca poate sa nu īti permita sa nasti prin cezariana.
Of, nu stiu daca ai timp si posibilitate, dar ar fi bine sa īti faci un EKG.
Afectiunea ta cardiaca este foarte importan sa fie cunoscuta īn special pentru medicul anestezist.
Va pup cu drag si sīnt alaturi de tine.
Brotacel

Mergi la inceput

Brotacel, nu mai am nevoie de ekg .. stiu ce am de la 14 ani si stiu si care sunt riscurile... mici, dar exista, tocmai de aceea vreau sa si nasc prin cezariana si nu normal... iar la anestezie nu cred ca v-a fi o problema, am mai fost operata si in trecut si am avut anestii locale sau totale si nu am patit nimic... doar ca ma trezesc prea repede din anestezie si de doua ori eram inca pe masa cand m-am trezit.

Azi dimineata ne-a sunat si Dr. Pop sa mergem sa vedem bebita... ultima vizionare in burtica .... abia astept, mi-e dor s-o vad cum isi misca piciorusele si sper ca a mai luat in greutate domnisoara la cat mancam

pumpici si sa auzim de bine,
Freia si bebel Alexa

Mergi la inceput