Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Super recomandarea ta, dianocica, dezinfectatnt = gel de dus, dar neaparat Adidas!!
Ti-am zis ca-mi pare bine ca ai revenit???
a_deju, pe unde-mi esti? Hai ca v-au invadat bucurestenii acu' de 1 mai, mai bine stai tu acasuca si povesteste cu noi, ca parca vad ce aglomerata e aleea din Mamaia pe care va plimbati voi deseori...

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Hai, mey, numa' io stau acasa si nu sarbatoresc??? da' unde sa ma duc?? sotul lucreaza, acu' e la baschet, copilu' doarme, io pe net...

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

io sunt pe aci numai ca la discutii "diversificate" inca nu ma bag...cu portii, steamere, etc..ci bag la tartacutza ce ziceti voi ca poate mi-o folosi mai tarziu !

Dianocica, voiam sa iti zic ca Octavian nu mai face de mult grunjuri in kk..ci pastos ca mustarul sau mai lichid..dar la noi grunjurii au disparut de mult..poate te ajuta in luarea deciziei si poate intr-adevar ai alte semne dupa care iti dai seama ca nu se mai satura !

noi dezinfectam cada cu C.I.F. curata f bine nu face spuma si se limpezeste super-bine !

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

na ca mi am amintit destul de rapid... wholesomebabyfood.com

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
dar oala aia de care vorbesti tu chiar e o minune, auzi, soro!?

Parol!
Si cica sunt si retete pe net, cu ce sa pui si cat, si n-ai treaba... ma gandesc ca ar fi buna mai ales cand o sa incepem serviciul.
Da' retele de la steameru tau ce zic, doar cum sa faci legumele, sau cum sa mai pui o branza, un condiment, o maslina...? Ca m-ar tenta si pe mine, ca am incercat sa fac ceva legume cu branza si mi-a iesit aproape un terci.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

donia, nu cred ca are cum sa iasa buna branza bagata la steamer. eu am facut file de peste congelat, fara sa ma obosesc sa il decongelez si pe alt etaj cartofii natur. a iesit f bun.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ingeras sarut mana!
deci eu i-am dat pana acum suc de mar (50 ml pe zi)si suc de morcov 10 ml/zi. intrebarea mea e asa: rad un mar, ii dau o lingurita si din restul fac suc? sau continui cu 50ml de suc, la care adaug mar ras... o ling, apoi 2, apoi 3 si tot asa, fara sa modific cantitatea de suc?? ca eu am priceput de la tine ca ii rad un mar, il dau ras si doar din ce ramane ii fac suc. dar daca nu mai ramane suficient pt 50 ml de suc? reduc cantitatea de suc?
roxanica si eu termin cuita de cerale inainte de o luna.... asa ca nu esti singura. eu ii dau 6-7 masuri de lapte praf/zi. si cam in 3 sapt e gata cutia de cereale!
mai fetelor, dar serios ma ingrijorez... unde ati disparut???
asiza cum mai sta Denis cu papa?
va pupic pe toate, somnic usor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Seara buna!

Eu citesc din umbra si bag si eu la cap cum sa fac cu diversificarea asta
De azi am inceput cu piureul de morcovel si s-a cam strambat cand i l-am dat asha in stare pura. Daca am vazut ca il refuza i l-am tuflit in castronel alaturi de cereale si branza calcica si a mers suuper. Ce mai deschidea gurita sa ii mai dau, of!
Sa va spun cum de am ajuns la piure de morcov direct, fara sa trecem prin etapa cu supita de morcov, patrunjel, pastarnac? Simplu. Am o super oala, mai desteapta ca mine, care face din mancaruri cu apa, din alea fara apa... deci morcovii mei au ramas fara apa si in consecinta nu am mai avut ce supita sa-i dau copilului

La tema propusa de Ktrinel trebuie sa scriu si eu cateva cuvinte. Ma topesc la fiecare suras al lui Rares, mi se frange inima cand il aud plangand, traiesc si respir prin fiecare por al pielii sale. Este minunea e care am asteptat-o cu infrigurare si care ne-a bulversat total viata. Acum imi inteleg mai bine parintii si incerc sa-mi construiesc principii personale de educare al copilului, sa invat din greselile altora. Imi dau seama acum cat de exigenti sunt cei ce nu au copii cu cei ce sunt parinti. Totul se rezuma atunci la EU, SINE, EGO.. chiar si in cuplu uneori. Acum gandesc la plural.. EU a devenit NOI!

Multumesc celor care ne-au acordat votul lor in concurs.
Kara si noi te-am votat cu drag computorista si breakdansista lu' mami!

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Rares in concurs !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor - incerc sa-l votez pe Rares al Ramonei (el e cel cu fitness-ul, asa-i?) - dar nu mai pot.

se voteaza acum pe baza unui cod - pe care oricum l-as introduce imi spune ca e incorect.

ma dumireste si pe mine cineva cum sa-l votez?

v-am pupacit pe toate

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ati auzit de www.wholesomebabyfood.com/tip.htm" target="_blank">Baby Led Weaning? ideea mi se pare super, la noi n am auzit nimic....cred ca n a ajuns inca....

mirona codul ala e case sensitive. adica vezi ca poate sa fie 4Ss4

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput