Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by eli1977
buna, fete,
sunt o mamica de ian febr2007
ma scuzati ca va deranjez cu o mica intrebare, cred ca voi ati trecut de faza asta si poate imi puteti spune..
dr mi-a zis azi sa-i dau lui bb piure de fructe(am incercat pana acum si ii merge sucul de mar, portocala si morcov), nu stiu care cum sa le combin si sa-i pun si mar ras cu biscuit si mar copt cu biscuit.BUUUN, dar intrebarea mea, fac biscuiti in casa?aveti voi vreo reteta cumva?stiu ca nu cu faina de grau, ca e alergenica, nu?de care biscuiti folositi voi, pleeeease!si cum sa combin fructele, la piure de pulpa?dar banana?am voie?
va multumesc mult de pe acum, daca imi puteti raspunde..
va pupam
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli... nu mai posta subiecte din astea ca te iau la biciut fetele!
daca alaptezi nu se incepe diversificarea decat pe la 6 luni (eu am inceput la 5 luni asa ca se mai accepta si exceptii). daca ii dai lapte praf, at se incepe la 4 luni.
se incepe cu suc de mar (adica asa am inceput eu), cate o lingurita, apoi 2 si tot asa pana ajungi la 50 ml. at introduci si sucul de morvcov, o lingurita, 2 si tot asa pana la 10 ml. deci vei avea 60 ml de suc in fiecare dimineata. apoi marul ras... o lingurita, 2 si tot asa pana ii dai un mar intreg. banana nu se da pana la 6 luni (asa stiu eu). portocala... eu nu ii voi da pana la 8 luni. incearca sa combini cu fructe de la borcanas sau cu fructe din compot. poti sa ii dai si para, piersica si late fructe autohtone fara samburi. nu ai voie capsuni, kiwi. biscuiti numai fara gluten pana la 6 luni. dar eu nu am gasit asa ca ii dau cereale... orez si porumb de la milupa. poti sa ii pui cerealele in suc sau in pulpa de fruct.
sper ca ti-am fost de folos, dar sfatul meu e sa mai astepti!
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
adinazot spune:
CRINUTA,ANTONIA sa cresteti mari,sanatoase si cumintele!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
Alessia luna 7
Mirona spune:
Am intrat si eu sa urez La Multi Ani sarbatoritilor zilei....
Crinuta de Dandusa
Antonia de Bamboletta
Georgia de Cristina1974
Bianca de Madana
Cristina de Auras_v!
Yagmur imi pare tare rau de tine ca incepi lucrul - noi te sustinem si te incurajam.
Chris imi pare rau si de tine cu inundatia. of of
Laura13 vazut pozele lu' ginerica. De laudat faptul ca pana acum sotu nu voia sa auda de ginerica - de ieri parca s-a mai imbunat cand l-a vazut. Asta e? Dar e dragasel!
Deci - suntem pe drumul cel bun.
Temele de discutie de zilele trecute:
- pe mine nu prea m-a transformat maternitatea - sunt aceeasi - sau poate nu am eu timp sa ma gandesc cum sunt - cert e - ca sunt toata a Karei - deci SUNT MAMICA si atat.
- de 1 Mai iesim pe o poienita pe care se tot aduna lumea de ani buni de zile la astfel de sarbatori - la un mic si o bere - o taraba, doua - cu muzica si vie buna si miroase de gratare. O sa punem si poze la intoarcere.
despre noi:
- am incercat ficatul de pui (in combinatie cu pireu de cartof)- l-a vomitat
- am mai incercat si branza calcica - in combinatie cu pireul de para - de la borcanel - a papat cam 5 lingurite - mai mult NU. mai incercam - dar mai rarutz ca ne constipa.
- am plecat de acasa fara lapte praf. Asa ca ... am trecut pe NAN 2 - ca altceva nu se gasea pe aici - decat milupa si nan - cum noi milupa nu toleram ... am trecu pe nan. Ne place si papam mai cu pofta.
Cam atat.
v-am pupacit
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
bebinuta spune:
Luam casa
Azi ma duc sa-i fac poza (sper sa nu raman cu pozele).Ada va creste la casa. Ma bucur tare mult. Poate tot raul a fost spre bine.
Ieri Ada a facut 5 luni, dar se pare ca avem deja si fulguleti de 6 luni: LA MULTE LUNISOARE : Ada, Alessia, Crinuta, Kiki, Antonia, Georgia .
Si totusi vom sarbatori 1Mai la restaurantul chinezesc. Este prima iesire de acest fel pentru Ada. Abia astept sa vedem cu e.
Am vazut poze cu baietii fulguleti care sunt mari si frumosi, nu imi fac griji ca Ada nu o sa aiba "iubiti". Pup baieti frumosi: Rares,Dmic, David, Octavian, Denis, Luca, Cristi,Eric, Mark, Sebastian, Daniel. Stiu ca deja sunt deja promisi, dar ne incercam si noi norocul.
O sa punem si noi poze noi, mai spre seara.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
adinazot spune:
GIORGIA,BIANCA,CRISTINA ,multe lunisoare inainte
Alessia luna 4,
Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
Laura13 spune:
miro deci Dani nu va avea probleme cu soacra ci cu socrul... hmmm, uite www.woow.ro/prezentare/Soacra.html" target="_blank">aici ceva ca sa il bine dispunem pe tata socru. putem fi primul sau ultimul ginere... cum doreste
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bebinuta spune:
Totusi pun acum niste poze mai noi
Cine doreste sa vizioneze...
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Laura13 spune:
bebinuta vizionat poze... noi ne-am arunca ca fata e frumoasa foc, dar tot in timisoara?? daca afla Kara ce ne facem? si mai rau, daca afla tata socru?
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
adinazot spune:
BEBINUTA,vazut pozele!!! frumoasa grasunica Ada,dulce foc!!!
Alessia luna 4,
Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
roxanica2006 spune:
Bebinuta si noi am admirat-o pe Ada, e frumusica rau, sa creasca mare!
Am 5 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui