***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Gata, am modificat Mica publicitate. Am pus masura 38. ok?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Multumesc! Este ok!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La mine nu a venit coletul din 21 dar e clar ca adidasii 38 imi vor fi mici. Asta e. De culoare nu ma interesa, ii vroiam pt nisip, cu cat mai urati cu atat mai bine, dar daca vor fi asa mici.... de ce Dumenzeu nu or pune ei mentiunea ca trebuie comandati mai mari 2 numere???
Cin, hai ca o sa vina coletul...sper. LA mine abia a 3-a oara a ajuns o parte din coletul din 7 februarie si, coincidenta sau nu, dupa aceea nu am mai putut comanda nimic pe contul meu.
Adidasii sotului sunt inregistrati cu data de azi, am emotii pentru ca va fi un colet mic, doar cu ei si cu sanse mari de disparitie deci....
Asa ca acum astept 21 aprilie, 29 aprilie si 2 mai.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Buna fetelor ! Sunt si io cu mana sa validez cosul, dar nu ma pot hotari ce cod sa aplic....ce ati mai primit frumos, sa merite ? Din pacate prosopul Nemo cred ca nu mai este disponibil, nu am gasit cod care sa mai mearga si nici majoritatea celor de pe prima pagina...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

vlada, eu tocmai am validat comanda cu prosop happy flower, a pus nushulica poza, e frumos...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Support argent are cineva idee ce-o fi ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vlada nu stiu sa zic ce inseamna ala.
Eu ultimele cadouri am avut pilota orange (ok, doarme Ale cu ea) si gentile rosii (ca lumea). Acum astept tacamurile roz si prosopul de plaja, ala cu Nemo imi facea si mie cu ochiul dar nu l-am mai gasit.
Pe mail primisem ieri ceva care dadea cadou un colier turcoaz si ceva reducere la lenjerie dar nu m-am bagat ca acum chiar nu mai am bani si mai am niste cheltuieli mari de facut zilele astea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

in legatura cu strawberrynet: mi-au dat banii inapoi,ptr ca nu le-a confirmat banca codul de securitate(cu acelasi card fac cumparaturi pe LR),le-am trimis extract de cont si tot nu au vrut sa-mi trimita marfa.Ciudat,bine ca mi-am recuperat banii.

fab

Mergi la inceput

Am mai gasit un cod cu cadou ours - zic io ca o fi vreo jucarie de plus - 39128

Era frumos colierul ? cam ce gen ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

aici e colierul:

http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/op_generales/sem12/lingerie/popup3.htm?omniturecode=0010824RM082518970824

Mergi la inceput

Merci mult ! cred ca ma bag la prosopul de plaja....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput