Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen, ai ramas singurica pe pozitii.. Sa dea Domnul sa fie cu bine la tine, cre'ca Matei o sa fie foarte incantat
Hai, ca nu e greu cu 2, principalul e sa balansezi treburile asa bine incat sa nu fii prea aglomerata, Matei merge la gradi, nu?
Eu imi amintesc cu atat placere de primele lor luni, erau asa de frumoase clipele alea.. numa' notile au fost de cosmar la noi

Ciuf, o dai pe Eva mica la gradi?.. Off, Gingasia Sa cred c-o sa fie tare suparata..
Si eu dorm cu Olga, si parca e o proptea, se pune tot timpul in spatele meu si nu ma lasa sa ma misc.

Ileana, cum mai e cu Ilinca, s-a facut bine? Si Luca.. mai are crize?
Noi speram sa ne intoarcem in august, pe la sfarsit.. dar suntem prinsi aici cu multe lucruri, sper sa le aseze Dumnezeu mai repede sa ma intorc acasa, ca m-apuca depresia pe aici
E greu sa stiu ca nu m-ajuta nimeni. Azi a trebuit sa-l duc pe Codrin la gradinita si n-am avut cu cine sa las fetele, asa ca i-am luat pe toti trei cu masina. A fost bine la dus, dar dupa 2 ore jumate a trebuit sa ma duc iar sa-l iau. Si era ora de somn a fetelor, de abia am apucat sa le dau sa manance c-a trebuit sa plec iara.. Intre timp, bebe adormise, nu aveam pe nimeni sa las cu ea.. Pana la urma am lasat-o dormind, ca a venit mamaia.. desi nu prea pot conta pe ajutorul ei, ca nu ma suporta.. Deci nu pot conta pe ea de prea multe ori..
Acuma sunt moarta de oboselea, abia astept sa-i culc pe toti

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Am primit niste mesaje off line de la Laura, sunt racitit toti 4 cu muci si tuse, dar nimic grav.... va pupa pe toate

Ilinca e bine, nu mai tuseste deloc, haraie putin in piept, a primit 3 luni Singulair, vedem cum i-o fi in continuare... Carmena, voi de cata vreme i-l dati?

Adriana, te cred ca abia astepti sa ajungi acasa... Mult nu mai e.

Ciuf, grea alegere cu bona si gradi, ca inteleg ca oricum te baga in sapa de lemn . Daca nu e mare diferenta la bani as alege varianta bona ptr inceput, Eva e totusi destul de mica de dus in colectivitate... Mai ales ca a tot avut probleme cu urechile, cu una, cu alta...

Carmen, macar ai concediu platit 1 an, ca stiu ca prin alte parti e muuuult mai scurt concediul.

Fug la crocodili

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ciuf
si eu sper la fel, sa fie iubitor Stefi cu bb 2. Si eu recunosc ca l-am invatat un mare mamos si pupacios...Uneori e timid cu altii, alteori e mai infipt. Ma gandesc ca e mic sa isi "definitiveze" personalitatea, deocamdata copiaza. Si la fel si noi seara avem ritualul cu 2 povesti(daca nu macar 1), apoi inchis veioza, rugaciunea si luatul in brate, alintatul...Recunosc ca imi fac atata placere incat ma bucur cat pot de momentele astea ca ma gandesc ca va creste si nu va mai fi asa alintacios... De Eva, sfatul meu ar fi sa o dai la gradinitza, se va cali pana la urma, e greu la inceput, primele luni. Bine, eu recunosc ca pe noi ne-a ajutat mult gradinitza pe toate planurile(inclusiv ca acum mananca si bea rece si nu mai are nik). Eu pe bb 2 ma gandesc sa il dau si la cresa pentru un an...

Ileana noi ii dam Singulaire 6 luni din ianuarie pana in iunie. Apoi o sa vedem cum mai reactioneaza, eventual ii dam iar in lunile de iarna. Am inteles ca e totusi cel mai bun medicament pentru alergia astmatica. Nu am avut probleme, si cum ziceam, simptomele s-au ameliorat vizibil. Lui ii iesise indicele alergic 149 la analizele de sange in conditiile in care limita normala era undeva pe la 40. Am zis ca o sa-i repet analiza in iunie, dupa ce incheiem Singulaire. Bunica lui Marian are astm si sper totusi sa nu o mosteneasca, sa fie o chestie trecatoare.

Pupici la gasca.

Carmen26+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Laura, sanatate multa la toti. Aveti grija!
Carmen, pe Carmena o intrebasem de numele bblui, la tine e timpuriu sa te intreb asa ceva.
Elena, cum te mai simti? Sunteti bine? mai sangerezi?
Imi luai o pauza de cateva ore cat sa imi duc sotul la medic (i-a aparut o excrescenta pe locul unde au fost cusaturile de la operatie, iar martea viitoare e programat pentru alta ca sa vada ce este acolo – cu anestezie generala, tot tacamul), apoi m-a rugat o prietena sa o duc la aeroport. Asa ca timp de cateva ore fusei sofer. O aglomeratie de nedescris in oras, pe autostrada, ce-I drept ma si vanturai in ore de varf.
Pedalai ca o nebuna sa imi duc prietena la timp la aeroport (era aproape sa piarda avionul), iar cand sa plec de acolo, parca avusei piciorul lipit pe pedala de acceleratie (reflex ca inainte sofasem ca nebuna) si condusei prea repede. Vazui o masina de politie un pic mai departe, limita de viteza 25, eu aveam 40. De la distanta vazui masina ca aprinse luminile si cuminte trasai pe dreapta. Nici nu fu cazul sa il intreb, spusei din prima prostia ce o facui. Eram atat de emotionata ca nu mai gaseam inregistrarea masinii, permisul parka era intepenit in portofelul imboldosit cu chitante (nu bani). Tipul super dragut, un Indian din ala de ii lipseau penele in cap. Incercai eu sa ingaim ceva, dar parka nu imi mai gaseam nici cuvintele. Mi-era o ciuda pe mine de numai. Tipul avea chef de taina asa ca incepui sa imi dau drumul. Ca de unde sunt, de cat timp, si eu repede-repede bagai placa ca ar fi a doua amenda in viata mea. Il impresionai pe baiat. Zisa ca ma iarta de data asta dar ca as fi putut primi o amenda de $140 si 4 puncte pe carnet. Bleah, alea sunt pacatoase rau ca mi-ar creste si asigurarea lunara a masinii.
Tipul super de treaba. Frumusel foc si cu un zambet de te inmuia.
Apoi dupa incidentul asta imi luai sotul si merseram la un restaurant sa mancam. Nu suflai o vorba despre patania mea. Ce trebuie sa stie el chiar tot?
Miercuri am un interviu pentru un job la Biblioteca. Luni ma duc la ginecolog, marti il duc pe sot la operatie si uite asa iar sunt ocupata. Bine ca ii am pe ai mei aici si ma ajuta cu prichindeii.
Fug inapoi la treaba

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

off ciufulici, ce zi nasoala! sincer imi pare rau si parca ma vad pe mine.Noroc ca esti frumoasa ca altfel iti tragea indianul o amenda dubla ...hihihi.
Ce operatie a avut sotul tau?(scuze daca ai scris mai inainte, nu am fost pe faza), ii doresc sanatate si totul sa fie bine.

Eu am lucrat la bibloteca...in japonia(baza americana) aveam o pozitie buna la bibloteca...dar nu am rezistat mai mult de 3 luni, ca in loc sa lucrez eu ma bagam in spate si citeam carti de dragostepana mi-a spus sefu ca sunt FIRE

Eu sunt bine...sangerari mai putin.Merg la dr sapt viitoare sa fac un test sa vedem ce a fost acolo etc.

Merg imi pun baieti la nanica, azi isi fac de cap pana acum tarziu.

www.flickr.com/photos/8199369@N08/sets/" target="_blank">poze/aprile,2007

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! si poftiti la o !

Am vb cu Laura aseara, mi-a spus sa va cu drag. Sunt bine, papusha mica e o alintata si vrea numa in bratze si Laura noastra draga, ca o mamica simpatica ce e, o tine mreu in brate . Iar Aldo testeaza limitele noului lui statut de "frate mai mare" si e la capitolul initiative proprii fatza de sora lui mai mica. Dar sunt bine, Laura e fericita. Sa ne rugam sa se alinieze planetele si sa i se redeschida si ei contul.

Ciuf, ce bafta ai avut cu indianu' , ai fost simpatica foc. Daca tot iti mai merge cu falfait din gene dupa doi copii, nu te mai primim sa te lamentezi cu privire la kg in plus
Sanatate multa sotzului si bafta cu operatia! Tin pumnii sa fie bine!

Elena, ma bucur ca te simti mai bine!

Pruncii mei sunt bine. Luk a reusit sa faca si el nitzel roshu in gat, ce credeti ca face? Deschide frigiderul si bea laptele direct de acolo. Pana m-am prins eu a fost cam tarziu. Dar inghetata nu-i face rau deloc . Iar Ilinca e ok, nu mai tuseste, mai haraie nitzel in piept. E vesela si vioaie ca de obcei.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ciuf ai fost tare la faza cu indianu'... ce bine ca ti-a tinut dar or fi si altfel politistii pe acolo...Io aci deschid portofelu sa platesc amenda, ca asa am o greata de politistii romani, in speta cei de la rutiere...Vaneaza orice greseala fie ea cat de mica, asa ca prefer sa scap repede de ei...

Simpatica Carmen 77 s-a sesizat repede la nume, io de unde...Pe bb 2 cred ca il va chema Bogdan Andrei. Mai oscilam inca la al doilea nume, nu stim sigur daca va ramane Andrei, dar Bogdan e sigur. Dupa ce l-am nascut pe Stefi am auzit asa intamplator semnificatia numelui de Bogdan(darul lui Dumnezeu) si am zis de atunci, daca mai fac un baiat il va chema Bogdan. Se pare ca si lui Dumnezeu i-a placut ca si bb 2 a fost baiat asa ca promisiunea facuta...e datorie curata!

Ileana felicitari pentru prima pagina"poveste fara titlu..." Am recitit-o si mi-au dat lacrimile din nou, foarte emotionanta...Foarte frumoasa si fotografia voastra...Sunteti o familie super reusita si frumoasa sa dea Doamne Doamne sa fiti sanatosi si norocosi ca frumosi sunteti deja... Ma bucur pentru vestile bune despre Luk si Ilinca.

Elena bafta la dr! Tinem pumnii!!!

Pupici la gasca inclusiv la partea nordica si germana absenta inca de pe aci...Ne bucuram de vesti bune...

Carmen26+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, eu is un pic amarata si stresata, Matei e suspect de scarlatina, au avut 5 cazuri saptamanile trecute in gradinita , mi-a facut febra mare ultimele 3 zile, ieri am fost cu el la clinica si i-au dat antibiotic 10 zile, mi-a mai zis doctorita ca se aude si ceva la plamani. Si eu nu am avut scarlatina ca si copil, si taman acuma, cand is gravida in luna mica ... . Am un morcov cat China, zau ca asa noroc ... nu doresc la nimeni. Azi sun sa imi fac si eu appointment la ginecolog si va zic ce mi-a zis ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Vroiam sa va intreb daca mai stie cineva ceva de Paula, nu a mai intrat de un car de ani , sper ca Alexandra si Paul sunt bine...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen, sanatate multa
Imi pare rau, sper sa nu fie vorba de scarlatina, sau sa nu o faca macar..
Paula cred ca e ok, am vazut-o acum ceva timp pe la alt subiect si zicea ca sunt bine, a dat-o pe Alexa la o gradi buna, si ea incerca sa-si caute alt servici..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput