Stelute de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marybell- multumesc.. Stiu ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce si in plus suferinta e calea spre mantuire... dar e greu cand afli...

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

catalina am vazut ca ai terminat cartea, inca o data iti multumim pentru efortul depus.

cristinutza multa sanatate lui David, nu te ingrijora prea tare, va trece. stiu ca e greu sa-l vezi pe micutz ca il doare si plange la masaj dar nu ai ce face, trebuie sa insisti pentru binele lui de mai tarziu. si acum asa, ca sa te inveselesc putin, vreau sa-ti spun ca citeam eu mesajul tau, cum ca David are 42 cm circumferinta capului, si ce crezi tu ca m-am apucat sa fac eu? in secunda 2 am luat o ruleta ca sa ii masor capul copilului, fiindca nu am centimetru dintr-ala de croitorie in casa. si...mamaaaaaaaaa... cand am vazut ca Erik avea 43 cm, mi-am pus 1001 de intrebari, ce-o fi? cum o fi? daca e ok? asa ca, daca auzi ceva, cam care ar fi parametri normali la varsta lor sa-mi dai si mie de veste, plsssssss.

aelita multam, pentru ideea cu tantum verde. in alta ordine de idei nu am observat daca ti-a mai raspuns si altcineva, scuze daca ma repet, dar columbenii au o fetita nascuta pe 18.01.2007 pe care o cheama ca pe tacsu Irinuca

maria72 multa sanatate, dar eu zic totusi sa mai astepti sa vezi rezultatul audiogramei, s-ar putea sa nu fie atat de grav pe cat ti-a insinuat doctorul. eu una ma rog sa fie asa..fiindca saracutza de tine in ultimul timp ai cam tras-o cu diverse problemele din p.d.v al sanatatii.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL multumesc, nu ma necajesc atat pentru plansul lui (care dupa masaj si gimnastica se transforma intr-un somn beton) cat pentru privirea asta pe care mi-au aruncat-o doctorii: "cum nu l-ati dus pana acum la Neuropsihiatrie?" Incep sa gandesc ca si mama, ca e o moda, m-am uitat la pozele mele, aveam la sase luni un adevarat dovleac pe umeri.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cristiana, daca la NPI se fac aceleasi teste ca la neurologie la adulti, atunci o sa-i faca cateva teste ptr reactie (ceva zgomote pe langa urechi), coordonare (desi la varsta asta e mai greu cu coordonarea), eventual un fund de ochi (desi nu stiu cat e concludent e la el), o echografie sau ceva de genul asta la cap. Sincer eu stiam ca pana la 3 luni perimetrul cranian e egal cu cel toracic( ca tot intreba si Christinuta). Oricum, din pozele pe care le-ai pus mi se pare un copil perfect normal.

Offf, Anis te inteleg foarte bine. Noi acum ne chinuim ca avem sase dinti pe drum (dintii de sus si caninii). Pup mica printesa si ii doresc sa iasa cat mai repede dintisorii si fara durere prea mare.

Rali, imi pare rau pentru tatal tau. Incearca sa fi tare ca sa poti fi alaturi de el.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

cristiana70 eu la mesajul de mai sus, cu cristinutza te-am alintat, cred ca ti-ai dat seama, zic asta sa nu crezi ca te-am confundat. mi-am adus aminte acum ca mai avem o colega care are nick-ul chiar cristinutza, la noi pe forum.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Va asteptam la un nou capitol aici

Mergi la inceput

katy wowwww, 6 dinti? mancal-ar mamicutza pe el, [pup cred ca plange mititelul...of, Doamne. la noi inca il vad ca baga in guritza tot ce prinde, balutze la greu, maraiala nu mai spun, dar de vazut tot nu vad sa se apropie ceva de gingie, sau repet nu stiu eu ce trebuie sa vad...

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput