De ce DA de ce NU pentru Basescu?!(II)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Basescu are mare trecere printre romanii din alte tari, pentru ca acolo nu se stie cit de mult scandal face el. Acolo nu da nimeni la tembelizor ce a mai zis Base despre unul si despre altul, si nici ce s-a mai descoperit de casa lui misterioasa de nu stiu unde, sau cum Ioana are nu's ce masina bengoasa si o parcheaza aiurea, sau altele asemenea. Acolo apare numai Base revolutionarul, anti-comunistul (fost comunist, sic), popularul...

L-am vazut in campanie, la adunarea PD aparea ca un iepure, cu capul intre umeri. Foarte grea suspendarea, pentru el. Nici pe departe dezvaluirile pe care le promitea! Si doar are el sigur multe dezvaluiri de facut. Dar alea nu sint pentru prostime, pentru un amarit de referendum in care se lupta cu Geoana- pe care il bate oricum la fundul gol.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Pomenea cineva zille trecute de vot tip "apaca". Si cumnatul si socrul meu sunt f.f. hotariti sa voteze contra lui T.B. pentru faptul sustinut sus si tare ca " Nu are fata de presedinte" , "Eu nu sustin un presedinte care nu arata ca un presedinte, nu vezi ce fata are cum sa fie asta presedinte". Am reprodus din discutie ca sa vedeti ca votul tip apaca nu e obligatoriu sa fie pro presedinte.
P.S. Am incercat in fel si chip sa aflu si alte motive dar pentru ei e suficienta imaginea .

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

nu are caracter de presedinte, minte de presedinte si asa mai departe

si fata lui ... mi-aduce aminte de filmul ala cu SEMACA si LASCARICA ... , pana la suspendare era SEMACA, acuma e LASCARICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Sa-l rugam pe Richard Gere cu un interimat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Mamaruta ..:))). (off topic a fost risul in hohote si asta pt ca "on" s-au tot adus argumente pro suspendat). Si pentru ca are fata pe care o are plus multe altele noi o sa votam "NU". Pentru ca fata lui Pesedeliceanu, de fost fototopomodel nu numai ca nu-mi trezeste nici un impuls "estetic", ba mai mult, i se citeste "mizga de petrol" pe ea....Cit despre restul politicienilor "anti" de la noi...ce sa mai vbim. Clasa politica de 2 lei. O sa se ingroape singuri si pe limba lor vor pieri. Apropos, presa din tara se poate citi si in afara ei. Deci nu prea crez ca nu stie nimenisi de cele mai putin bune a lui Base. Cit despre fatuca lui, ce masina si pe unde parcheaza nu cred ca intere pe nimeni. Asta pentru ca is alti citeva mii care au masini bengoase (!) si le mai parcheaza aiurea...basca Daciile, Trabanturile si alte natii auto care in bucuresti se bat cam pe aceleasi locuri de parcare....insuficiente. Da ma rog, argumentele de tip "can-can" au greutate nu gluma. Doar suntem in tara absurdului. Cit despre Geoana, Voiculescu, Vadim si ailalti ca ei care s-au aciuat in Parlamenutul rusinii...singura "senzatie" eleganta pe care o am pentru ei este de greata (urmarea unei astfel de stari, pur fiziologice, o stiti). Asa ca daca as putea fi caracatita sa votez cu toate cele n'shpe brate, cu toate ash vota "NU".

Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

pai da,asa zic si yo...sa-l votam pe dl. fotomodel....data viitoare ca presedinte!
ca sigur o sa candideze!
cat despre minte...aici nu mai stiu ce sa zic,adevarul e ca minte ca a lui Iliescu rar mai gasesti!
dar nu mai are voie,ca era si acu' presedinte!...eventual sa incercam cu vaca'

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Unde puteti vota in Canada :

http://www.romaniacanada.com/comunicat.htm

Mergi la inceput

Corina Dragotescu l-a intrebat pe Basescu de ce Da de ce Nu pt Basescu? deci,cred ca a citit pe forum sa inteleg ca-i place DC?!
si ne-a furat ideea?

Mergi la inceput

sorry....vad ca intre timp s-au mai deschis vreo 3 subiecte despre daca votam sau nu ca Basescu

Mergi la inceput