Mamicile din parcuri.....intre mit si realitate

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Oooo, dar esti foarte calma si rabdatoare. Eu, cum spuneam, nu i-as fi dat ocazia sa "se dezvolte". Mi se ridica parul numai cand ma gandesc ca cineva i-ar putea face observatii copilului meu.

Off topic : Deni, Elise, eu propun sambata dupa amiaza (dupa 17) sau duminica la fel. Herastrau in partea cu intrarea dinspre Ambasada Chinei (e mult mai liber). Dau pm cu nr meu de telefon ca sa stabilim detalii, oki?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutarozy spune:

Ioana, sa nu interpretezi intrebarea mea, sunt doar curioasa: Tu cu Elise si cu Deni v-ati cunoscut pe forum sau va stiti din alta parte.
Sa nu te superi, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Inaioana, eu nu pot sambata si duminica.
De fapt, ziua care mi-ar conveni cel mai tare e martea (mai inainte ziceam ca sunt adaptabila ).
Tu nu poti deloc in timpul saptamanii?

-------------------------

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
flaviutza
mamica de plus
de abia m-a luat sotu de acolo...sot care plecase la 50 metri distanta sa nu-l fac de ras.

Flaviutza cred ca o mancam pe baba cu tot cu fulgi.
Asa face si sotzul meu cand ma iau de babetele astea din parc care vin langa carucior si incearca sa dea sfaturi sau sa inceapa sa spuna" vaaaaiiii da ce ii dai sa manance de e asa grasa??" sau "da-tii o caciulita ca raceste copilul la cap"
Al meu pleaca si ma lasa sa ma "cert "cu ele ca,cica il fac de kakao prin parc cu babaciunile si ca sa nu imi pun mintea cu ele.
Da poti,cand o vezi ca vine langa carucior si se baga in sufletul tau??

Noe ne alaturam si noi lui Dezbracatu'

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by andreutarozy

Ioana, sa nu interpretezi intrebarea mea, sunt doar curioasa: Tu cu Elise si cu Deni v-ati cunoscut pe forum sau va stiti din alta parte.
Sa nu te superi, da?

Andreea

nu mey, nu ne cunoastem delok deocamdata.
Pai...cik sambata nu, martzi nu... astept propuneri, numa' sa nu o punetzi pe bblisa sa ma trezeaska cu noaptea in cap... io confund nitritzii inainte de 12.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHONGA spune:

Mda.....inca de cand eream in Romania am gustat experienta asta,cu anumite vecine....pfuuu pai baietelul meu sta smirna ,ce zic este lege si are numa 2 ani,al tau fato e neascultator,ia uite ce face alearga.....scuzatima?am iesit cu copilu afara sa aibe activitate da sa alerge sa se tavaleasca ,serios al ei statea linga ea ca un soldat cu mainele pe linga ea drept astepta comandaalta........nu nui bine educal trebuie cei 7 ani dea acasa uite ce face se dezbraca sa faca pipi in vazul copiilor ,,,,,,,,vai fetita mea o sa vada,,,,,fugi mama fugi de acolo rusine rusine,mai avea saraca fetita si ointra in soc ca nu stia ce se intimpla din cauza voci si disperarii mamei sale.......da bine baietelul meu sia dat jos pantalonasi si sa dus linga o tufa sa faca pipi fara sa imi ceara ajutorul.........asta a fost teribil pentru mamici...acum sunt in germania nu are cine sa imi dea observati in parc imi vad linistita de treaba mea in parc si copilul se joaca in voie.......ufffffffff sunt linistita,,,,,,,nu se mai uitata vecinele cu ce este imbracat,aoleu pai ce a lu aia e mai bine imbracat?vasilew maine mergem in püiata si luam la baiat costum ma ai inteles?:-))))))))))))))))))etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Elise, io pot s-aud de nitriti numa' sambata si duminica sau vinerea viitoare (ca dupa aia plecam in concediu trei saptamani iar azi nu poci). Martea nu. Deni nu poate in nici un week end, prin urmare: ori ma ai numai pe mine si ai mei puradei in auditoriu in we, ori stabilim ceva pentru vinerea viitoare ca sa fie si Denizel (daca o sa poata). Ti-am trimis pm cu numarul meu.

Andreea, asa este cum zice Elise!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

nu prea am avut parte de comentarii din astea pana nu am inceput sa tin copilul in wrap. de atunci sa te tii. toata lumea se simte obligata sa-mi atraga atentia ca nu sta bine copilul, ca o sa i se strambe coloana, ca se sufoca daca ii trag "perdeaua" sa-i dau sa suga. n-au vazut in viata lor asa ceva, dar sunt sigure ca nu are cum sa fie bun

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pai hai sa ne vedem vineri in formatiune completa atunci.
Maine nu-i bblisa, shi nu cre' ca pe mine solo vreti sa ma vedetzi.

...hai sa continuam pe PM, ca am facut praf subectu' asta saracu... :)))

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu una nu ma mai enervez de mult la comentarii. De ce sa-mi toc nervii cu nimicuri? Pur si simplu spun geva de genul" Eu asa procedez, asa am procedat cu amandoi. Fiecare face cum crede de cuviinta". Sau pur si simplu schimb subiectul. Sau incerc sa dau argumente pertinente si stiintifice, asta daca persoana in cauza merita efortul. Daca nu...v-am zis cum procedez. La primul copil ma mai enervam...ma consumam in sinea mea. Ca sunt si tone de sfaturi la primul copil!Moamaaa....toata femeile invatate erau cu gura pe mine! La al doilea...deja lumea nu se mai baga prea mult. Ca de...daca mai ai un copil mai mare, pe care nu l=ai nenorocit prea tare si care umba inca pe propriile-i picioare, inseamna ca stii, cat de cat, ca cresti copii. Numai ca, Emma fiind la gradi pana la 5-6 dupa'amiaza si eu iesind afara numai cu Matei, lumea care nu ma stie zice ca-i primul plod, unde arat si eu mai tinerica si sare cu gura pe mine. Da' eu le dau peste nas: "Pai eu asa am procedat cu primul copil, care-i mare, e bine sanatos, prin urmare asa procedez si cu al doilea" Unele se uita lung: "Aaaa, mai aveti unul? Pai cati ani aveti?" "Pai am 31". "31??? Pareti mai tanara, credeam ca aveti cel mult 25" Noroc ca-s mai plinuta, ca sa nu zic grasuta (am 68 kg la 1,64 si ma chinui sa slabesc), altfel as arata de 19 Oricum, chiar si cu 2 copii dupa mine, plus cele 68 kg, lumea ma ia cu "domnisoara", ajung sa cred ca sunt chiar tinerica Nu toti, normal, dar destui.
Doamne, si cate mi-a fost dat si mie sa aud...mai ales ca Matei a fost mai lenes de felul lui, a mers singurel abia la 1 an si 4 luni, a stat bine in fund abia la 8 luni jumate, de vorbit nu prea vorbeste la 1 an si 10 luni (cateva cuvinte, cateva onomatopee si atat) asa ca,,,va dati seama "Vai...nu leaga doua cuvinte? Pai a mea lega la 1 an jumate" stiti cum zice lumea....Noroc ca am mereu replica: "Pai de ce sa vorbeasca? Lasa-l sa mai taca putin! Ca odata ce incepe...nu se mai opreste si nu mai am liniste" (stiu de le fie-mea)
Sau inca o faza, de curand: un bunicutz cu nepotel de-o varsta cu Matei, dar care arata cu un an mai mare, era prea inalt pentru varsta lui, se mira de fi-miu ca e atat de mic...ca pe mine ma vede mai solida asa, de ce fi-miu e asa plapand? Ca a fost nascut cumva prematur?" Asta a fost tare! Eu ma uit la el lung si-i zic ca nu e fi-miu mic, e nepotul lui prea mare pentru varsta lui, prea dezvoltat, de-aia i se pare ce-i fi-miu mic". Fi-miu e copil normal la varsta lui, e chiar solid, e pieptos, e lat in umeri, o sa fie un gagiu ...Numai ca i s-a parut moshului cam scund si pipernicit. Pai daca-l compara cu nepotu'sau, care la nici 2 ani arata de 3 jumate...normal.
Dar nu ma enervez, Doamne fereste! Pentru ce sa ma enervez? Pentru niste straini? Da' merita? Pai intorc fundul si plec, la urma urmei, de ce sa-mi consum nervii atat de pretiosi?! Ca si-a dat unul si altul cu parerea? Da sa-si dea cu parerea, ca doar de-aia are parere Eu imi vad de copiii mei si-i las sa vorbeasca. Bineinteles, atata timp cat copiii nu sunt afectati in vreun fel sau altul...cum a fost aczul Flaviutzei. Din fercicire, nu ni s-a intamplat!

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput