FIV...de toamna

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si la mine la fel...Dan fumeaza dar eu spre deosebire de voi sunt rea si nu il las sa fumeze in casa pt ca ii face rau copilului.Inca nu m-am apucat de fumat si nici nu vreau.Sper sa reusesc...vine marea si tare mi-e ca acolo ma stric.Sa-mi tineti pumnii sa reusesc si sa nu ma apuc.F.rar ma apuca dorul de si atunci dar cafea nu alcool.Cu pisi cand e treaza nu prea am timp sa ma gandesc la ...cand doarme insa tare as fuma o tigara si as bea o cafea.Eu insa cand ma apuc,ma apuc de fumez 7-8/zi.Acum cand vad tigarile ma gandesc la care vreau sa vina si imi revin.
Gata cu tigarile astea care nu ne lasa in pace!Am 7 luni decand numai fumez si 7 luni am fumat dupa ce am nascut.Cand m-am apucat de fumat dupa nastere aveam 2 ani decand numai fumam.Ati inteles?Parca ar fi problema de matematica!Oricum fumez din liceu...
Fumatul face bb mic!A mea avea 2800g la 7 luni...va dati seama ce mare era la 9 luni...sigur avea 5 kg.Cred ca in cazul meu pot sa ma reapuc de fumat,nu?Glumeam!

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Pai sigur, usor de zis despre viciile altuia... Tot la net cafe esti? Tot "ploua"?

Mergi la inceput

Gabi, daca te mai apuci acum ma suuuupaaaaarrrr rrraaaauuu pe tine si nu mai vorbesc cu tine, si te spun la fete ca esti rea si faci prosti, siii....

Ilenuta draga, ma mai cunosti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

sUNT NEVOITA SA-MI CER SCUSE..TOT LA "FUMURI" sunt...
M-am uitat rapid de job-uri..si ma duc sa-mi citesc ca azi dau examen din Legislatia pensiilor...
Si asa un examen il am ratat....

Mergi la inceput

BAFTA MULTA, Ileana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Imi pare rau ca dezgrop acum o discutie mai veche dar nu se poate sa nu am si eu dreptul la replica! Eu sint cea care "invidiez FIV-urile" FALS! Imi asum toate pietrele cu care nu veti ezita sa aruncati!
Gabid,
ce faci tu se numeste BIRFAAAA!!!
si e foarte urit! daca ai timp de browse pe internet foloseste-l in folosul tau si nu in a denatura ceea ce scriu altii.
Pe celalalt subiect nu ai incercat sa-i spui Dianei: "Diana, incearca toate variantele inainte de a va hotari sa infiati!" Ai spus sec, "a infia e mai comod!"
Nu invidiez pe nimeni! Nimeni care posteaza mesaje pe "Asteptind un ingeras..." nu e de invidiat! si nici nu am spus ca FIV-ul e floare la ureche! Il faci si gata!
Dar, posibilitatea de a face un FIV nu e determinata numai de ct-iile materiale ale familiei, te-ai(v-ati) gindit vreodata ca ar putea sa numai existe nici macar varianta asta? Ce faci cu FIV-ul daca uterul nu mai e apt sa tina o sarcina, sau nu se poate implanta "ouletul" din cauza multiplelor fibroame?
Ai inteles gresit si ai raspindit informatia gresit! PACAT!

Atita vreme cit exista o speranta/varianta, de orice fel, fii sigura ca fiecare de aici incearca sa mearga pe acel drum. Cind cineva si-a ales o varianta, oricare ar fi ea, nu trebuie catalogat ca s-a marginit la ce e "cel mai comod". Asta m-a deranjat, usurinta cu care ai pus eticheta iar acum aceasta birfa!

Cine e mai fericit? Cel care "isi permite un FIV"? sau cel care e sanatos si are un copil fara sa cunoasca toate problemele care pot apare cind incerci fara rezultat?

Sa dea Dumnezeu sa va reuseasca tuturor FIV-urile!
Iar cele care nu au ajuns la varianta asta sa reuseasca sa aiba BB-ul lor inainte de a repeta de mii de ori "Nu mai pot!" "Am ajuns la capatul puterilor!" "De ce tocmai eu?"

Mergi la inceput

Madalina,
In primul rand iti multumesc pt. urarile din finalul mesajului tau. Sincer!
In al doilea rand, iti spun ca pentru fiecare dintre "situatii" exista o ultima sansa. Pentru cele cu uter ok si posibilitatea de a sacrifica multi bani si mult stres, ar fi fiv-ul, pentru altele, infierea, pentru altele, resemnarea si "imbogatirea" in doi, in fine, o ultima solutie se contureaza de fiecare data la orizont. Noi aici ne-am adunat ca am simtit ca avem ceva in comun. Pt. cele care facem fiv (ca ultima solutie personala!), Gabi si Simona, fetita ei, sunt certificarea faptului CA SE POATE!!! Daca ne-ai fi urmarit mesajele de pana acum ti-ai fi dat seama ca, pe rand, am cazut in gropi adanci din care celelalte au incercat din rasputeri (uneori cu un umor care nici eu nu stiu de unde a mai putut fi adunat) sa ridice "victima". N-a fost loc si nici timp de barfe. N-a fost SUFLET pentru asa ceva.

Incerc, vreau si POT sa inteleg "dreptul tau la replica". Sa fim sanatoase si responsabile!!!
karula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Hop si eu cu calul meu!
Salut gagici,
Ma bucur sa aud ca mai sunt fete care nu fumeaza si care pe deasupra fac presing asupra parenerilor sa se lase de fumat.Si eu la inceput am facut presing () dar in final mi-am spus ca daca el nu vrea eu degeaba "imi racesc gura". Al meu sot s-a lasat din dorinta de a putea face un sau mai multi -i (nesatula de mine- dar ce sa fac daca ii iubesc). Usor nu ii este si il apreciez pentru asta insa cred ca totusi e un argument destul de puternic. Cat despre mineeee eu m-am straduit sa invat sa fumez insa tot ca Frosa si Marita aratam cu tigara.... asa ca m-am lasat pagubasa.

Pupici,si sa va vad

luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata, fetele!Ieri nu am mai avut timpe de forum!Nu va faceti probleme din cauza mea...eu zic sa ne vedem de ale noastre.Ce conteaza ce zic altii??!!Nu am deranjat decat o singura persoana de pe forum asa...

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Salut gagici,

Nu am putut 2 zile sa intru pe larg in subiect , dar acum chiar ca am un nod in gat...
Madalina...fara sa crezi ca-ti spun "sec", cum ai zis de Gabi....iti spun DIRECT...daca urmareai subiectul asta vedeai ca aici sunt numai gagici care au si au avut probleme majore, iar aici au gasit si sprijinul si mana de ajutor oricand intinsa!!!Tot sprijinul!!!
Iar GABI este cea MAI CLARA DOVADA CA SE POATE REUSI!!
Nu a spus SEC a spus direct ceea ce a gandit!
La noi SINCERITATEA nu este pedepsita! La noi este rasplatita pt. ca SE CASTIGA TIMP!
Pt. simpla informare majoritatea tipelor de aici care au facut sau fac FIV...au imprumutat sau imprumuta banii...nu este nici un moft!
Daca nu ai uterul bun...Doamne fereste....faci ca mine :il operezi! Eu nu puteam sa fac nici Fiv cu ce uter aveam!

Sincer chiar n-am chef de altercatii pe subiectul asta...eu sunt mai ciudata...deja parca nu mai este subiectul pe care intram sa-mi ridic moralul si sa aiba Karula cum sa ma ia de ceafa sa ma ridice de jos....
PIA, unde esti?!
Avem nevoie de intelepciunea si ratiunea ta!!!
Pe bune ca am nod in gat...

Mergi la inceput