Crema ptr protectie solara

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

mama cita creme sunt....
si inca bune

dar preturile sunt rezonabile? ca eu n-a da mai mult de 500.000 lei pe o crema... si vreau sa-mi ajunga toata vara

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Roxana, multumesc!

Io as da si mai mult daca as stii ca o face pe fi-mea Alba ca zapada

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by madau
Am vrut sa-i iau cu factor mai mare insa pediatra a zis ca trebuie sa o mai si "vada" soarele putin, face bine la oase, la fixarea calciului, nu e buna crema cu ecran total..ca degeaba o mai duc la soare.

caldura soarelui ajunge la oase oricum,cu sau fara crema.e adevarat (sau cel putin asa am citit ) ca impiedica intr-o anumita masura formarea vitaminei D. sincera sa fiu,eu as prefera sa dau copilului meu supliment de vit. D toata viata decit sa faca cancer de piele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by oanna3

mama cita creme sunt....
si inca bune

dar preturile sunt rezonabile? ca eu n-a da mai mult de 500.000 lei pe o crema... si vreau sa-mi ajunga toata vara

iubesc si sunt iubita

500.000? Mie mi se pare mult si atata .
parerea mea: nu totdeauna o crema scumpa e si buna sau cea recomandata de unii merg la altii. Poate crema X, cu 500.000 lei a stat pe raft de 4 ani (desi e in termen), nu se vinde, e veche. Mai bine cumperi o crema praspata, mai accesibila ca pret. Parerea mea ca Nivea e cea mai cumparata (nu neaparat e cea mai buna).
Noi mergem la vara la mare. Nu am sa o expun mult la soare.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

haideti sa mai spun a mia oara aici ped forum ce mi-a zis mie dermatologul:
pentru co[ii, un factor mai mare de 25 NU e indicat, tocmai din cauza ca ei au nevoie de soare ca sa nu facarahitism.
Insa!!!
trebuie dati mai des.
Factorul ala de protectie ridicat inseamna de fapt ca ecranul protejeaza mai mult TIMP, nu ca protectia e mai buna.

Si pt ca un copil, chiar si cu crema, NU ARE DE CE sa stea direct in soare, nici acel factor excesiv nu e necesar.

Personal, noi stam la mare cam 18 zile de obicei.
In primele 10 zile fata mea sta IMBRACATA sub umbrela si data cu lotiune, plus ca la 11 suntem plecati de pe plaja(mergem numai in extrasezon).
Cu toate astea, a facut alergie la soare in fiecare an....
abia ion ultimele 3, 4 zile o las sa se joace si altfel decat sub umbrela, sau in orice caz, dupa amiezele dupa 6 daca e iunie si dupa 4.30, 5 daca e septembrie, in functie de caldura din ziua respectiva.
Noi nu venim de la mare tuciurii, mai ales copilul e abia colorat...insa nu pentru culoare mergem, ci pentru inot si aerosoli.
:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Mi-am dat copiii vara trecuta cu NIVEA 50+ pt copii si am fost f multumita. S-au bronzat, dar nu s-au ars. IN afara de asta, respect urmatoarele reguli:
1. intotdeauna cu sapca sau palarie pe cap,
2. niciodata dezbracati la soare dupa orele 10. ii imbrac cu un tricou.
3. le dau sa bea apa cat mai multa.

Vacanta placuta !
Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, am si eu o rugaminte...am tot citit pe aici ca nu se folosesc cremele de protectie solara la bebei sub 6 luni...eu am o bebita de aproape 2 saptamani, iesim afara si as vrea sa o dau cu crema pt ca uneori soarele e destul de puternic. Cu ce crema sa o dau pe fata, pe manute?!

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Eseea, eu zic ca ea prea mica fetita ta pentru creme de protectie... incerca sa o feresti de soare, asa faceam si eu cand era Cristi mic.

Noi folosim (dupa 2 ani am inceput) Nivea pentru copii, aceea sub forma de spray colorat... Cristi are pielea foarte alba. Nu s-a bronzat deloc cand am folosit Nivea

Ingrid si Cristi 4 ani si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

essea vezi ca sunt creme care merg si la bebelusi asa mici...aia de la Avene e una din ele, dar ca regula, un bb asa mic nu trebuie sa stea deloc in soare, iesiti dimineata pana pe la 11, apoi inca o tura dupa ora 17 si e arhisuficient. Ii poti da prevetiv cu cremuta sa pe maini, pe picoruse, dar daca eviti orele alea "pacatoase" e foarte bine.

Perfect de acord cu SABINA, asa stiam si eu ca trebuie dati mai des cu cremuta ptr a reinoi bariera de protectie, plus ca oricum nu stam la soare decat maxim pana la 11...cu un body-maieu pe ea, capul acoperit chiar si in apa, si n-am avut probleme.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput