Crema ptr protectie solara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ramona, eu am luat cu factor mai mare, de siguranta, alba cum sunt soarele ma "prejeste" efectiv, daca nu am grija devin rosie ca o tomata, cu frisoane, pielea este f tare, apoi ce cojeste si sunt aproape alba la loc , deci indur degeaba. Intr-un fel ai dreptate, nu pot folosi crema decat cateva luni pe an, din pacate.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai sa aveti o vara frumoasa. Si noi tocmai ne-am mutat aici mai la soare, de aia fac pe desteapta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noua ne-a indicat pediatra Avene cu FP 40 ( mi-a spus ce sa ii iau fara sa intreb pt ca aici e o zona de soare puternic) si chiar am remarcat pe plaja ca o gramada de copchii sunt " cremuiti" cu asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

quote:

Originally posted by Ica 1975

Crema trebuie schimbata in fiecare an? Chiar daca scrie ca este valabila pana in 2009?

Ica, termenul de valabilitate este in cazul in care produsul nu este desfacut! Daca e desfacut se recomanda schimbarea lui in fiecare an! Daca voi aveti ten deschis oricum o veti folosi la greu, asa ca o veti da gata pina la anul!

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Si noi folosim Avene pentru copii,spf 40.
Vichy este si pt copii?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu am folosit anul trecut de la L'oréal speciala de copii cu factor de protectie 60 si nu am avut probleme deloc. Bine, il tineam si sub umbrela ca era mic, dar cand intram in apa cu el sau cand ne plimbam si era in carut nu l-a atins soarele.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Vichy este si pentru copii. Initial am cumparat pentru ca e hipoalergenic. E cel mai bun dintre cele incercate de noi pina acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Da, si mie imi plac cele de la Vichy, au o consistenta super si miros si tare bine, nu mai incape indoiala ca sunt si bune!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Poate nu e bine sa folosim prea mult aceste creme. Am vazut la TV ca in US a crescut mult numarul cazurilor de rahitism. Deci nu le folositi chiar de fiecare data cind iese copilul pe usa. Soarele e cea mai importanta sursa de vit. D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Yo am folosi la fete crema speciala pentru copii de la Avon si nu am avut nici un fel de probleme .

albumele noastre

Mergi la inceput