Crema ptr protectie solara
Raspunsuri - Pagina 14
monaraus spune:
Si noi si fetita am folosit anul trecut Elmiplant cu factor de protectie 30. Tati care e brunet s-a ars, iar noi care suntem satene nici nu ne-am bronzat. Anul asta cred ca-i voi lua FP 25 tot Elmiplant, sa se vada ca a fost la plaja... Nu stiu eu care voi fi in trim 2 de sarcina daca sa iau un factor mai mic...
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum
Sheannamp spune:
Autor: ralucutza77
Subiect: Crema de plaja care nu pateaza hainutele...
Trimis la: 26/07/2008 15:44:18
...exista? Anul trecut am avut L'Oreal. Buna, ne-a protejat de arsuri, dar hainutele cu care mergeam la plaja s-au facut varza. Au aparut niste pete crem - galbui care au iesit foooooarte greu sau deloc. Anul asta am luat Nivea Sun. La mare inca nu am fost, dar am dat-o pe fiica-mea cand am mai scos-o in parc. Aceleasi pete pe haine, vreo 2 tricouri sunt bune de facut carpe.
Exista vreo crema de plaja incolora sau alba, care sa nu pateze hainutele? Si, evident, sa fie si buna ca protectie solara.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: petaluda
Raspuns la: 26/07/2008 16:24:06
Nu cred ca te va ajuta cu ceva daca este crema alba sau incolora, cred ca hainele se pateaza pentru ca este vorba de o crema, deci e un produs gras, probabil de asta nici nu ies la spalat.
Cred ca mai bine ar fi sa cauti o solutie pe care sa scrie ca e " non greasy", adica sa nu fie unsuroasa. Insa din astea eu nu am vazut decat la adulti, nu la copii.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: simodina
Raspuns la: 29/07/2008 00:32:06
Noi am folosit vichy sau LRP si n-am avut probleme cu hainutele. Numai ca eu il dau pe Serban cu atata crema cat sa intre complet in piele, nu-i las pielea grasoasa... In conditiile acestea iti recomand una din cele 2 marci.
Autor: witeflower
Raspuns la: 29/07/2008 01:25:20
In fiecare vara am folosit Nivea, cand era mic, de 30, acum de 20.
Nu pot sa zic 100%, ca nu am urmarit atent, cert e ca nu am observat niciun fel de pata pe hainute. Drept e ca nu l-am imbracat niciodata imediat dupa uns, fiindca l-am uns direct pe plaja...
Autor: ada2021
Raspuns la: 29/07/2008 20:53:35
Noi folosim cu succes crema de la chicco si nu am avut probleme cu patatul hainutelor.
Autor: doxinu
Raspuns la: 29/07/2008 22:28:45
Io pot spune decat ca orice pata,da orice, iese la spalat cu VANISH, dupa ce pui pe pata fara apa sau altceva si il lasi sa actioneze jumatate de ora pana sa-l speli la masina de spalat cu detergent.
Acum noi tot NUVEA avem si nu avem pete pe hainute,da' asa cum a mai zis o fata io il dau pe plaja si nu punem hainutele imediat!
Autor: miflore
Raspuns la: 29/07/2008 23:00:10
Eu am folosit cu succes crema Avene; dar tot asa, data la plaja, hainutele nu le-am pus imediat si fara piele grasoasa.
Autor: ralucutza77
Raspuns la: 30/07/2008 09:27:56
multumesc mult pentru raspunsuri. Cum spuneam, la mare inca nu am ajuns anul asta, am dat fata cu crema cand am scos-o afara prin parc si inca mai era soare. Probabil am gresit eu, intai am imbracat-o si apoi am dat-o cu crema pe partile care au ramas neacoperite de haine (manute, umeri, picioare). Probabil ar fi trebuit sa o dau inainte cu crema, sa astept sa intre in piele si abia apoi sa o imbrac. O sa incerc si asa. Si legat de pete, Vanish am folosit si eu. In functie de materialul din care erau facute hainutele, unele s=au curatat, altele nu.