Adolescente supraponderale
Raspunsuri - Pagina 4
flaviutza spune:
Anky, eu am fost slaba moarta pana la 10 ani..lesinata de picam din picioare. dupa, cand au inceput hormonii sa misune si sa ma indop cu prostii aparute ca ciupercile dupa ploaie m-am ingrasat.
sper ca la fi-mea sa fie invers...ea se indoapa acum.inca(zic eu) tinem sub control treaba,adic arata bine, e numai muschiulet,nu are burtika..nu stiu ce o fi in timp.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
XIO spune:
Eu si la liceu se intampla sa mananc vara si 2 kg jumate de inghetata intr-o zi , ca sa nu mai spun ca in generala si clasa a 9-a mancam vreo 4 Milka pe zi ![]()
De asta spun ca mananci si prostii , dar faci sport si nu se vede nimic.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
anky spune:
quote:
Originally posted by flaviutza
Anky, eu am fost slaba moarta pana la 10 ani..lesinata de picam din picioare. dupa, cand au inceput hormonii sa misune si sa ma indop cu prostii aparute ca ciupercile dupa ploaie m-am ingrasat.
sper ca la fi-mea sa fie invers...ea se indoapa acum.inca(zic eu) tinem sub control treaba,adic arata bine, e numai muschiulet,nu are burtika..nu stiu ce o fi in timp.
mami si Ale
Da,posibil insa dupa cite vad eu fi-mea seamana cu sotul meu care poate minca orice fara sa se ingrase avind arderi rapide.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
quote:
Originally posted by XIO
Eu si la liceu se intampla sa mananc vara si 2 kg jumate de inghetata intr-o zi , ca sa nu mai spun ca in generala si clasa a 9-a mancam vreo 4 Milka pe zi
De asta spun ca mananci si prostii , dar faci sport si nu se vede nimic.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Ei la liceu...nu aveam probleme de genu asta,mincam o cutie imensa de inghetata,nici inainte de copii nu ma stresam asa cum o fac acum.Inainte de copii aveam 52 de kile,frumoase vremuri,acum imi ia foarte mult timp sa imi ating targetul.Organismul a luat-o razna de doua ori
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
flaviutza spune:
norocul tau ankule...si eu sper sa semene cu sotul,la fel.,el baga in el si nu pune nimic..dar face sport incontinuu de ani de zile.
fi-mea in schimb mananca mai mult ca mine.rade un castron de aprox 300 ml ciorba cu painica ,baga apoi si doua snitele cu un bol de salata si o felie de kek sau altceva..asta la o masa...
mami si Ale