Ceai antiadipos

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu daca beau ceaiul seara isi face efectul abia a doua zi spre seara... dar ma chinuie cu niste crampe de nu-mi mai trebuie.

Am descoperit insa altceva cu care sa il inlocuiesc atunci cand fac excese cu mancarea. Sapt. trecuta mi-am luat la calculator o "tavita" cu prune uscate( cum se gasesc la hypermarket). La un moment dat m-am trezit ca am mancat toate prunele.A doua zi... a inceput purificarea... si m-a tinut 2 zile. Cum mancam ceva, orice... daca mergeam la toaleta.... nu mergeam degeaba.
Crampe n-am avut si nici nu alegam sa ma asez pe "tron".

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Nana, te referi la ceailul verde care are si cutia verde?Ai tinut si regim in timpul asta?Am mai auzit ca ajuta si la slabit.Am inceput si eu de ieri, dar nu am baut seara ci dimineata.Am sa beau seara inainte de culcare

Da , la ala ma refer.
Eu nu am tinut si regim. Il beam seara iar dimineata cum ma trezeam direct la buda. Uneori ma trezea el, ceaiul.
Am verificat si baut in orice alt moment al zilei, daca mancam dupa ce beam ceaiul, nu isi mai facea efectul.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cum il preparati? Pe cutie scrie sa se fiarba cateva minute. Eu torn apa fierbinte peste el si il acopar.
Cum e corect?

Am auzit pe cineva spunand: ceaiul antiadipos m-a reglat! A zis ca dupa o administrare prelungita nu s-a mai constipat de ani de zile, ba chiar merge uneori la baie chiar si de 2x! Si va spun, persoana de care vorbesc a baut ceaiul inainte de anul 2000!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu puneam pliculetzul intr-o cana, peste care turnam apa fierbinte si lasam asa cateva minute!

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Stiti cumva daca atenueaza sau afecteaza in vreun fel efectul anticonceptionalelor?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

daca te referi la cel Sanyo (care la mine isi face efectul cam dupa 9 ore) tr sa calculezi sa nu isi faca efectul in primele 2-3 ore dupa ce ai luat pastila;
adica daca iei pastila seara, bea si ceaiul seara (o sa isi faca efectul dimineata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Merci mult Nana.Acum am inteles, ca ieri cand am citit intelesesem ca il bei seara si tot atunci isi face efectul.Si la mine isi face efectul peste cateva orea.Azi am baut vreo 4 cani, dar din cauza ca am mincat dupa nu am simtit nimic decat niste zgomote si crampe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor care ati baut antiadipos o perioada mai lunga, poate ma lamuriti si pe mine. Am inceput si eu sa beau, cam de vreo 2 saptamani. A durat cam 2-3 zile pana sa inceapa sa-si faca efectul, pe urma totul mergea ca la carte. Azi dimineata insa... pauza totala. Asta desi am baut ceaiul aseara ca de obicei, si n-am mai mancat nimic dupa. E normal sa existe fluctuatii? Pana acum, dupa obisnuirea organismului n-am mai avut probleme de genul asta, indiferent de ce mancam (si oricum nici ieri n-am papat nimic care sa stranga burtica).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput