Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am scris un mesaj mai lungut si... l'am pierdut, deci repet ce era mai important.
Doina, imi cer scuze daca am omis raportul tau si o rog pe Diana sa stearga semnul de intrebare.

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Weekend placut va doresc.Noi vom sarbatori miine si luni ziua reginei,sarbatoare mare pe acilea,pe miine am planuit barbeque in gradina cu niste prieteni,promit ca nu sar calul prea tare.Am sa pap niste frigarui de pui si peste in folie cu lamie,o sa fac si o mega salata.
Tzuni,vacanta placuta.
An-k, Felicitari pentru carnet,spor la condus.Iti place sa conduci?.Mie imi place tare mult sa conduc,as conduce si 10.000 de km ,cu opriri normal.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

anky, si mie-mi place, cand m-a intrebat sotul cum ma simt la volan, i-am zis ca vreau sa ma fac soferitza- am glumit, dar imi place tare mult sa conduc- cred ca mi-ar place si mai mult intr-o decapotabila

Acum noi plecam la niste prieteni, vom ramane acolo peste noapte si maine o vom serba pe fetita lor care implineste doi ani. Bianca mi-a cantat toata ziua ca merge la Iaia (Sara), asa ca o sa fie tare bucuroasa cand vom ajunge. Prietena mea ne-a amenintat ca ne asteapta cu pizza de casa, si nu stiu cat o sa rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by an-k

anky, si mie-mi place, cand m-a intrebat sotul cum ma simt la volan, i-am zis ca vreau sa ma fac soferitza- am glumit, dar imi place tare mult sa conduc- cred ca mi-ar place si mai mult intr-o decapotabila

Acum noi plecam la niste prieteni, vom ramane acolo peste noapte si maine o vom serba pe fetita lor care implineste doi ani. Bianca mi-a cantat toata ziua ca merge la Iaia (Sara), asa ca o sa fie tare bucuroasa cand vom ajunge. Prietena mea ne-a amenintat ca ne asteapta cu pizza de casa, si nu stiu cat o sa rezist.

Da,e misto o decapotabila insa m-am racit odata rau de tot intr-una si mi-am luat gindul de la ea,tre sa fie foarte cald ca sa nu te imbolnavesti.Si mie cum imi place sa bag viteza,no way cu o decapotabila..,prefer SUV-urile,mai ales acum ca am si copii,sint ideale si foarte spatioase.Mi-am cumparat un SUV dragut insa il primesc doar in iunie,cam mult tre sa astept,mi-e o ciuda.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by an-k
Doina, imi cer scuze daca am omis raportul tau si o rog pe Diana sa stearga semnul de intrebare.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bfly hai ca sunt blanda si nu dau tare daca papai doar gratarel!!!

Si eu am calcat stramb azi asa ca ...astept sa ma !!!

In rest toate bune, bb cuminte si sanatos.

Va poop si spor la slabit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Am intrat si eu acum, tarziu ca de obicei.
Azi am fost la o colega care si-a serbat (cam tarziu) ziua de nume. A facut gratar. Am mancat cam asa: putin mezel, o feliuta de cascaval, 2 mici, 2 bucatele de pulpa de pui si un pic de gratar de porc si de manzat, cat sa gust ca nu ma dau in vant. Totul fara paine, doar cu castravete, ceapa verde si usturoi verde. La final binenteles ca ne-a servit cu inghetata de vanilie cu caramel, la care nu am putut rezista. Asta este, acum trebuie sa primesc cateva bice pe spinare.

Bfly , cum a fost la iarba verde? (sau urmeaza sa mergi?)

Va urez tuturor o duminica placuta, si va spun noapte buna ca nu mai rezist, imi vine sa-mi pun capul pe tastatura.

Pupici

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Greu...dar mai reusesc sa intru si pe aici.

Mi-e rusineeeeeeeeeeeee....ca n-am slabit decat un amarat de kil, care nu conteaza!

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am reusit sa va citesc si din urma. Hai mai fetelor nu fiti asa de dure. Eu, cu cei doi pitici ai mei si cu netul asta care merge ca porcu' la mine, chiar nu reusesc sa intru mai des de atat. o sa incerc sa intru maine seara cu raportul.

Si promit sa ma fac mai cuminte.

Alte purpurii???? Unde sunteti???

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Bfly , am votat si eu prichindelul tau dragutz!

Mergi la inceput