Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

pai ma gandesc sa nu.i mai dau...oricum sant lunile fara r ....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am vazut pasta de dinti Colgate pt copii pana la 2 ani fara flor, pt copii 2-6 ani cu nivel mediu de flor, si peste 6 ani cu nivel ridicat de flor. Erau 3 tipuri aparute acum.
Sincer am o dilema, nici eu nu stiu cum e mai bine..cu flor sau fara.
Sandra a luat flor si nu a avut probleme, dar daca ii dau la Dani si intradevar i se pateaza dintii ca la nepoata mea o sa imi dau eu pumni in cap. Si daca nu ii dau si i se cariaza dintii iar imi dau pumni in cap.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Anasol...de la flour se pot face pete pe dinti nu de la vigantol.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca-am preceput
io creca ma bag la somn,adik revad clona pe acasa si poate adorm
NOAPTE BUNA COPII!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Felicitari mamicilor pentru baieteii din burtici.
Denisa si BEE ma bucur pentru voi ca veti avea pereche. Bumbita cred ca data viitoare vine si la tine o fetita.
Pe Daniela am ratato .. nu stiu daca a zis sau ce a zis ca va avea.
Va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Anul acesta in noiembrie mi se mai naste si mie un finutz sau o finutza... eu mi-as dori finutz pentru ca am deja 2 finutze dar am un feeling ca va fi fetita, cred ca bafta mea e sa botez fetite sa le tin eu in brate( asta pt ca l-am amenintat pe sot ca daca vom boteza baieti sa ii mai tina si el).

Sper ca v-ati distrat de 1 Mai cu .

Salutari tuturor spridusilor !

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA Daniela va avea baiat!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Liliana...tu esti aia cu si cu ..ce m-am mai distat atunci..
March va avea un baietel .
Nopte buna Anasol

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara!
Bine v-am regasit!

Mamicile de fetite din Bucuresti pe unde ati comandat voi turta? Sa nu imi spuneti ca au facut-o nasii ... ca mor!

Va multumesc

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi!
Denisa pupicei si tie si sanatate multa Emmei. Nu te supara ca noi te iubim si nu cred ca vrea cineva sa te supere.Bianca le mai zice ea cateodata dar sigur nu a vrut sa te supere. Alain a avut probleme cu nasucul pe la cateva luni si cred si eu ca are o sensibilitate, nici nu m-as mira ca si eu si Jean suntem alergici dar acum e mai bine.Eu l-am tratat cu apa de mare sterila dar lui i se infunda nasul.Si in seara asta i-am aplicat un "tratament " la nas si a urlat foar jignit ca nu a mai primit demult eu cred ca daca as avea nevoie de batista bebelasului m-ar reclama vecinii la protectia copilului la ce urlete ar scoate strumful meu.
Mirela, pupicei de la noi.Am citit ca e o faza de incapatanare la copilasii care sunt in faza in care inteleg dar nu pot sa vb inca pentru ca nu se pot exprima, Alain tipa ca ratoiul Mac daca nu i se face pe plac dar face asta doar cu mama.Eu una ma fac ca nu il observ si nu reactionez niciodata si tace, nu trebuie sa cedati la fazelea satae ca daca vede ca nu prinde renunta.Asa am scapat de lasatul lui in fund pe strada, dupa ce a facut genofletiuni pe strada vazand ca nu il bag in seama s-a potolit, acum nu se mai manifesta asa.Tu cum mai esti?
Moni, am ras citind aventurile vostre, e totala Diana si vad ca tare vorbareata.Alain ziceo multime cand vrea el, daca il rog eu foarte rar am rezultate e mascul feroce de mic.
Anasol nu stiu ce sa zic, eu cred ca trebuie folosita pasta de dinti pt copilasi, eu am nendent dar sunt si altele, cred ca e mai buna decat cea de adulti.Si eu as merge la stomatolg sa ma lamureasca ce e dar nu cred ca se pot face carii chiar asa de repede ....dar vb aia, nimic nu-i imposibil.
Alain e tot piscat pe fata de tantarul naravas si vad ca nu ii trece inca, sper sa ii treaca pana plecam ca o sa ma ia la vama ca cine stie ce boala contagioasa are.Ultima lui traznaie e ca mi-a ascuns undeva cheile de nu le mai gasesc.Azi am stat pe afar o ora pana s-a intors el cu bunicii de la plimbare ca nu am avut cu ce intra in casa.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ursulina ce atata turta,cumpara un colac

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput