Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am adormit-o pe Diana, a baut lapte 170 ml si s-a foit non-stop. Mai nou, ma prinde de tricou sau ma tine de mana, sa fie sigura ca nu plec cand adoarme...saraca.
Moni, ma bucur ca v-ati simtit bine la Oradea, asteptam poze. Ce conteaza ce Zoo e, important este ca a vazut animale live. a pana la un safari, vb Giovei, mai e...
Bianca, daca sunt socrii de treaba, de ce sa nu-i iubesti? Si la noi a picurat azi, a fost innorat, dar cald. Noi am facut ieri gratare. Cu goblenurile nu stiu ce sa zic, cred ca mai sunt amatori de asa ceva, eu nu am in casa. Prefer picturile. Dar sa incerce, de ce nu?
Astery, sa-ti traiasca finutza! Si eu botez pe fetitza prietenei mele in 14 mai. Asa ca...ne putem lua de mana .
Irinatuntza, ai o fetitza care nu se lasa . Vad ca are Marco pereche. O sa ma uit la filmuletz imediat.
Denisa, bine ca ai facut rost de BB. O sa-ti fie mult mai usor, eu o curat foarte bine pe Diana la nasuc cu ea. Emmei si sa scape de muculetzi.
Deci, cu ziua de vineri, eu sunt mai in ceatza ca voi. Vreau sa spun ca in timp ce palpaiau luminile m-am uitat pe strada...era luminat ok. Jos, la parter ai mei parinti dormeau, nimik aprins...nu stiu ce s-a intamplat. Si apoi, nu au fost cateva ceasuri rele, asa a fost toata ziua. Diana are un semn albastru de la cazatura pe fatza.
O sa treaca si asta.
Ma duc la o baitza si apoi la nani.
Va pe toate!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vad ca nu mai e nimeni prin zona.S-a terminat si Lost asa ca merg la nani.
Sa nu uit BOMBO,bafta cu operatia sotului,cand e,saptamana asta sau cea care urmeaza,ca nu mai retin?
SILVI cred ca deja esti cu un picior in Frantza

CUSCRA vad ca nu mai baga deloc nasul De fapt nu numai ea ...

Am plecat,noapte buna!

Uitam,apropo de scari aci la vara-mea ,cand sa plecam azidimineatza,numai m-am trezit ca Diana era deja cu un etaj mai sus.Eu nu o lasasem singura pana acum.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni,Ingrid multumesc de sinceritate. Si eu goblenuri, unul foarte frumos dar nu am unde sa il pun si asha ca sta in spate la dulapul din dormitor. E tablou mare, un barbat si femeie, ea e pe hinta. E super cusut, l-am luat de la matusa mea cand a murit ca maica-mea l-a cusut cand avea 16 ani. Am golblenuri si fetze de masa.
Poantlasuri am o gramada, sub fiecare bibelou am cate unul+ fete de mase dar cum nu am masa decat mica si copil mic asha ca...stau in dulap.
Mama...nu m-am mai culcat la 21.30 de nu tin minte cand. Ora 00 sau 01 e ora de culcare la mine. Si cand lucram asha ma culcam.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Ali...Iarina e mortala cum doarme in carucior Ii sta tare bine in verde-albastru cum e blondutza. Dani nu a mai dormit demult, de cand are un somn de 2-3 ore la amiaza rezista pana seara fara sa adorma daca iesim afara.
Irina,ai pus-o pe Sabinutza la bicicleta? Sa nu te mai plangi ca e slaba fata. I-a crescut si parul dupa cate vad.
Eu azi maine trebuie sa il tund iar pe Dani ca iar ii sta parul in toate directiile. Cand l-am spalat pe cap am vrut sa il usuc dar nu m-a lasat. Asha fain ii statea parul punk zici ca era dat cu gel si vroiam sa ii ramana asha dar nu m-a lasat si atunci i-am pus caciulitza ca noi folosim asha ceva dupa baie
Noapte buna gagici, distractie faina pt maine.
Noi nu stim ce facem dimineata, daca e vreme frumoasa cred ca mergem cu toate ca pamantul sigur va fi ud. Eu sper sa mergem dupa masa la el acasa.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!

Noi nu am facut nimic deosebit zilele astea si nici nu cred ca o sa facem. De altfel vad ca de la mine din casa nimeni nu are liber azi, poate maine... Dar macar vineri plecam la munte si tot e ceva.

Ieri am fost in Botanica. Vorba unui prieten, fii-miu nu va merge la jogging niciodata ci la pescuit. Era ditamai pajistea sa alerge sa se joace etc. NU, Tibi al meu statea pe marginea pajistei unde era iarba inaaaaaaaalta si statea in fund in iarba si era foarte incantat. (am pus si poze pentru cine e curios)

Eeeeeeee cam atat.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi.
Ieri am fost la tara la nise prieteni..
A fost in extraz Matei...a alergat dupa caini, pui, pisici...
Seara a picat rupt.
Biancas, fara suparare, mie nu imi plac golbelnurile, indiferent de model si nu as pune asa ceva in casa.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Neatza si de la noi.
Toanca..nu ma supar stai linistita. Si al meu sta dupa dulap ca nu am unde sa il pun, deasupra patului am un tablou pictat pe albastru in ton cu dormitorul.
Eu sunt curioasa daca se mai poarta asha ceva, daca mai sunt doritori de asha ceva. Am si pus anuntzul pe site dar sincer nu cred ca vor fi multi cumparatori.
Cred ca strainii sunt mai pasionati de lucrurile facute manual decat romanii.
Dani s-a trezit la 7, a baut laptele apoi a mai dormit o ora.Acum face ture pe aici.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

fetili, buna dimineata!

Eu am chelit fetita . Sper sa-i creasca repede.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Biancas,
Ce aveti mai feteleor de cheliti copii?
Credeti ca le creste parul mai repede?
Cercetatorii ai demonstrat ca e doar un mit.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Irina...poze cand vedem?
Toanca, eu pe Sandra am tuns-o la 8 luni (m-am uitat in poze) si pana la 2 i-am lasat parul sa creasca apoi am tuns-o cleopatra. De atunci i-am crescut parul pana acum 2 ani cand am tuns-o iar cleopatra.
Pe Dani il tund pt ca are par destul si e tare si cum doarme pe el asha ii sta si parul.
Pai nush de unde se spune ca le creste parul mai repede...daca pana la 1 an si ceva nu le-a crescut mare lucru, dupa tuns sigur nu se accelereaza cresterea parului. Atata ca e drept tot.
Eu pe Sandra am tuns-o la 8 luni ca sa il indrept, sa fie tot parul egal...dar nu era tunsa scurt..avea si ea par destul, si acum il are des si cu firul gros.

Craciun 2006

Mergi la inceput