Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca, asa e ....abia astept sa ne vedem. Pe piticul meu l-a muscat asta noapte un tzantar, habar nu aveam ca deja au aprut.E tare nasol ca are saracutul vreo 7 muscaturi pe fata, l-am dat cu spirt si cu bepanthene sa vad daca scapa fara sa i se accentueze roseata, ca anul trecut am avut pb cu asta. E tare simpatic mai nou cum isi cauta singur jucariile si incepe sa se joace, putin mai dificil e ca in perioada asta are zile cand doarme o data doar si altele in care doarme de doua ori si nu stiu cum sa procedez inca.Azi mi s-a culcat si de dimineata, inca doarme. Pofta mare la gratare sau la frigarui, bune amandoua .
Maraki, am uitat sa iti zic ca a fost tare simpatica faza cu Angelo si "cumparaturile " lui. Despre zaharina eu iti zic sincer sa o lasi balta ca e tare cancerigena, ca orice alt indulcitor artificial.Eu in locul tau as folosi fructoza sau miere la cafea sau la ceai.Sau sa fim seriosi daca nu iti place poti sa pui o lingurita de zahar in cafea ca sigur nu de aici se trag kg in plus, ca nu are nu stiu cat de multe calorii.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, nasol cu piscaturile. Si Dani se umfla foarte rau, e alergic la piscaturi.
La noi a inceput sa picure asha ca a picat iesitul afara. Si nici la facultate nu am fost si azi aveam conta. Am trimis-o pe Sandra jos si a mai luat un dovlecel si a mancat si ea. Zice ca e tare bun. Pana nu i-am facut lui Dani , eu nu facut tocanitza de dovlecel.
Merg sa imi fac frigaruile... pe gratar in casa.
Maine daca e frumos mergem la iarba verde ca isi tine ziua un prieten, daca nu mergem la el deseara.
O zi frumoasa tuturor.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

P.S. Silvi, eu am inceput sa beau cafeaua cu zaharina, eu beau doar o cafea pe zi, tare (mi-am luat anul asta espresso) si dulce. O beau cam cu 2 linguritze de zahar, iar cafea e cam jumate de cana dinaia de cafea mai mare(am de la Jacobs si Tchibo-cred ca are vreo 300 ml). O beau in 2-3 ore, imi place sa tot pup din ea.
Am sa imi cumpar ori fructoza ori zahar dinala pt diabetici sa vedem cum e. Mierea nu cred ca e buna la cafea.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu vreau sa va relatez o zi de vineri complet neobisnuita.
Deci: dimineatza, cumnata mea (stau langa noi) se imbolnaveste brusc, nu se poate tine pe picioare, ameteste, sta la pat. La ora 14, Diana cade pe scari. Peste o ora, cumnatul meu isi taie degetul la circular, jumatate de unghie (cusut etc). Peste inca o ora, soacra-mea isi taie degetul (exact acelasi deget ca fiu-su). Seara, ne uitam la un film, incep sa palpaie luminile din casa, curat casa bantuita. Stingem luminile, le aprindem iar, acelasi lucru. Abia dupa 10 min, becurile ardeau normal.
Habar nu am ce a fost, nu era vineri13, nu cred in astfel de lucruri, dar asa o zi sper sa nu o mai traiesc.
Maine mergem la Timis la aer cu Diana cea mofturoasa, nu prea papa, dar in rest e bine.
Va pe toate si va doresc sa va petreceti bine de 1 Mai.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HELLOOOO
Ne-am intors deja in Oradea!
A fost o zi tare obositoare,dar faina!Drumul de la Oradea la Beius dureaza o ora,cu chiu cu vai a rezistat Diana atat in masina.In scaunel a stat legata vreo 5 minute In rest,mai mult in picioare,in genunchiZ sau pe burta etc. decat la locul ei. Asa ca mai bine cu trenul deocamdata.
A vizitat si animalele din zona si acum stie bine si cum face vaca "muuuuuuu" A fost tare fericita si printre copii,nu se mai dadea dusa de la nisip sau de la oratanii. A dormit vreo 3 ore ,era franta,dar cu chiu cu vai a adormit. Pe drum inainte de a ajunge in sat, era rupta de ssomn si ne-a tras o criza de plans cu suspine si cu aruncat in noi orice ii dadeam sa o calmam Era nervoasa ca am luat-o de la copii (nepoata a lasat baietii in sat la maica-sa ,unde erau alte doua fetitze,nepotzelele alea ce au fost la noi in toamna). Si obosita ... abia s-a calmat
Si dupa ce s-a trezit abia am luat-o din amnadoua locurile,era sau dupa gaini sau la nisip ,sau pe triciclete,calutzi etc.
Am facut o gramada de poze si in livada (in "teleac" cum se zice pe acolo)
Maine la amiaza ne intoarcem in Arad.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ciudata chestie

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, dragele mele !!!
Eu nu mai reusesc sa intru pe DC asa mult. Sabina doarme cam 1-2 ore max pe zi, in rest stam afara cite 4-5 ore in cite 2-3 reprize. Altfel innebunesc de tot cu ea in casa cotrobaind peste tot . Evident ca la calculator nu apuc pt. ca imediat se cerea ea sa butoneze.

Ieri draga mea fetita a batut un baietel de 1 an jumate cunoscut ca mare bataus in cartier. I-a tras cu lopatica in cap , nu tare, dar Tibi (ca asa il cheama) s-a suparat si s-a cerut la mami lui in brate unde a plins putin (probabil mai mult de rusine decit de durere pt. ca va dati seama "a luat bataie" de la o fetita si mai mica decit el pe deasupra). Si nu stiu de unde a invatat gagica pt. ca eu nu am invatat-o niciodata sa loveasca nici macar papusile. Dupa aia s-au certat de la tricicleta , Sabina voia si ea sa se urce , Tibi n-o lasa sa se atinga . Trageau amindoi de biata tricileta s-o rupa nu alta, tipete, urlete.

Astazi am fost la bunici unde s-a jucat cu un catelul de plastic. Si l-a studiat ea, i-a pus pus mina pe coada si dupa aia a pus mina si la fundul ei sa verifice daca n-are si ea coada. Am sa pun si filmuletul.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Denisa, am vazut pozele de pe plaja. Superb ! ce fericiti sunteti ca aveti ocazia sa va petreceti vacantele in locuri atit de frumoase. Ma bucur ca ai revenit printre noi si ne scrii despre tine si despre Emma.

Bumbita, felicitari pt baietel! Si mie mi-a zis la eco in luna a 4-a ca e baietel. Asa ca inca mai e timp sa fie fetita. Oricum e important e sa fie bebe sanatos, sexul mai putin conteaza.

Ali, cu intirziere iti urez La multi ani !!! fericiti , sanatosi !

poze Sabina

Mergi la inceput

Ingrid, o fi fost o zi cu citeva ceasuri rele , cum se spune.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ingrid poate va blestemat cineva in ziua aia Tare ciudat!!! Cred totusi ca a fost o scadere de tensiune faza cu becurile, o coincidenta. Nasol cu treptele in casa, trebuie sa ai mare grija pana invata Diana sa coboare singura

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput