Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
am venit bagam toate in masina si-am plecat.
Lui Clau nu ii e somn, asa ca n-are rost sa stam acasa. cand e obosit ne-am oprit si dormim.
Ingrid aoleu...mi-a stat inima cand am citit.
si supravegheaz-o. sa fie bine.
Alina mersi.
Acina
.
Credit: ne-a ajutat D-zeu si nu avem pana acum, eu nu prea vreau...dar daca vrem pamant sau casa e musai....
.
va
mult mult, distractie faina si sa ne auzim cu bine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
loren@ spune:
Alina Matei si Bia tot ca voi papa
...
Bumbita felicitari pentru baietel...poate totusi e fetita!![]()
Fetele care se sperie de ras in cap mindretile sa stiti ca Bia la nici 2 sapt. de cind am tuns-o deja parul ii creste repede..asa mi se pare..poze in drop cit mai e chelioasa!![]()
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Denisam spune:
ALI- LA MULTZI ANI CU SNATATE SI NOROC SI TOT CE DORITZI SA SE REALIZEZE!
Bumbi-felicItaRi pt baietzel-dar eu am un feeling ca e fetitza- sanatosi sa fie!Explicatiza e cea data de IOANA!
IOANA SI BEE-SANATATE LA SPRIDIUSI!
Giova, Moni si restul-drum bun si sa va distratzi!
Am si eu o intrebare:
De unde atzi luat aspirator nasal sau bastista bebelusului si dc se merita si cam cat costa? poate mi-o aduce si mie mama.Multumesc si weekend placut!
Denisa
29+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
T_Ioana spune:
Denisa, parerea mea e ca merita. E in jur de 45 lei, deci super acceptabil si rezultatele sunt intr-adevar remarcabile, cel putin in situatii critice, cand copilasul are secretii multe si nu poti sa il ajuti cu pompita. Eu prima mi-am comandat-o de pe net: http://www.overland.com.ro/ , iar a doua oara, dupa ce am facut comanda la acelasi site m-au sunat sa-mi spuna ca exista in orasul meu la farmacia X, deci a fost super ok asa, nu am mai asteptat pana mi-au trimis-o de pe net.(cam dureaza, in jur de 3 saptamani am asteptat eu)
Multumim pentru urari, sanatate tuturor!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Denisam spune:
M-a ajutat Anasebe si am aflat de batista bebelusului und eo gasesc- multumesc mult si pupici la mumosul de Tiberica!
Denisa
29+ w si
'de
Denisam spune:
Ioana- saru mina si tzie, am cautat si l-am agsit aici identic, sper sa ajung azi la magazin sa il iau.La emma ziua curge putzin si apa, seara vad ca e mai nasol dar stiu ca va sta cu circ, si il voi lua-pupici!
Denisa
29+ w si
'de
asteryaro spune:
Denisa, o pui pe Emma in scaunul de masa si aspiri SN.
La noi e putin altfel: tati il tine prin spate de manute si bruta de ma-sa il aspira... dar MERITA!!! rezultate remarcabile, fara dureri, 1-2 lacrimute, si gata.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:

Hello ,toti sunt la orizontala si eu am navalit 10 minute pe net deja!
Drumul a fost ok,cam cald in vagon, cu aer conditionat cu tot.
Diana a papat de toate de la toata lumea,a mers in brate la toata lumea,a circulat,pe scurt,s-a cam dat in spectacol 2 h in tren ![]()
Cum am ajuns a navalit pe jucarii si pe Nicolae cel de un an jumate ,sa il pupe,asta mic e rusinos de numa'
Andrei cel de 4 ani si el pe ea .... ce mai,circ!
S-a distrat ca au in casa masinutza mare si bicileta lui Andrei si o masinutza a celui mic.Plus scaunele,fotolii pentru copii si evident alte jucarii,dar primele au fost atractia serii 
La culcare,mi-a tras un show ... a inceput sa planga si sa strige ALE ALA ALE !!! Si voia sa iasa din dormitor,am lasat-o sa vad ce vrea si s-a dus la usa unde dormeau baietii ... asa am dedus ca "ALA ALE" le zicea la copii ,asa o striga ea pe ALLESIA - ALE sau ALA ![]()
Pana la urma s-a potolit cand a vazut ca si ei fac nani .
Denisa merita batista bebelulului ,eu o tin de la spate de maini (daca nu colaboreaza) si cu cealalta mana operez. Mai nou ma ajuta,si-o si baga singura in nas,dar din cand in cand mai iese si show
Cam asta e,merg si eu la nani,sunt franta de oboseala si maine avem drumuri ,abia astept sa mergem la Zoo.
Noapte buna la toata lumea!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI