Beta Hcg si sarcina molara
Raspunsuri - Pagina 3
pussi spune:
bubulestai calma...ti-am mai zis! Ai unul bine implantat! Sa-ti traiasca!!! Eu in Z21 am avut 20.555!
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bubuleana spune:
e clar!!! e unul sanatos si foarte puternic!!
la 7 sapt aflu sigur ce si cum
pussi:
bubuleana
5+
ADA72 spune:
Bubuleana, cine ti-a bagat tie cuiul ca ai mola? Doctorul? E ceva prea grav sa te duci cu gandul acolo pana nu-ti spune un medic ca cel mult te suspecteaza. Eu sunt suspecta de asa ceva, am facut BhCG la 6 sapt. si era aprox 28.000, nu exagerat de mare insa sacul era mult mai mare decat varsta sarcinii. Am facut chiuretajul si acum astept raspunsul la biopsie. Deci, nu-ti poate nimeni un asa diagnostic numai dupa BhCG.
zouzounaki spune:
daca se face prin metoda fiv,se vede dinainte..zic asa pt ca eu m-am aflat in aceeasi situatie...unul din cele 5 ovule fecundate,a fost fecundat de 2 spermatozoizi...deci,s-a depistat din start...stai linistita si bucura-te de bebe din burtic...numai bine,zouzou
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
bubuleana spune:
ada: eu singura imi fac ganduri negre , dr nu mi-a spus asa ceva dar uite ca citesc multe si ... Oricum la mine la 6 sapt beta sigur e mult mai mare, peste 100,000...din cauza valorii foarte mari la hcg mi-a intrat acest gand in minte - voi afla sigur-sigur cum sta treaba sambata la eco plus noua valoare hcg.
zouzou:
bubuleana
6+
bubuleana spune:
dragele mele, din pacate vin cu vesti proaste
sambata la eco: sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani, suspecta de mola partiala. Embrionul cu activitate cardiaca avea la 7 sapt 0,65 cm insa acum sacul era gol, embrionul disparuse. Urmeaza chiuretaj miercuri si examen histopatologic pt a se depista daca e vorba de mola sau de sarcina oprita in evolutie. Evident ca sper din tot sufletul sa fie cea de-a doua varianta. Dar sunt pregatita pentru orice si foarte optimista pentru viitor.
Nu am vrut sa dau vestea la zuze sa nu intristez subiectul pentru ca le vreau pe zuzele mele dragi curajoase, puternice si optimiste. Asa cum sunt si eu
pupici tuturor si sarcini usoare si fericite
o sa va tin la curent despre ce a fost vorba de fapt, poate fi de folos cuiva in viitor experienta mea desi nu prea tine de noi si sincer nici nu prea ai ce face intr-o astfel de situatie. Oricum sper sa nu se mai intample nimanui
bubuleana
pussi spune:
nu am cuvinte!
stiu ca acum e prea devreme, dar v-as sugera sa faceti testele genetice(cel putin tot ce se poate face in Ro pe tema asta: cariotipul) si tu si sotul!
PUSSI 12+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bubuleana spune:
pussi: mey, mama de titi mici sa nu te prind ca esti trista sau suparata ca iei si eu ma gandeam la testele genetice, cred ca o sa le facem
ai grija de tine si de bebeii din burtik
bubuleana
Jasmin012 spune:
Bubu, sunt socata, nu m-as fi asteptat, e prima data cind intru pe pagina asta, am vazut ca subiectul e postat de tine si m-am gindit sa citesc ce mai scrii, sa stiu cum iti merge si am citit grozavia. La fel de rau mi-a parut si pt draga noastra Danangie, cind i s-a oprit sarcina. Off! Lucrurile aste anu ar trebui sa se intimple, mai ales nu femeilor care lupta atita timp (poate ani buni) pt a avea un bebe (eu am asteptat 5 ani), nu e drept. Stiu cit te-ai zbatut si tu pt a ramine. E greu in aceste momente sa gasesti cuvinte de incurajare, si mai ales este greu sa faci ca aceste cuvinte sa ajunga la o inima indurerata, dar Bubule, priveste partea buna: macar stii ca poti ramine insarcinata. Data viitoare va fi o sarcina cu noroc, ai sa vezi.
bebe si burtik