calitatea vietii....ce facem pentru a ne simti mai
bine....
ma uitam acum la tv
printesa briana care este invitata la emisiunea catincai roman, spunea ca ea si in casa se comporta ca o printesa, adica si daca mananca un sandwich ea il aranjeaza frumos pe o farfurie...decorata etc etc
si catinca spunea ca acest lucru ar trebui sa il facem toti si sa ne imbunatatim calitatea vietii
ma gandeam sa scriem aici ce fecam pentru a ne simti łai bine
de ex eu aseara am avut chef sa beau un pahar cu vin si cola (ceea ce nu mi se intampla decat ffff rar, gen 1 data pe an)
si mi-am dorit acest lucru dar nu oricum ci in cele mai frumoase pahare cu picior din casa
inainte nu tineam cont, puteam sa beau si din pahar de plastic dar asa mi-a venit aseara si sa stiti ca m-am simtit foarte bine fata de mine.......
va pup si sper sa fi fost destul de coerenta ca tipa fi-mea sa o iau din pat si am vrut sa termin de scris subiectul
Raspunsuri
olga_stan spune:
eu una detest sa beau din pahare de plastic..iar la capitolul pahare am chiar o fobie..adica sa beau din cel mai frumos pahar care mi se pare mie...cand ma duc pe la prietenele mele ma pun sa imi aleg paharul sau ceasca de cafea ca sa beau pentru ca asa ma simt eu mai bine...adica daca paharul este pe placul meu atunci si licoarea din el este mai gustoasa...la fel ca si cu o haina si acesoriile..daca te imbraci in haina care iti place si iti pui accesoriile care te atrag atunci si tu te simti mult mai bine.
adelapop spune:
heheee olga ce simpatica esti
se pare ca subiectul meu nu are succesul asteptat
am tot sperat samai intre fetele dar cred ca nu am fost eu explicita....
quote:
Originally posted by olga_stan
eu una detest sa beau din pahare de plastic..iar la capitolul pahare am chiar o fobie..adica sa beau din cel mai frumos pahar care mi se pare mie...cand ma duc pe la prietenele mele ma pun sa imi aleg paharul sau ceasca de cafea ca sa beau pentru ca asa ma simt eu mai bine...adica daca paharul este pe placul meu atunci si licoarea din el este mai gustoasa...la fel ca si cu o haina si acesoriile..daca te imbraci in haina care iti place si iti pui accesoriile care te atrag atunci si tu te simti mult mai bine.
mamica dulce spune:
da,adela frumos spus,bun subiect![]()
Si eu imi spun de multe ori sa ma respect mai mult,in sensul sa ma ingrijesc,sa ma imbrac frumos si in casa(cand sunt singura-si sunt foarte mult timp singura)Frumos in sensul de aranjata si nu delasata,sa imi aranjez mancare pe fatrfurie si sa nu stau la usa frigiderului..si cate si mai cate...
In legatura cu canile si paharele...si eu sunt ca si olga,am mare grija din ce beau.Canile le folosesc doar pentru cafea,dar si acolo am preferatele mele.In rest toate lichidele le beau din pahare si daca se intampla sa nu fie nici unul curat din cele care-mi plac..beau foarte nemultumita din altele.
Cert e ca prin magazine mi se pun cateodata la suflet niste pahare/cani si,functie de cati bani am imi cumpar macar una sau doua ( ca ce-mi place asa spontan e de obicei prea scump sa iau cu setul din pacate
asa ca am o colectie foarte colorata de zi cu zi.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
nikole spune:
Doamnele mele dragi...bravo ca va respecati...eu de lene se mai intampla ca mai beau si din pahare de unica folosinta
...mi-e urat sa spal pahare!
numai cafeaua o beau dintr-o cana superba primita cadou de la al meu, la trezire desfasor un adevarat ritual, si chiar ma face sa ma simt bine...
deschid larg fereastra,imi torn cafeaua,deschid calc. verific mail-ul, mai caut pe net una alta, mai da bebik un sut de ma muta din loc, si uite asa trec doua ore, nici nu simt cand...
apoi se face 12, si ca un facut ma apuca vreun stress, mai imi amintesc ceva...dar asta e alta poveste!
28+
vacanta Brasil
foto burtik
Marilena12 spune:
First, si eu sunt plina de tabieturi. Sotul meu hraneste copilul de aproape un an noaptea, in timp ce eu dorm, dimineata ia fetita si o aduce in pat intre noi, o schimba, o hraneste, apoi in timp ce Anna ma trateaza pe mine cu ceva suturi in gura, merge si face cafeaua. Cand vine cu cestile, eu am carat cupilu' deja in living, l-am pus la masuta, i-am dat sa haleasca pufuleti (are si fie-mea damblaua cu pufuletii la 7 dimineata
), si stau tolanita pe canapea, bem cafeaua, ne uitam la stiri, apoi el pleaca la serviciu si Anna incepe cursele prin casa tragandu-ma dupa ea peste tot. Dupa cativa km parcursi (casa noastra are aprox 160 mp), copilul meu adoarme, eu muncesc prin casa (daca am ce face), sau intru pe DC, sa vad ce mai face lumea.
Asta se intampla zilnic, stiu, suna a stereotipie, dar eu ma simt fericita asa.
Alt tabiet este legat de jacuzzi cu spuma muuulta, inainte de a fi mamica faceam asta cel putin la 2 zile, acum, din pacate, mai rar.
Imi plac oamenii meticulosi si care au tabieturi!
[url=[/url]
kariguld spune:
Imi place subiectul!!!
si eu ma respect, chiar prea mult uneori, zic eu, dimineata fac cafeaua si o pun numai in cescutele de la servici, cu margine aurie!
Apoi micul dejun, cand e posibil, cu familia in living, iar cina, e sfanta, mereu cu familia, la lumina lumanarilor, aproape mereu. Chiar si micile gustari, tot cu dichis.
Mama mea a fost asa, este inca, tipicara , mereu cu atentie la detalii, care spune ea, conteaza deseori. De la ea am mostenit pasiunea cafelei cu o prajitura la ora 16. E nemtoaica, ce sa faci, precizie germana!
Nu stau in casa niciodata, chiar si atunci cand nu vreau sa ma schimb de pijamale, nearanjata, discret. Cred ca conteaza mult pentru starea sufleteasca felul cum traim in intimitatea casei.
Important pentru fiecare, sa se simta bine in pielea lui, chiar daca are sau nu tabieturi.
Kari
adelapop spune:
hei, imi place mult ce ati scris: respectul fata d voi, tabieturi, etc
si eu sunt decisa (indiferent de cat de greu mi se pare) sa fac tot ce pot pentru a ła simti bine
va pup dragele mele