Bebelusi "made in USA" (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Musseto multumesc mult ptr sfaturi!!! Dar de ce tr sa iau acid folic?

Da! Elena2001 e urmatoarea, in max. trei spatamani o asteapta pe bb Bianca!

Simina pup!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by BiancaM
Krissy, tu ce mai zici, ai inceput serviciul?

Bianca, multumesc de strigarea la apel, chiar ca am disparut in ceata din nou. Dar e de vina stresul cu mersul la serviciu. Intr-adevar a trebuit sa ma intorc la lucru dupa Memorial Day, acum ca au trecut cele 12 saptamani, si imi este f greu ca o las pe Sophia acasa. Dar n-am incotro, inca nu pot sa renunt la serviciu, mai ales ca lucrez in domeniu si am gasit asa un serviciu bun. Noroc ca mi-am aranjat sa merg doar 6 ore, de la 6-12, pentru vreo 2 luni. Cu fetita sta soacra-mea deocamdata si este bine, dar tot astept cu nerabdare sa primeasca ai mei green card-ul si sa aibe mama grija de Sophiuca.

Madalina, parca tu ma intrebai de celulele stem, trebuie sa caut sa vad cate au recoltat, stiu doar ca ne-au zis ca au fost "more than enough"...

Corina, succes la conceput bebe! Cum ti-au zis si fetele, pana la 8 saptamani nici nu te baga doctorii in seama pe aici, nu pierzi nici un test. Daca chiar ramai insarcinata si vrei teste, poti sa mergi si in Ro la un cabinet particular.

Despre condus cu bebe, eu am facut-o de la o luna, bineinteles avand montata oglinda retrovizoare speciala. Inainte sa plecam undeva ma asigur ca e mancata si schimbata si am si suzeta la indemana. O singura data mi-a facut scandal, ca era prea cald in spate, si am tras pe dreapta, am mai dezbracat-o, i-am dat un pic de ceai si s-a linistit. Intre timp m-am si perfectionat in nimerit gura cu suzeta de la volan, la semafor.

Trebuie sa va las acum, dar o sa revin sper cat de curand! Pupice tuturor!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Krissi multumesc! Vai da' ce a crescut papusa ta! Si e totala cu ia aia.

Ziceti mi si mie, pleeeease, de ce tr sa iau acid folic??

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Krissy, welcome back!

Corina, scuze, nu am mai intrat pe forum ca iti raspundeam imediat. Despre acidul folic: e bine sa iei inainte de conceptie cu cateva saptamani cel putin si apoi si in timpul sarcinii, pana prin trimestrul 2, pt ca reduce f mult riscul aparitiei anumitor defecte la bebe (spina bifida parca). Stiu ca e recomandat ca toate femeile care au intentia sa faca un bebe, sa ia intre 400 si 800 micrograme zilnic. De fapt acidul folic poti sa il iei toata viata ca nu iti strica. Se gaseste in diverse alimente, dar cica nu prea se retine asa usor si de aceea e bine sa iei un supliment. Se gasesc la orice farmacie sau grocery store.
Am gasit cu google un articol care poate ca o sa te lamureasca mai bine: http://www.kidshealth.org/parent/pregnancy_newborn/pregnancy/folic_acid.html
Mult succes!!

30, cu

Mergi la inceput

Musseto iti multumesc din suflet ptr site. E grozav!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Musetto, multumesc de galerie

Fetelor, s-ar putea ca bebita mea sa vina mai repede....eu cel putin asa sper....joi am fost la doctor din nou (acum merg in fiecare saptamana) si mi-a spus ca sunt dilatata intre 2-3 cm (saptamana trecuta 1,5) si bebele este foarte jos.....daca ajung la 4-5 cm pana miercuri cand merg din nou la control, a spus ca ma poate trimite la spital sa mi se induca nasterea...

Corina, daca te hotarasti sa iei vitamine Prenatale atunci nu trebuie sa mai iei separat acid folic .....vitaminele prenatale contin si acid folic...

Bianca, ce mai spui, cum se simte fetita ta?

Gina M, felicitari pentru sarcina! si vino mai des pe la noi!

Fetelor, sa nu va fie teama sa conduceti cu bebe in masina.....daca e mancat si schimbat, doarme mai tot timpul....si eu mi-am atasat oglinda, asa ca stiam tot timpul ce face....

Va pup,
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Musetto ai dreptate ce nu facem noi pentru dragii de bebei; ma bucur ca nu ai diabet si sper sa nu fie o dieta prea severa, oricum acum nu a mai ramas asa de mult si o sa iti puiul mic in brate!!
Cu cribul vezi ca de multe ori se intampla sa aiba piese lipsa asa ca de indata ce il ai monteaza-l cat mai repede ca in caz de ceva sa ai vreme sa te duci peste ei sa iti trimita piesa.

Corina mie mi-a recomandat medicul vitamine prenatale de cand incercam pentru bebe, plus pe perioada sarcinii si cata vreme alaptezi.

Krissy superba papusica in ie!!

Elena2001 se pare ca samburelul tau e grabit..hihihi!!! Aici suntem la post cu galeria numai sa ne dai semnalul si acus incepem!!!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

quote:
Originally posted by Arthurana
Daca simti nevoia sa vorbesti spune-mi si-ti dau asresa mea de maiul sau telefon de acasa...
Numai bine

Trimite-mi te rog un PM cu adresa ta de mail.

Irina 39+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Revenim:)

Cu kk e cam la fel, dar am citit ca nu e ceva rau. Inseamna ca pe bebe o supara burtica. Oriucum, se pare ca suntem pe drumul cel bun. Vreo 3 zile imi facea dupa fiecare masa, acum s-a rarit bine. MAi da cate un part cu explozie.

Miercuri avem si noi zi de vaccin. Ma apuca groaza cand ma gandesc. Sper sa nu se supere rau Amalia.

Eu ma chinui cu unghiile de la picioare. Nu exista deget care sa nu ma doara la varful unghiei, nici nu stiu in ce forma sa le mai tai.MA mai chinui si cu un hemoroid dobandit la o luna de la nastere, iar de burta nu mai zic, parca zici ca mai am un bebe...

Elena, tinem pumnii

Va las acum sa merg la plimbare, pana nu se raceste prea tare afara.

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Hai Elena, inaca un bebic scumpic pe drum!!!
Bianca, si eu am facut nisste colturi de toate frumusetea la unghiile mari, le-am mai si scobit ieri iar azi sunt inflamate destul de rau....

fetelor si eu am fost cam deprimata, de asta nici nu prea am mai scris, ca sa nu pun paie pe foc.
ma apuca asa din senin o tristete de zici ca mi s-au inecat corabiile, ma simt esclusa , na, nu mai sunt in centrul atentiei,dar incerc sa nu ma las dusa de val...

Mergi la inceput