Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Samurai-lady spune:
de azi intram si noi in 26 saptamani.Ce ne bucurammmmmmmm
Samurai-lady
26 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Lavinia, lung somn de frumusete mai ai.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
liadorian spune:
Mama samurailor, "aniversare" fericita!
Ce mai cresc copiii astia, parca ieri nu se vedeau la eco si acum bat kilogramul! ![]()
Lavinia, cumintica la pat! Oricum, am toata increderea in colul tau ca nu se va lasa intimidat de contractii. Cat despre somnul de frumusete, n-am voie sa judec pe nimeni. Tocmai am tras un pui de somn de 3 ore...![]()
Andicu, Anto,
! Parca incet, incet imi revine si increderea, si buna dispozitie. Problema e ca-s turbata cand vad sange.
Ce sa fac, sechele mai vechi...
Sorina, pai ce spui tu acolo nu se chemama regim, ci un mod de viata sanatos! Sa vezi ce repede o sa te obisnuiesti, plus ca pustiul, de la atatea vitamine, o sa aiba o energie de campion! O scaotem noi la capat, nici o grija (iar cate un mic rsfat culinar din cand in cand n-a ucis pe nimnei!)
Lia
S26
Miruna Demetra
lorinaoo1 spune:
Mai da' ce povestiti voi acolo cu sarcini depistate tarziu parca sunt fapte culese din filmele sf
. Vorba unor fete de aici, hai au avut menstruatie peste sarcina, au avut o greutate corporala ceva mai mare, dar sa nu simti copilul miscand sau sa nu se vada burta
mi se pare uluitor. Pai asa sarcina vreau si eu, nu tu contractii, nu tu griji ca se scurteaza/deschide colul, nu tu griji ca dimensiunile bebelului nu corespund graficului, nu tu griji pt TT sau amnio, nu tu cerclaj. M-am hotarat: la bebe 2 vreau sa aflu pe masa de nasteri ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
gabiarama spune:
Salutari tuturor !
Stiu ca nu ati auzit prea des de mine ,dar va garantez ca va citesc aproape zilnic .Cei doi baieti ma solicita din ce in ce mai mult , mai ales ca in ultimele luni au avut si probleme de sanatate
.
Ma bucur ca s-au mobilizat si iesencele sa se intilneasca ,dar cu parere de rau va spun ca simbata mi-e imposibil sa las cu cineva pe iezii mei .In alta zi mi-ar fi facut o imensa placere sa mai ies si eu singura la o prajitura , un suc .In plus , eu nu mai am decit vreo 4 saptamini pina voi avea marea intilnire ,si imi e din ce in ce mai greu sa ma deplasez.Durerea de spate si de solduri isi face de cap in ultimul timp
.Chiar voiam sa va intreb , pe cele din Iasi , daca ati mai gasit la farmacii supozitoare Scobutil sau Scopantil .Eu nu am gasit nicaieri,dar mi-au recomandat farmacistele Uscosin ,tot supozitoare .A mai folosit cineva pina acum ?Mi-am cumparat , dar le tin in dulap ,pina ajung la dr sa o intreb 
GABI
33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
otim spune:
Buna seara fetelor .
Aylin si am mai vrut sa-ti mai spun o astfel de "poveste " . Duminica am avut un soc cand am primit un telefon de la mama mea si mi-a zis ca sora ei (care are 39 ani ) a nascut . Matusa mea mai are doi copii o fata de 19 ani si un baiat de 14 ani . Toata iarna a fost racita si crize mari de rinichi ( tratate cu medic) si care nu a stiut ca e insarcinata pana nu a miscat bebe . Si de rusine zice ea nu a zis la nimeni nimic ( in afara de tatic ) . Nici macar soacra ei ( cu care locuiesc impreuna ) nu a banuit nimic , doar ca s-a ingrasat putin a observat si iti dai seama ce soc a avut ea cand a mai aflat ca are inca o nepotica . Acum are o fetita sanatoasa , voioasa de 2,9 kg. Deci cam acolo a fost burtica ....
Otilia
inceput 25+
Laurentiu
karligutza spune:
gabiarama esti o frumoasa! si iezii tai, asa cum iti place sa le spui sunt si ei doi scumpisori! la adresa sotului nu fac comentarii ca nu e permis
dar ce stiu sigur e ca din 2 parinti tineri si frumosi ca voi, sigur al treilea iedut va fi cel putin la fel. Apropo, nu apare culoare caruciorului la semnatura, insa zicand doar de ieduti, banuiesc ca e tot baietel? sau pastrezi surpriza pana la nastere?
despre scobutil nici o idee...
eu am vazut doar pozeeeeeeeeeeee si mi-ati placut tare mult!
karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica 
otim spune:
Fetelor va doresc un somn usor fara cosmaruri si
. Ne vedem dimineata la
nu de alta dar eu sigur merg la serviciu asa ca o sa am nevoie .
Otilia
inceput 25+
Laurentiu
karligutza spune:
cine s-a trezit azi de dimineata devreme rau de tot?
cine a bantuit azi toata ziua prin oras?
cine e franta acum?
cine va povesteste maine iar vrute si nevrute?
eu! Doamna ... cum zicea Doamna Jadi, Doamna Hook aka karligutza! 

sau in traducere libera "doamna carlig alias karligutza"
deci maine feriti-va de magarus! ![]()
pupici.. noapte buna! pentru noi doua e tarziu asa ca nani-nani puiu' mamii! 

karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica 
Luna1 spune:
Fetelor eu cred ca voi castiga "concursul" cu subiectul zilei. Caz:
Acum cateva luni aici prin toate ziarele. Mamica de gemeni cheama salvarea ca se simte rau si are dureri enorme. Vine salvarea si descopera ca e in travaliu si era gravida cu...tripleti. Nu a stiut nici o clipa (cum nu stiu) si l-a sunat pe tatic din salvare sa-i dea vestea cea mare. Va dati seama socpe omul ala dupa ce avea gemeni acasa pleaca omul la servici si il suna consoarta ca tocmai a nascut tripleti.
Avea sub 20 ani amandoi. Am sa fac un search pe google poate mai gasesc stirea.
Va pup noapte buna.
Luna
24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin