Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 30
adinush spune:
Liuda apesi pe partea dinspre obraz,chestia aia mica unde se prind castile.
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
alinuk spune:
Marybell meriti tot ce e mai bun iar Doamne Doamne v-a binecuvantat cu darul de a trai experienta de a fi parinti! Iubiti-va mai departe la fel de frumos si invatati-va si copiii sa fie la fel.
Sunteti superbi toti trei!!
Messa fata jur ca nu dadeam buzna daca nu auzeam oracaici de Ariana de jos (aveatzi geamurile deschise).... Ca nu d'alta da omu' sambata spre dupamasa mai se indeletniceste cu niste binemeritate utze.
aaaaaaa am probam meitaiul lui Ylilimic!! Super tare ..daor ca dupa 10 minute de tzinut Margelutza...stiti nu?????? ia ghiciti!? oileu shaua meeeeeee. Ei da poa ca ma obisnuiesc io cu greutatzi d'aieste
Ma intreb (e doar o parere ca nu ma pricep si nici nu vreau sa vin cu pretentii) daca acolo intre cracuti nu s-ar putea face mai ingust.. Ma rog al meu are cracii grasi.. zic io ca are pulpa un patratel asa...cat de lunga atat de lata ![]()
Adica baza aceea sa aiba ori doua decupaje pt pachiorushe ori sa fie sub forma de trapez... Daca se complica lucrurile e suepr bine si asa!!!
Nu m-ar deranja daca b
(aretele acelea ar fi mai groase...sper sa poti sa tragi la masina cu materialul cela adus de mine.
Pupici si fac o mare cinste!!
lilica sper ca cel tarziu miercuri sa ai mantzocaria acasa pt Adamutz!!!
oileeeeeeeeeuuuu Messa ce spui tu acolo despre diversificari/morcovi/stropi etc.. e sport extrem mamica...cat mai tarziu!!! Nu'sh ce ma fac, deoare am o lene de bucatarie de ma ia de la stomac...
Cris asta cui piciutania mi-a placut forte
pup fete cucuiete
PS: margicutza a inceput sa se joace cu o jucarie d'ia ieftina de la Simpa Toys - o zornaitoare de albinutza... hihi e haios tare!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
catalina, foarte tare! Se fereste, s-a prins ca poate sa faca asta cu mainileeee!!!
Alinuk, n-are ni'ka, era dupa utza, al meu era in camera mica si schimba fata, ne-ai prins la ora de oracaiala, scuipat Avent, acceptat Primii Pasi cu mutra banuitoare, ca daca e totusi alalalt biberon, ala care nu-i place? Ca de-aia nici nu am auzit telefonu', eram implicata in preparatul de lapte cu orez, ca morcovul il ucisesem deja, noroc ca te-am vazut pe geam si am zis "ma, ce seamana asta cu alinuk!" si p'orma am zis, "bai asta chiar alinuk era, stai s-o sun, unde-i telefonu'?"
Zici ca ti-a rupt shalele Margelutza?
De ingustat nush, poate sa-l fac mai ingust cu totul, adica sa iau cativa centimetri de pe laterale sau sa-l fac ca pe o placa de surf, cu baza mai ingusta nitel. Iti zic cand ma apuc de el, poate vii pe la mine si vedem amandoua cum sa-l facem adaptat la zgaidele grasunele ale lu' conu' Margica 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!