Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor de azi si un mare pt DUDU - sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte de noroc, si sa-i asculti pe parinti!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Intrebare: cum le dati voi dovleceii? Au niste semnite destul de inecacioase...le puneti si pe astea la blenduit? Eu ii dau prin razatoare deocamdata, dar ma gandeam ca in curand sa ii strivesc cu furculita, insa semnitele astea...cred ca s-ar putea sa o inece, nu?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu aleg dovleceii ff mici, care nu au seminte mai deloc. La aia mari scot semintele inainte sa ii pun la fiert.

Mergi la inceput

Dovleceii aia mici ii tai rondele si ii pun asa la fiert..iar daca sunt mai maricei, scobesc semintele si apoi ii bag la fiert!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Din nou intru la voi sa ma descrc....azi e o zi neagra...simt ca ceva din mine a plecat...chiar daca stiam ca acesta e sfarsitul nu pot sa nu fiu trista...a murit bunicul...cel ce a fost si va ramane pentru mine un om deosebit.

Nu am citit mai nimic...zilele acestea ne vom ocupa de innmormantare...vine si mama din Italia asa ca sa nu va faceti griji, vom fi bine.
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi si daca timpul imi va permite vom da cate un mic semn.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Mexxa, sincere condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

helau, helau

azi vad ca-i frumos afara, asa ca vom iesi
Monique, strange gashka de fete, ca vin cu baiatu' la plimbare
noi am achizitionat una pereche adidas cu talpa goodyear
nr.19 ....si ii vin un pic mari (el are oricum piciorul destul de mare, peste 11 cm !!)
de pe site-ul ala de unde cumpar eu hainutze
www.laredoute.fr

tot ieri, a venit nasha lui din Belgia si i-a adus o gramada de hainute: salopeta orange+camasa, body-uri, botosei si cel mai important
slip pt.bb si colac special cu suport pt.sezut si spate
am innebunit cand le-am vazut...stia ca mergem la mare si ne-a facut o super surpriza

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Mexxa- sincere condoleante, suntem alaturi de tine si ne

Lilina - sa stapaniti sanatosi lucrusoarele, oauuuusalopeta orange.....ce n-as da si eu sa gasesc pe aici pe la noi, ca de la un timp il imbrac orange, e fan BASE

PRINTZUL

Mergi la inceput

Mexxa- sincere condoleante, suntem alaturi de tine si ne

Lilina - sa stapaniti sanatosi lucrusoarele, oauuuusalopeta orange.....ce n-as da si eu sa gasesc pe aici pe la noi, ca de la un timp il imbrac orange, e fan BASE

Edit: enervant cum se incarca paginile astea, prima data a dat eroare si apoi a aparut mesajul de 2 ori.....cred ca o sa calc in curand pe urmele lui Gety si ale Xandrutzei...apropo'...unde e Gety - ca n-o vazui in dimineata asta!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bunicul tau!

Eunice nici Alesio nu suge la san, ca nu mai stie cum se face(si are 2,6 ani), dar sta cu gurita mare si eu dirijez jetul de lapte in gurita lui.....si-i place.

Marina am o carte de bucate fff veche(ramasa de la mama mea)....si fara coperti, asa ca nu stiu cine e autorul....de acolo m-am inspirat pentru reteta de paine....dar la mine e deja obisnuinta ca nu e prima data cand fac paine....am mai facut si cu lapte, si cu cartofi.....ieri am facut simpla numai cu apa, ulei, drojdie si faina(si putina sare).....daca te intereseaza reteta sa-mi zici si ti le scriu pe mess.
Dovleceii pe care i-am dat eu pana acum erau atat de cruzi incat aproape ca nu aveau seminte.....si cele care existau am considerat ca sunt inofensive...si asa a fost

Lilina super adidasii cei noi ai lui Vladut!Sa poarte sanatos si hainutele cele noi!

Eu

Mergi la inceput