***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 9
soanso spune:
neata,
din ce data vin colete ,eu am unul din 13.04 pe care il astept.
aseara am fost la posta dupa tricicleta si nu era venit,poate azi.
mai vreau da dau o comanda dar astept sa vad daca-mi sunt buni o pereche de pantaloni,daca nu sa-i comand iar.inca nu m-am lamutir cu masurile lor.
felicia 74 ati montat bicicleta ,a mea numai in ia sta de dimineata!.
SOSO
felicia74 spune:
cin e posibil sa fie al tau, dar stii ca il iei de la OP 27 (ca e colet extern). Mie mi l-a dat ca eram la coada ptr un colet intern si mi l-am recunoscut. Deci avizul ar trebui sa soseasca azi, sau chiar maine, nu ma mai mira nimic la cum lucreaza Posta. Nu-mi vine sa cred ce calculatoare vechi au, se blocheaza imediat. Aseara am vazut ca functionarele fac si ele ce pot, chiar muncesc pe rupte, saracele!
Coletul meu tot din 13.04 era, deci cred ca celalalt era al tau.
Eu si Soanso vorbim de tricilete.
Soanso si tu ai luat tot Froggy de la Vanstore? Ilinca e incantata, dar vrea sa fie plimbata prin casa cu ea - ehei, vise, ca mai am si eu treaba.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by madau
Nushulica musai si neaparat sa-mi spui si mie te rog cum sunt balerinii aia de la Adidas, vreau si eu sa-mi dau comanda ptr ei. Din ce material sunt? Ca numar se potrivesc?.
annecum sunt balerii aia cu paiete? Merita banii? I-am ochit si eu mai demult
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mada balerinii sunt super au talpa nu foarte groasa asa cum ar parea in poza sunt piele au inauntru brantz inaltutz si umflat bine la calcai ceea ce ii face foarte comozi si banda aia alba cu dungi negre e din elastic si e prinsa pe partea cealalta care nu se vede in poza cam ca la slapii astia
http://www.laredoute.fr/vente-tongs-adidas-modele-femme.aspx?productid=324118816&documentid=414707&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1
cam asta-i sistemul de prindere...doar ca nu se vede asa ca la slap
cred ca ai prin ce am zis ca nu le am cu explicatiile...ideea finala este sa-i iei ca-s super
INGRID
cin spune:
Felicia, coletul meu este din 17, deci incep sa ma indoiesc ca ar fi al meu, dar cine stie....
si de ce sa-l iau de la OP 27? de la op 27 se trimit colete externe. eu apartin de 16, si de acolo il iau.
merg sa imbrac copilul si sa dau o tura la posta
biciclete, triciclete...tre sa-i iau si lui vlad...
va pup, vb mai tarziu
felicia74 spune:
Cin atunci poate nu era al tau. Iar coletele externe le-ai luat pana acum tot de la 16? Mama, au astia un sistem de te doare capul... Nu mai inteleg nimic!
Oricum, bine ca l-am luat ca nu stiu daca mai fac comenzi asa mari, ca am gasit cutia sparta (abia acasa am vazut, ca la posta eram prea entuziasmata), puteau sa fure linistiti din pachet
Edit: hai, ca a venit tata pe la mine, si e deja o regula sa ma umple de pitici, nu stiu zau cum de reuseste! Ma duc sa spal vasele sa ma linistesc!
claujro spune:
Neata! Ce faceti azi?!
Feli si eu am problema asta cu mama...si ne vedem zilnic ...nah, ce sa-i faci...asa om ajunge si noi?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
dordia hai ca incerc sa te ajut eu ca vad ca nu s-a incumetat nimeni inca si poate mai ajusteaza si fetele ca nici eu nu-s as
deci la codul 43222 ai 20euro reducere+fdp gratuit la o comanda minima de 55 euro-oferta este valabila 3saptamani din momentul in care ai primit mailul si se aplica la colectia primavara vara 2007 fara preturi deja reduse noutati pret rosu ,verde si mini
pe urma la cel acre incepe cu madame...te roaga sa completezi un chestionar(pe care il ai atasat in mail) si dupa ce completezi acel chestionar iti vor trimite pe mail un cod care iti da reducere de 10 euro la o comanda de 30 in aceleasi conditii de mai sus(fara pret deja redus....)
la 20702 ai reducere 40% la cel mai scump articol din comanda 35% la restul si 2 e fdp oferta functioneaza pe aceleasi colectii si in aceleasi conditii si este valabila pana pe 9.05
iar cea care se refera la serviciul 24h chrono cred(nu sunt foarte sigura) ca este valabila doar pentru cetatenii francezi(am mai primit si eu din astea si nu merg codurile)
daca am gresit pe undeva sa ma corecteze si fetele
INGRID