promiteti sa nu mai munciti asa de mult?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Trist! Tocmai imi spunea luni dimineata sora mea despre intimplare. Colege ale surorii mele au lucrat impreuna cu ea. Azi am primit pe mail citeva rinduri scrise de Raluca in urma cu un an. De luat aminte : sanatatea e mai presus de orice !

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

http://www.zf.ro/articol_121812/manager_de_audit_e_ydecedat_de_extenuare.html
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia
Asta e chiar culmea. cu alte cuvinte ai aranjat tu cu niste medici sa te bage la cutit, nu? ca sa nu mai stai atat la analize, pierdere de timp, vorba aia.

dap, am aranjat sa ma mai taie un pic ca sa nu ma duc la serviciu saptamina aia.

Nu e incredibil deloc, ca nu eram singura in situatia asta, am avut un coleg concediat dupa ce a avut accident cu mashina firmei, in timpul serviciului, si a stat in coma vreo 10 zile, pentru ca "a absentat nemotivat".
Omu' era din echipa mea, am facut scandal, mi s-a spus ca "n-au avut documente care sa ateste ca este in imposibilitate de a se deplasa" drept urmare e dat afara.
Nu conteaza ca stia toata firma ce s-a intimplat, ca au fost prezenti la descarcerare si au dus mashina in service... pur si simplu "nu a prezentat documentele de la spital in timp util".
Deci, si in coma fiind, trebuia sa vina a doua zi cu adeverintza in dinti. El personal. Ca nu era in job descriptionul nimanui de la HR sa se ocupe de asta.
Altfel, si-a revenit da' s-a trezit somer.

Desigur, daca se tiriia pina la clinica cu care colaboreaza firma, ar fi fost altceva.
Dar, pentru ca a fost dus direct la urgentza, si nu se stie cum a aranjat la spitalul de urgentza sa-l bage in coma, a parut dubios si nedocumentat, asa ca...out.
Politica de personal.

Nu-ti convine, da ditamai corporatia in judecata, daca ai bani sa o faic si sa lalai procesul ani de zile, cu tot departamentul lor juridic.
Asta apropo de cit de mult merita sacrificiul.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cat de trist!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dumnezeu s-o odihneasca!

Ati citit ca slabise 7 kg in ultimele saptamani si ca avea 40 de kg?

Aveti grija de voi si nu faceti excese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Saracuta de ea
Am mai citit ca bunicul ei venea o data pe luna sa ii plateasc intretinerea. Nu avea timp de nimic.
Am citi pe alt forum ca a sunat cineva la E&Y imediat dupa aflarea vestii si a cerut cu Raluca Stroescu. Raspunsul? "Nu cunoastem nici o RS. Nu lucreaza la noi"
Oare asa sa fie?

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ar trebui sa-i faca statuie si sa fie un exemplu pt toata lumea.
Sa nu se mai intample astfel de "minuni".

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace...

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

trist ceea ce s-a intamplat.
cred ca important este sa stii si cand sa te opresti.
Victoria, seful tau a spus un mare adevar:"nu exista salariu suficient de mare sa-ti plateasca tineretea si sanatatea"

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Saracuta de ea, Dumnezeu s-o ierte si fie ca multi oameni sa invete din aceasta lectie amara.

Oarecum in stilul asta incepuse si la mine acum 10 ani, cand venisem la firma asta: seara de seara pana pe la 19-20, de doua ori pe luna cel putin mai veneam si duminica, uneori mai luam si acasa traduceri, pana cand am tras frana de mana si am spus: STOP.

Acum fac doar strictul necesar (dar il fac ireprosabil si nimeni nu are motive sa se planga), am redus orele suplimentare la maximum (inainte asteptam sa ma trimita seful acasa, acum - cand e o zi f. stresanta - il intreb inca de pe la ora 15 daca sa-i organizez o "secretara de seara", caci nu degeaba avem si asa ceva, cu toate ca dansii-avocatii sunt f. rasfatati si vor ca numai secretarele lor sa ramana sa faca treaba), de cateva ori i-am trantit-o sefului in fata (mai ales de cand sunt cu al doilea sot) ca "stiti, acum am si eu o viata personala frumoasa si nu vreau s-o sacrific", ba chiar i-am atras si lui atentia asupra workaholismului lui propriu: i-am facut un cont pe un site juridic, iar la password i-am pus "familie" si i-am comunicat asta pe un ton cu subinteles, ca sa inteleaga exact mesajul.

Toate astea imi aduc aminte de un pasaj dintr-un cantec:

Ray LaMontagne - Till the Sun Turns Black

can you see the young and pretty confident as cops
looming laughing in the shops
till the sun turns black
can you see the old and lonely
walking through the park
pushing grocery carts
till the sun turns black
can you see the corporate man
he's winning on the telephone
his possesions are his throne
till the sun turns black
can you see him in his lounge
watching tv in the dark
waiting for a spark
till the sun turns black
oh oh oh oh
who are we? who are we?
can you see the politician
milling on a hill
will he kill another bill
till the sun turns black
can you see the working classes
trudging through their days
time goes slowly when you're only
waiting till the sun turns black
oh oh oh oh
who are we? who are we?
oh oh oh oh
who are we? who are we?
can you see the wise man simply
living loving quietly
every breath he takes eternity
till the sun turns black

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput