PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Poze din prima drumetie la munte a Alexiei:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/album?.dir=b9e9scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Frumoase poze, superb copil...o sa rupa ceva inimi.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviusc spune:

Fetelor sunt eu Sabana. Sunt pe contul lui Silviu. Multumim pentru urari.
Bulinutza sanatate multa la cel mic. Sper sa treceti repede si peste asta. Casa de piatra!

Eu sunt zombi. Am venit aseara din Bulgaria. Nu e de plecat la drum fara o bunica. Alexa mi-a scos peri albi la propriu. Si tot am mai fost cu sora-mea, care ne-a mai ajutat. S-a obraznicit, a vrut numai in picioare in carut, in restaurant numai tipete si urlete. Mancam cu randul. La plimbare era mai cumintica, dar cum ne opream iar scandal. Nu suporta sa stea in centuri. In rest ca si servicii, hotel, statiune, mancare a fost super ok. Am ramas placut impresionata de calitatea serviciilor si de modul in care stiu ei sa faca turism. In ceea ce priveste intalneala, am sa incerc si eu sa ajung cu tot cu sot. Nu promit. Daca va fi o zi mai linistita, vin. Deja a inceput sezonul si avem super multa treaba. Mi-ar trebui si mie o bona, dar Silviu nici nu vrea sa auda. Eu sunt sleita de puteri. Ma asteapta zile grele cu Alexandra. Cand am fost cu ea la Sighisoara a fost super bine. Dormea in carut, nu aveam treaba cu ea. Acum e jale.

www.litoralbulgaria.info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sunt bucuroasa ca Rebecca mananca in sfarsit toate mesele cum trebuie.Adica mancare de casa, borcanelele au disparut.Asa o usurare am de nu va spun.Ne amuzam ca mancam cu totii aceeasi mancare, nu mai facem diferente
Am inceput sa caut gradinita pentru anul viitor, as vrea sa fie amandoi in acelasi loc dar nu cred ca reusesc si sunt cam necajita.
Muuh salutari si tie si daca ai chef te-astept la vorba pe ym.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hop si eu un pic ca e liniste in zona, copiii dorm dusi.

Tweety aparat de aerosoli mi-am luat anul trecut de pe net cu 1.700.000. tocmai il folosesc la greu la robi, de 2-3 ori pe zi. nu stiu ce ti-a scris pt. aerosoli de nu se gaseste, mie mi-a scris ceva f. comun: ser fiziologic si fluimucil (sau Acc daca nu e fluimucil).
ce siropel ti-a scris, cel cu somnolenta? sunt tare curioasa, banuiesc ca este ceva antialergic ca astea sunt cu somnolenta.
in rest, ne luptam la greu cu mucii si noi, la dr. n-am fost, il tratez eu ca m-am saturat de antibiotice gramada. vad ca parca e mai bine, vedem in citeva zile daca nu trece, ma incumet si merg la dr.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, off, mititica; eu i-am dat Alessiei nazomer, apoi curatat nasucul si alternativ pivalone cu ophtamesone; oricum cantitatea de mucisori a scazut, dar n-a disparut; stiu ca alte fete au pus vibrocil, parca, sau sterimar (apa de mare); n-am incercat humex, nu stiu daca este pt copii mici;cert e ca ii las sa treaca , curat nasucul si atat, deocamdata;aerosoli pt muci? nu stiam;
larissa, super drumetie!
greiere, da, o rugam pe ramoon sa trimita colajul pe contul comun sa-l putem copia;
babee,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

na, am dat din greseala "trimite", asa ca revin.
fetelor, pt. retete si meniuri. sunt super, le-am si salvat.
babee, felicitari! acum mami nu mai are asa multa treaba, are timp de joaca cu copiii.

larissa, super pozele cu alexiunea!

ma duc sa mai citesc din urma ca am restante.

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

tweety, am uitat sa spun ce fac eu:pun nazomer sau marimer mult in nasuc, aspir bine cu batista, fac aerosoli, cam 3 ml solutie, apoi mai aspir odata. asta fluidifica bine secretiile si ies multi muci dupa. dupa aia, chiar inainte de culcare pun cite o picatura de vibrocil daca vad ca se infunda, daca nu, atunci nu mai pun. vad ca de cind fac asta (3 zile) nici nu mai tuseste decit putin.
si la krisztina tot cu aerosoli am scapat de muci si otite, atunci nu aveam aparat, mi-l imprumuta dr. orl in week-end, in rest mergeam la cabinet.
multa sanatate, sa va faceti bine repede-repede!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Pai eu cand citeam ca ai vostri mananca mancare gatita si a mea mai moata nu, imi parea rau.Chiar asa catastrofa la gatit nu-s, ma gandeam c-o fi Rebecca cu sange albastru.

Katik ...de joaca avem merue timp..caut gradinita pentru anul viitor ca e jale cu locurile

Avem muci,dar tot aerosolii sunt buni.

Sanatate tuturor.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

babee, eu pe robi l-am inscris deja la cresa. nu stiu de cind va fi dar i-am rezervat un loc la cresa unde a fost si krisztina.
spor la cautat!!!!! si tinem pumnii sa gasesti!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tweety eu iti recomand sa iti faci o programare la un medic din Bucuresti. In al doilea rand s-ar putea ca simptomele descrise de tine sa fie ale unei rinite alergice pentru care iti recomand sa gasesti un medic homeopat, tot in Bucuresti.
anasia si la tine tot a rinita alergica imi suna.
Babee pe msn peste vreo zece zile cu mare placere pana atunci nu prea am cum pentru ca voi fi plecata. Dar va pup.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput