Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sa va dau un link unde am fost eu sa imi clatesc ochii ptr lucrusoare de bebe.

www.mothercare.co.uk

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gabriela, nu iti activezi te rog PM (mesajele private?)
La cate sapt ti-a spus dr ca iti zice sexul. Oare se vede la 15?
Voi fetelor ce credeti? Ripley 15+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ripley se poate vedea la 15, dar numai daca sta bb in pozitie corespunzatoare. Mie la Victor abia la 19 mi-a confirmat ca e baiat.

Dana si la noi exista mothercare, dar este extrem de scump, eu il vizitez mai ales in perioadele de reduceri pentru haine, ca la jucarii si carucioare si patuturi nu ma bag ca e prea scump.[]

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Asta mi-a iesit mie la test:
Esti 26.00% Biropat.
Esti o persoana cu pofta de viata. Inca. De fapt, spune cinstit, lucrezi la stat? Sau ai doar jumatate de norma? Daca nu, uita-te repede in spate: doi ochi de rang superior te privesc fix si trag concluzii despre tine? Despre nivelul tau scazut de implicare? Nu cumva saptamana trecuta niste necunoscuti au intrat in biroul sefului? Nu-i asa ca aveau niste scrisori de intentie cu ei? Daca niciuna din aceste variante nu e valabila, atunci nu mai ramane decat un lucru: esti baiat/fata de bani gata! (chiar si asa, nu ti-ar strica un pic mai multa energie: pentru si mai multa distractie).
Si mi se potrivesteeeee! SSSSttttt, sa nu ma spuneti....

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Gabriela, nu iti activezi te rog PM (mesajele private?)
La cate sapt ti-a spus dr ca iti zice sexul. Oare se vede la 15?
Voi fetelor ce credeti?

Mie doctorul mi-a spus de la 13 saptamani ca e baiat. Au dreptate fetele. Depinde de pozitia fatului, dar depinde foarte mult si de doctor.

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

uite ca si astia de la Mothercare au patut din ala "sleepi"
www.mothercare.com/gp/product/B000JE049Y/sr=1-10/qid=117749[/url]8147/ref=sr_1_10/026-5606023-0803652?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44367031&mcb=core=ph" target="_blank">patut

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ripley cred ca se vede destul de bine ce e bebe la 15 sapt. si tu esti curioasa,nu??? eu nu mai am rabdare pana luni
andries si aici sunt super scumpe,dar de unde sa ma duc sa iau din alta parte.am vazut alt magazin si erau si mai si preturile.

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pai Sleepi se face la Dej pt export Olanda, in principal. De aia trebe mers direct la ei, ca dau la romanashi ce le cade de la export.

Andries, cu Ana am stat si 50 de min la eco 3D (cu pile) la 6 luni si nu se lasa nicicum ghicita. Toti ziceau ca pare a fi baietel (noi asta ne doream) doar dra mea mi-a zis din prima la 22 sapt sa ma consolez ca vom avea sigur o fetita

Da mai Dani, mor de curioasa asa subit de cu zorile de azi, nu mai puteam pana pe 3 mai.... hohoho inca 8 zile, vezi de treaba
Ripley 15+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dana stiu ca UK e scump in general, dar ma gandeam ca poate pentru bbei au mai multe optiuni...

Annisia mie mi-a iesit 64% si se pare ca mai am o sansa infima de scapare...poate sa ma incuie sotul in casa

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna tuturor ,

Vin si eu cu vesti bune, acum am venit de la morfo fetala, totul este ok, bebe era tare vesel cand am ajuns, se juca cu cordonul ombilical si se tragea de nas, avea o pozitie ciudata capul in sus, funduletul pe col, iar piciorele probabil le admira, erau ridicate la cap, dupa cateva minute a gasit o pozitie de somnic si a dormit pana la sfarsitul ecografie: cu mainile sub cap, fata in sus si picior peste picior. Ne-a aratat putulica in toata splendoarea ei, daca mai avem unele indoieli acum nu mai am, este sigur baiat. In rest ce sa va spun, bebe are aproximativ 26-30cm, 368g o inimioara care bate cu 142 b/min, iar eu sunt ok.
Sper ca nu v-am plictisit, sunt tare bucuroasa ca l-am vazut pe bebe si ca suntem bine.

Acum ma apuc sa citesc din urma,nu am mai intrat de cateva zile si ati fost tare harnicute.

va pe toate

cecilia,20+Cristian

Mergi la inceput