Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ripley, bafta la eco... sa te intorci cu vesti bune!

danielle02, tu cam pe cand afli ce culoare va avea caruciorul tau?

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ripley, hai ca ti-am vazut si eu fetita, e o dulceata

Mandarinutza 20+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mooor de ras:)))

tanti albastra fuse la vremea ei taredraguta,. nu's ce-i cu ea....ata ete:)

Ripley, cum adica nu-ti dau astia zile libere?
:(((((((((((
cu 12 ore in masina te inteleg perfect.
dar cu zilele libere... uite aici ce pati una care muncea prea mult!!

http://www.evz.ro/article.php?artid=302033

multumesc fetele...da vaz ca tre sa pun o poza mai edificatoare, o sa-mi fac in curand.
kilele mele sunt pe spate, brate, picioare....am o celulita de zici ca am 50 de ani si am facut toata viata numai sarmale:))) s-a speriat pana si burtosu de barbate-miu:)))
ma consolez ca o fi hormonal, dupa Sofia am scapat de celulita cat de cat cu regim Montignac si cu niste impachetari cu parafango.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Salutare fetele!!!
Eu sunt o surioara ma mica, de noiembrie-decembrie si as dori sa va intreb daca se duce cineva la dr. Vladareanu si ce impresii are. Va multumesc mult si mult succes!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai fetele, nu inteleg ce se intampla, am scris de 2 ori ditamai romanul si de fiecare data am pierdut mesajul.

Deci...pentru a3a oara

Carpatina, am citit postul tau sigur. Nu cred ca e o chestie de genetica. Nu stiu nici eu prea multe, stiu doar ca am facut analize si cam atat.

Sabina, NU esti grasa! Eu am luat deja 5 kile din care 3 in ultima saptamana.

Nana, succes la eco, va fi bine. Abia astept sa vad ce e bb.

Tomasa, cum merge cu targ? Dar cu gradi?

TeodoraMIhailescu, cum mai e cu TT, repetat?

Mandarinutza, arati super si am vazut si burtica.

Despre Nature: e acasa, usor racita, ca si Ilinca. Sper sa se refaca repede. Poate revine la birou saptamana viitoare si posteaza ea.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, m-ai infricosat cu articolul din EVZ, tocmai o certam pe o prietena de-a mea pe messenger ca sta prea mult la munca pana la 3 dimineta, i-am trimis si ei articolul.

Mandarinutza 20+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sabina unde esti tu grasa draguta??????????
nu am vazut pic de grasime pe tine decat burtica aia faina
nu te mai plange ca esti grasa ca nu e asa
carpatina sper ca o sa imi zica luni.atunci am programare la scan.abia astept...timpul asta trece tare greu.
nana abia astep sa vii cu vesti de la eco.
ripley tin pumnii cand mergi la eco.sa ne vii cu vesti bune

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sabina, erai tu ocupata cand am scris io acum vreo sapt. Nu imi da nimeni zile libere pt ca io am biroul meu de traduceri, si din pacate nu pot lipsi decat cateva zile, iar apoi sa lucrez alternativ de acasa si de la birou. Clientii stabili nu vor sa mearga in alta parte sau sa dau contractele lor altcuiva - si e de inteles, daca merg, merg cu totul si am muncit prea mult sa renunt. Deci e o optiune personala, asa cum a fost si cu Ana, si am reusit sa le impac pe toate, mai putin oboseala mea si in mod clar faptul ca s-a dus lapticul meu fte rapid, in 3 luni.

Cat despre articolul respectiv, imi pare extrem de rau de biata fata, e o mare pierdere si durere, insa sincer cred ca trebuia sa spuna STOP. Stiu ce inseamna epuizare, ce inseamna noaptea tradus, dormit 2 ore, apoi la birou, etc.... si fac asta fara vacante de aproape 10 ani. Rare evadari de cateva zile, le pot numara pe degete. Insa: 1. in timp am invatat sa selectez ce merita si ce nu, 2. sa cer preturi care sa inhibe dc nu imi convine sa stau noaptea sau sa renteze, si 3. am invatat sa REFUZ si sa-mi bag picioarele cand simt ca nu mai pot. dar mi-a luat 10 ani sa-mi "permit"toate astea.

Cred ca pe primul plan trebuie sa fie familia, apoi retul toate se aseaza in functie de prioritati.

Ripley 15+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Aaaaa.... m-ati naucit cu laudele pt Anutzachele meu scump

Ripley 15+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, sa porti sanatoasa rochita. Cat a costat?

Mandarinutza, acela e magazinul de care intrebam eu. Pinacolada, ai fost acolo?

Ripley, iti scrisesem in ce am pierdut, ca e super patutul, si ar merge si la noi ca BB are camera lui. La Alex a fost f greu, ca trebuia sa inghesuim patut intre patul mare si perete. Dar acum daca am deja patut, nu stiu daca sa iau unul nou sau nu.

Carpatina, legat de carut. Eu am avut din cel sport, cu pozitie intins. Pana la 4 luni a stat numai intinsa, de la 4-5 luni nu mai voia asa, voia la 45 de grade si nu ar mai fi fost util landou. Apoi de la 7 luni a stat numai bat. Deci la noi nu ar fi fost util prea mult. Si e greu de carat...mai ales pe scari.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput