Incompatibilitate grupa 0 si B3?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darvla spune:

eu grupa 0, tatal grupa B, doi copii perfect sanatosi iar in timpul sarcinilor nu m-a intrebat nimeni nimic legat de acest subiect asa ca stai linistita, nu ai nevoie de stres acum
Numai bine!

doar marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

fetelor,
nu este o tragedie , stati linistite!
incompatibilitatea de grupe exista doar atunci cand mama are 0 si tatal altceva. atunci donezi un pic de sange - dozarea de anticorpi.
ptr celelalte mame este valabila doar regula cu rh-ul.

daca mama are b si tatal o atnci bb poate avea si ab .

cele care aveti grupa 0 puteti sa va intrebati dr-ul - nu va rade de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Eu tot nu inteleg. sotul meu are B3 si eu 0. Mi-am intrebat medicul si a spus ca nu e nici o problema, sa stau linistita. Acum stau si ma gandesc: si la prima sarcina si acum am iminenta de avort. La prima am facut tratament in prima luna si s-a rezolvat.Acum o iau de la capat. E vreo coincidenta? Pe mine m-a asigurat ca nu e nici o problema din acest punct de vedere.
9+
vine bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Si eu am grupa O si sotul B, am facut analiza pt anticorpi si asteptam rezultatul.

Dr mea mi-a zis ca in mod normal la prima sarcina nu prea apar pb referitoare la grup, abia la a doua tb obligatoriu verificat, la mine este a 2-a sarcina, pe prima am pierdut-o, dar nu asta conteaza.

In cazul in care nu iese bine o sa fac niste injectii, nu stiu ce si cum. Va spun sapt viitoare cand iau rezultatul si merg la dr.

cecilia,22+Cristian

Mergi la inceput