Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maraki, de unde naiba ii e slinos parul lui Angelo? Pai ar trebui sa-l pupe 10 zile pt asta...Spune-le daca nu-ti convine, eu asa fac, desi nu de cate ori as vrea.
Giova, drum bun sa aveti! Acum mai trebuie sa-l inveti pe Marco sa si puna la loc placuta...
Simo, se rezolva platfusul cu ghetutze potrivite. Dar asa s-a nascut sau pe parcurs a aparut problema?
Moni, Diana sta cate 5 min inainte de culcare in pozitia aia. Dienutza ta merge asa? Sau sta pe loc? Oricum, e totala in pozitia asta....
Ma duc sa o culc, e rupta de oboseala. A mancat 2 cremvursti fara paine si iaurt cu o para rasa. Acum incerc sa-i bag lapte, sa vedem daca il ia.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si marco ii copt de somn.
tre sa-i fac baita si la nani. a mancat o felie de branza cu sunca de pui si un iaurt de fructe de 150 gr.
Prin somn ii bag laptele, ca numai asa-l bea.

Moni e mortala Dia in pozitia aia.
Ingrid si nora-mea sta asa? si marco papa cremvustii goi, fara paine. painea o mananca separat-goala.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cata (Loren@) stiu ca tu luai in timpul sarcinii omega3. Imi poti spune cum il luai si ce mai luai (adica alte vitamine, ceva)? Multumesc mult

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am dormit ceva si acum sunt
Diana zbiara p-aci dupa suc si nu vrem sa ii dam ca are in meniu iaurt ...
Hai ca am prins-o papand iaurt (inclusiv singura),acum descarc filmuletzele.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele !!!!!

Laura Ioana, ma bucur enorm sa vad ca esti iarasi graviduta. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si totul o sa fie bine !

Fetele, noi stam pe-afara cam mult, 4-5 ore. Avem in spatele blocului o gradinita si mergem acolo ca e iarba si curat. Mai vin inca vreo 2 mamici si e foarte fain. Stam pe paturica, culegem floricele, alergam prin iarba.
Azi am fost sa-i duc a 3-a proba la coproparazitologic , sa vedem ce iese.
Am vizita o prietena ce are o fetita de 3 ani si 4 luni. S-ai impacat mindrele, numai ca cea mare nu prea voia s-o lase pe Sabina sa se joace cu jucariile ei. sabina tipa la ea si se burica nevoie mare, mai-mai s-o bata . Cind a intrebat-o maica-sa daca vrea sa aiba si ea un fratior sau o surioara asa mic cum e Sabina , fetita a zis ca nu prea crede ca vrea. S-a prins ea ca ii va lua jucariile probabil

Giova, ma intrebai zilele trecute daca sandalele pe care voiam sa i le iau Sabinei erau din piele desi costau numai 30 de lei. Eu n-am mai gasit, dar Any mi-a zis ca ea i-a luat Ioanei o pereche din piele la 30 de lei. Asa ca m-am dus sa-i iau si eu , dar n-am mai gasit. Si sa stii papuceii din musamale costa numa vreo 10-20 de lei. deci la 30 de lei cu siguranta gasesti sandale din piele.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina pai sunt ieftini, aici anm vazut din piele de la 600.000 lei in sus. am gasit si sintetici la 200.000 si inauntru era piele. vreau sa-i iau pt. afara.

Si eu l-am filmat la baita. imediat pun filmul.
Nu doarme smecherul. e cu mainile la mine in par.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu am luat de la Bebe Strumph pantofiori decupati, din piele interior si piele intoarsa exterior cu 35,5 lei. Sunt romanesti, facuti la Cluj

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Laura-Ioana ma bucur din tot sufletul ca Dumnezeu ti-a dat un samburel micut care sa devina puiul tau scup si drag!
Am plans mult pentru tine anul trecut si acum sunt fericita ca ti se realizeaza visul!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos si armonios!
Aveti mare grija de voi!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Tre sa caut si eu zilele astea ca e neaparat. E foarte cald si cred ca vara e foarte aproape. Am vazut deja fetite cu rochite pe-afara.

poze Sabina

Mergi la inceput

Giova, asa am gasit si eu a doua zi de la 60 de lei in sus. La 30 de lei iti dai seama ca ii luam si eu. Eu am vazut ceva dragut la Leonardo si erau 45 de lei.

poze Sabina

Mergi la inceput