Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni eu zic ca e prea devreme pt. legume/fructe. la animale era usor ca-i invatam cum fac ele, dar la legume???? vrei sa pronunte de acum: rosie, vanata, ardei????? e prea greu pt. ei.
Crisu si cu marco se vorbeste, dar degeaba. Tot trebuie sa-si dea si ei drumul odata si-odata.

ma pregatesc de plecat la gradi si pe urma la cumparaturi .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

S-a trezit, febra nu are, a mancat foarte putin si acum se joaca afara.
Giova, pai cred ca de fraiera am platit atata, in primul rand habar nu aveam cat face, iar in al doilea rand, ce, ma puteam certa cu ea?
Cu datele, eu zic sa scazi la fiecare luna 200gr si le completezi pe toate ...ca a mea nu punea mai mult de atat, nici sa o pici cu ceara. Uneori nu punea deloc....
Bumbita, Diana bea 170 dimineatza si tot atat seara. Nu mai vrea si pace. Completam cu iaurt, cereale cu lapte si ce s-o mai nimeri.
Moni, la mine stie fructele...cateva, si le stie si live, ca i le tot dau in mana. Atat am frecat-o la cap cu carticelele alea, cred ca le stie si in somn.
Mirela, i-am dat ieri nectar de pere, nu-i place deloc, doar 2 guri a baut si imediat a facut kka. In rest, tot o data la 2 zile, dar nu se mai vede sange, asta e bine.
Eu zic ca e ok daca o platesti atat pe femeie, nu-i convine, sa plece. Si e bine sa ai un ajutor, o sa se inteleaga bine cu Dani ai sa vezi .
Bee, ti-am vazut fetitza cea roscata, e o frumusete de copil . Si eu tot nu observ ca ar avea rahitism, cel putin la picioare mi se par ok. Dar tu stii mai bine, oricum. Probabil ca iar veti merge la mare anul asta, pt ea.
Ma duc sa spal vase, sa aranjez prin bucatarie ca e dezastru.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gio nu ma gandeam asa departe sa le si pronunte ,doar sa le recunoasca,stii cum faceam cu plusurile? Eventual ce e mai simplu de pronuntat. dar nu prea a mers cu animalele din carticele,cum a mers cu cele de plus,asa ca ma gandesc ca ar trebui sa i le arat pe viu ...
Ca oul ... .... aaaaa ...Am uitat ca stie si "ou" ... si "unu si "doua" si "patu"
Pana diseara,pe masura ce imi amintesc cred ca ii intrecem pe aia de la nov dec

Ingrid cred ca Diana stie marul si banana,ca din alea ii cam dau .....aaaaa pai stie si para! ca a zis atunci "nu pala"

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Exact asta vroiam sa spun si eu de Anuka de Bee!!! Nu se vede nici urma de rahitism la picioruse!
Angelo nu mai are rabdare sa se uite la carticele, cand mananca se joaca cu telecomenzile;scoate capacul si bateriile si se chinuie sa le bage la loc, butoneaza la mobil si schimba filmuletele si mai are doua jocuri cantatoare pe care le accepta de mic Cam asa mananca el
Moni dar Diana nu se uita nici macar la reclame??? Stiu ca la majoritatea bebeilor le plac Al meu daca aude melodia de la Al Bundy e primul la tv in schimb nu suporta reclama de la Petrom

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Giova spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Maraki ba se mai uita un pic la reclame sau la ce ii atrage atentia,dar nu mai mult de cateva secunde pana la 2 minute si asta in timp ce se catzara ... e cu un picior in caruciorul de papusi si cu unul pe coltzar si cu ochii la TV ... se mai uita la muzica uneori si atunci danseaza ...dar asta nu o impiedica sa aprinda TV-ul - e primul lucru pe care il face dupa ce vine in camera de zi ...Il mai butoneaza,se mai joaca cu telecomanda,dar nu sta locului
Anasebe zice ca Tibi sta si juma' de ora rasfoind pe o carte ... Diana ,nu

Mergi la inceput

Mie mi-a atras atentia ce par des are Anuka,cel putin fata de Diana...E ca o papusa de frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Eu sunt in super criza de timp...la serviciu nu ridic ochii din monitor 7 ore...si pentru ca sunt si mare intelectuala mai am doua luni pana la lucrare de dizertatie la masterat. Apropo lucrarea mea este despre maternitate si o sa fac niste studii chiar si pe formul nostru.Daca va intereseaza, revin cu amanunte.

Clara e bine...i-am facut analizele (trebuie sa iau zilele astea rezultatele) si poarta ghetute ortopedice pt platfus si picioruse indreptate un picutz spre interior. In rest face prostii cat cuprinde si o chinuie pe maica-mea care e acum cu ea in parc.

Va pup pe toate si pe bebeii frumosi!!!

De-a bia astept sa scap de toata nebunia asta...mai am doua luni pana la sustinerea disertatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maraki, nu esti singura cu masa lui Angelo, Diana scoate bateriile de la telecomenzi, studiaza carticele, reviste, ziare, fructe, ochelari si ce ii mai dau eu in mana ca sa pape...in ultimul timp aveau mare cautare pozele...ne arata pe toti si e mereu curioasa de poze noi. Si am destule albume...
Sa vedeti faza: vine soacra-mea azi inainte de a pleca cu Diana la vaccin si imi spune ca Raducu (ala e Einstein, probabil diminutivul de la Radu) si acum, la 1 an si 7 luni suge la maica-sa..si ca mai e o fetitza care are 2 ani si maica-sa inca o alapteaza si ce desteapta e...
M-am enervat si i-am spus ca eu de aia n-am alaptat-o pe Diana ca am vrut sa fie mai proasta decat toti copiii din parc. Imi venea s-o . Si ma enerveaza la culme expresia ei: ii da piept...
Lasa ca am vazut eu copii la tara alaptati pana la 2 ani si care nu stiau sa faca pa-pa cu mana sau alte chestii elementare...
In fine, m-am descarcat si eu, ca sunt turbata pe ea. Acum e iar in parc cu fetitza, poate mai imi vine cu ceva nou.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID ,fii serioasa lasa nervii ,da-i pace,mai debiteaza si socroseniile tampenii ca altfel ce sa faca.Si mami mai scoate perle,dap-oi soacrele ... Si uite pe mine m-a alaptat mami numai pana la 3 luni si stiu sa butonez la PC deci am totusi ceva IQ Bucura-te ca macar e soacra ok fata de altele ...

Mergi la inceput