Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, l-am platit, era comandat de 3 luni...850.000. Voi inca nu l-ati facut?
Pediatra zicea ca este si gratuit, doar ca nu l-a vazut pe ala..., cik nu are gratuit de mult timp.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

valeu ce ma nerveaza forumul!!!
Gio nu suntem singurei bagati in asta, suntem vreo 3 asociati acolo ca doara n-am io atatia bani!!! Si noi o sa avem doar 2 apartamente!!! habar nu am cu cat se da m patrat, ma interesez daca vrei.
Ce de mesaje a trimis Ingrid!! Pupici Dianei si sa nu faca nici o reactie la vaccin.

daniela26w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by monica70

MARAKI nu esti buna de pai numai cand ma gandesc la papat / patat ... si e suficient

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Stai ca ca citeam repede si am crezut ca Marcolino si.a bagat bluzita in gura si din cand in cand mai bea suc de porto si uitea asa s.a patat E o logica nu?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid asa e, nu l-am gasit nici pe ala gratuit nici de cumparat. Inca nu l-am facut, dupa ce ne intoarcem din concediu.
deci sunt datele pt. 15 luni? sa mi le dai si pt. 1 an.
Maraki esti mortala.
Daniela am inteles. credeam ca sti cu cat se vinde, stai linsitita. si italienii nostri si alti cativa pe carte cunosc au cumparat hectare intregi la mare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

si noi prin zona...am citit din urma si sper sa nu uit ce aveam de zis.

monica eu cred ca dia stie mai mult de 20 de cuvinte...doar din filmulete si cred ca am auzit mai multe. uite de ex, bibe nu l-ai pus la socoteala.
am vazut si pozele voastre, frumoasa foc strengarita jumatate olteanca

giova drum bun in italie si sa faceti cat mai multe poze...
la noi este invers...fetele sar pe sebi...prin parculet, ma trezesc cu fetite de seama lui sau mai mari ca vin si il strang tare in brate si il pupa.
cu elecro ce mai faci? cu masajul?
deci pana la urma , banii au fost gasiti, erau rataciti pe la posta, ine ca s-a dus tua madre si i-a luat ca altfel se intorceau si asteptai mult si bine dupa ei.

bianca si pe voi v-am vazut in poze...frumoase foc si mai ales protagonistul...si parcul este nemaipomenit...mult spatiu verde...inca mai aveti iepurasul carnivor?
pe mine ma uimesti mereu cat de diversificat mananca dani la pranz - doua sau chiar trei feluri de mancare - la noi, daca manaca tot felul intai suntem super multumiti.

mirela l-am vazut si pe dani de spania....ce sa-u marit spiridusii nostri!!! mai dar ar trebuie sa fie super multumita femeia ta! adica 300 euro, masa, casa, aproape de fata, program pana la 16...pe bune, in romania nu stiu daca ar fi gasit asa serviciu.

cosmivazut si pe stefanut- nazdravanut. voi cand treceti prin craiova? ziceam ca poate o punem de o intalneala....

denissa , marchfelicitari pt baieteii vostri...sa aveti o sarcina usoara in continuare...imi plac mult numele alese....eu totusi as prefera un numa mai romanesc, daca ar fi baiat...stefan, alexandru, bogdan, rares nu stim inca...pentru noi acum este doar ARIANA sa vedem deseara insa...

bee am vazut-o si pe ana.....frumoasa fata mai ai!!! si eu cand eram mica eram roscata...imi ziceau la gradi " cristina roscata"...si covheta foc si ....am vazut ca re si parul aranjat...filat, ai tuns-o tu....si tie iti doresc sarcina usora in continuare si bb sanatos.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 17 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

La naiba cu mesajele, le-am sters in final, eu trimiteam si imi spunea ca e gresita parola sau numele...pai asa umpleam pagini doar cu acelasi mesaj .
Giova, da, sunt datele de la 15 luni, pe alea de la un an, nu le am, cred ca ar fi....74 cm parca, iar la kg 8, daca imi amintesc bine, ca nu le-am notat.
Copilul meu doarme de 2 ore si jumatate, intru la idei acusi.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ingrid mi-a zis soacra0mea ca sebi a dormit ieri de la 12 30 la 16 30

spiridusii vostri mai fac somnul de dimineata? mie sebi mi se culca pe la 10 jumate-11, dar de cateva zile sare peste somnul de dimi...si se trezeste la 8.

cam cat lapte beau spiridusii vostri intr-o zi?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 17 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!
Uite si noi pe aici...multumum fetelor care ne-au vazut! mai fain calutul ala dar costa 1500 ron..asa ca sta mai bine la Expo.

mai voi ati dat 850.000 pe priorix?????? Eu am dat 550.000
si la noi se face gratuit..Irina zicea ca l-a prins gratis-dar cica au fost doar citeva doze...Asta e. cum am cumparat pina acum tot ..ce mai conteaza 550.000, nu?

eu nuprea am timp sa intru ca organizez intilnirea de 10 ani de la term facultatii...si ma agit cu confirmari, bani, meniu, sala, ma rog... O astept pe mama sa vina luni poate sta cu Ioana sa mai rezolv una-alta. Vineri pe 4 ma duc cu masina la revizia de un an...si trebuie sa tau acolo, ca reprez e afara din oras si nu am chef sa ma plim pe drumuri-plus ca vreau sa stau linga ei sa vaz ce fac si cum e alcatuita masina...trebuie sa imi schimb si cauciucurile, sa le pun pe cele de vara- ca le-am schimbat degeaba pe cele de iarna

Ioana e ok, se zgaibara pe pat, sare, joaca ascunsea cu mine, se piteste sub masa, iari mi-a rasturnat un ghiveci de flori in timp ce ii faceam papa, si numai o aud miriind...tinea miinile in fatza, pline de pamint..si pina la baie numai in pozitia aia le-a tinut, nemiscate. si la chiuveta se tot uita sa vada e curata sau ba. m-am amuzat dar nu am mai putut face nik cu pamintul. asta e

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid am notat datele alea. dar lipsesc si pe celelate luni. asta e acum, daca nu mi le-ai zis....
Bumbita am terminat cele 10 sedinte de electro si masaj nu mai fac. cand ma intorc din Italia mai vreau iar electro.
Imi place numele Ariana.
Marco nu mai doarme decat odata pe zi, cam 3 ore la pranz,iar la ora 21-22 e in pat.
lapte bea foarte putin, maxim 350 ml/zi, de la 500-600.
Any pai cineva mi-a zis ca e 650.000. Ingrid de ce ai platit asa de mult?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AZI E ZIUA BALBAIELILOR?
BUMBITA AI DREPTATE,AM UITAT "BIBI / BIBE"
SI AM MAI UITAT SI PE "DA" SI "NU" ...
Mai Giova se pare ca ajung la 30 pana la urma
Care stiau atatea,aia de la nov-dec?
baietelul nepoatei de la Oradea e mai mare cu o luna ca si Diana si 'vorbeste" cam ca si Marco , asa-s baietii ,mai putin vorbareti.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput