Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Diana devine tot mai tupeista pe zi ce trece,la joaca numai cu jucariile altor copii vrea ... asa mi-a zis mami azi. Presupun ca si ceilalti fac la fel...
Noa mai bantui pana beau si lapticul si plec la nani.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Denisam spune:
Mirela- ma bucur ca e ok bona si ca Danie mai bine!
Ioana, Moni, Anasol, Bianca si restul va multumim, deocamdata avem 4 nume, 2 is favorite- Marc, Alexandre, Andrew si Teo(asta nu ilvrea sotul).
Noapte si somn usor, sper sa reusesc sa mai intru si maine- fii-mea de cand am fost in vacantza baga cate 2 galbenuse si 1 albus cand papa ou( la 2 zile ii dau ca e in urma) 1-2 crenvusti, 1-2 felii de salam, cand papa si vad ca mai nou ii plac si biscuitzii, dar nu ii dau f. dulci insa.Si cu cascavalule prietena-va pup acuma ca ma striga sa mergem afara!
Denisa
29+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Biancas spune:
Denisa.. 
Andrew 
.
Ce bine ca Emma papa albus,lui Dani nu ii place albusul. I-am tot dat ou moale si tare ma chinui cu el, el scuipa afara, eu ii bag iar si pana la urma mancam un ou intreg
.
Pireul de cartofi cand il faceam cu ou intreg nu il manca asha bine, cand il facea doar cu galbenus radea castronul.
Asha imi trebuie daca nu i-am dat albus pana la 1 an si am tinut ceea ce e la moda acum,ca albusul face alergii 
. Poate nici capsunile nu o sa ii placa
.
Noapte buna, merg si eu la nani .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
anasol spune:
NEATZA,HAIDETZI LA CAFEA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Neata. Hai ca vin la cafea. Mie sa-mi pui mai mult zahar, te rog.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Neatza...
Anasol si eu imi beau
. Pacat ca Dana nu mai intra.
Eu azi am program, vreau sa merg prin magazine sa imi cumpar o geaca de primavara si trebuie sa imi platesc rata la facultate, ultima pe anul asta scolar
, si sa caut niste rame pt tablouri.
Am dormit bine si eu si Dani..alte noutati nu am.
Spor la lucru gagicilor muncitoare ale sectei
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Si eu beau cafeaua f dulce, una beau pe zi si aia trebuie sa fie tare si dulce. Dar de 2 sapt o beau cu zaharina
si cu frisca Hulala![]()
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
cosmi1975 spune:
neata , si eu la cafea
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Cosmi..esti la lucru? Am inteles ca lucrezi la scoala ..dar ca ce?
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Giova spune:
Neatza!!!
Eu am baut cafeaua...espresso cu zaharina si cofetta.
Se vede ca mi-a fost rau ieri, azi m-am trezit cu herpez la gura...of ca mi-am innebunit ficatul
.
Anasol ma bucur ca ai scris. e mare David si frumos si cu caciula in cap
, vorba Biancai.
Mirelus ma bucur ca e ok bona si ca Dani s-a acomodat cu ea. mai ales daca seamana cu mama ta. acum e musai sa-i cauti si de munca? of...ce naspa.... Cat o platesti pe luna? Ii oferi cazare si masa, nu?
Denisa nici mie nu-mi place Teo, e cam ciudat numele si scurt. Andrew e fain, specific american, Andrei al nostru
.
Bee a avut timp sa puna poze in Drops, dar nu a intrat sa ne zica ce e bb2
. vrea sa ne tina in suspans.
La fel si Anasebe, care stie si tace mac.
Marco azi-noapte a dormit super bine, a baut prin somn 170 ml lapte, a dormit la el in patut- aviz Bianca- cand s-a trezit l-am luat cu noi si ne-am jucat putin.
De dim. nu a vrut sa bea deloc lapte
. au cremvusti cu almette la cresa, asa ca nu moare de foamne, ca sunt favoritii lui.
Mai citesc din urma ca nu mai retin, am citit aseara la 1 noaptea, si revin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">