Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana devine tot mai tupeista pe zi ce trece,la joaca numai cu jucariile altor copii vrea ... asa mi-a zis mami azi. Presupun ca si ceilalti fac la fel...
Noa mai bantui pana beau si lapticul si plec la nani.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela- ma bucur ca e ok bona si ca Danie mai bine!
Ioana, Moni, Anasol, Bianca si restul va multumim, deocamdata avem 4 nume, 2 is favorite- Marc, Alexandre, Andrew si Teo(asta nu ilvrea sotul).
Noapte si somn usor, sper sa reusesc sa mai intru si maine- fii-mea de cand am fost in vacantza baga cate 2 galbenuse si 1 albus cand papa ou( la 2 zile ii dau ca e in urma) 1-2 crenvusti, 1-2 felii de salam, cand papa si vad ca mai nou ii plac si biscuitzii, dar nu ii dau f. dulci insa.Si cu cascavalule prietena-va pup acuma ca ma striga sa mergem afara!

Denisa 29+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Denisa.. Andrew .
Ce bine ca Emma papa albus,lui Dani nu ii place albusul. I-am tot dat ou moale si tare ma chinui cu el, el scuipa afara, eu ii bag iar si pana la urma mancam un ou intreg.
Pireul de cartofi cand il faceam cu ou intreg nu il manca asha bine, cand il facea doar cu galbenus radea castronul.
Asha imi trebuie daca nu i-am dat albus pana la 1 an si am tinut ceea ce e la moda acum,ca albusul face alergii . Poate nici capsunile nu o sa ii placa.
Noapte buna, merg si eu la nani .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

NEATZA,HAIDETZI LA CAFEA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata. Hai ca vin la cafea. Mie sa-mi pui mai mult zahar, te rog.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Neatza...
Anasol si eu imi beau . Pacat ca Dana nu mai intra.
Eu azi am program, vreau sa merg prin magazine sa imi cumpar o geaca de primavara si trebuie sa imi platesc rata la facultate, ultima pe anul asta scolar, si sa caut niste rame pt tablouri.
Am dormit bine si eu si Dani..alte noutati nu am.
Spor la lucru gagicilor muncitoare ale sectei

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Si eu beau cafeaua f dulce, una beau pe zi si aia trebuie sa fie tare si dulce. Dar de 2 sapt o beau cu zaharina si cu frisca Hulala

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata , si eu la cafea

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi..esti la lucru? Am inteles ca lucrezi la scoala ..dar ca ce?

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu am baut cafeaua...espresso cu zaharina si cofetta.
Se vede ca mi-a fost rau ieri, azi m-am trezit cu herpez la gura...of ca mi-am innebunit ficatul.

Anasol ma bucur ca ai scris. e mare David si frumos si cu caciula in cap , vorba Biancai.
Mirelus ma bucur ca e ok bona si ca Dani s-a acomodat cu ea. mai ales daca seamana cu mama ta. acum e musai sa-i cauti si de munca? of...ce naspa.... Cat o platesti pe luna? Ii oferi cazare si masa, nu?
Denisa nici mie nu-mi place Teo, e cam ciudat numele si scurt. Andrew e fain, specific american, Andrei al nostru .
Bee a avut timp sa puna poze in Drops, dar nu a intrat sa ne zica ce e bb2. vrea sa ne tina in suspans.
La fel si Anasebe, care stie si tace mac.

Marco azi-noapte a dormit super bine, a baut prin somn 170 ml lapte, a dormit la el in patut- aviz Bianca- cand s-a trezit l-am luat cu noi si ne-am jucat putin.
De dim. nu a vrut sa bea deloc lapte . au cremvusti cu almette la cresa, asa ca nu moare de foamne, ca sunt favoritii lui.

Mai citesc din urma ca nu mai retin, am citit aseara la 1 noaptea, si revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput