Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
Iar merge prost forumul. Ce naspha arata forumul cu reclama asta la pampers.
Moni, baga-le la astia de la pampers un filmuletz cu Dia cum danseaza si ce bine se misca in Pampers
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am adormit fetitza, cred ca ma duc si eu la nani, era sa adorm langa ea. Azi a fost o zi naspa, a plouat, abia seara am scos-o afara o ora si jumatate.
Am citit cu dormitul, parca Deea era cu "furatul energiei", eu stiu ca daca dorm cu ea, ma scol mai obosita decat la culcare...poate mi-o fura ea
. Eu nu sunt asa categorica, zic ca e bine sa doarma singura, dar mai merge din cand in cand sa o luam in pat cu noi...ma distreaza dimineatza cand incearca sa ne bage suzeta in gura ca sa ne scoale...Si apoi, daca parintii se iubesc, nu vad de ce ar distruge copilul casnicia celor doi, doar dormind in pat cu ei. Iar cand ai un copil, eu zic ca nu se mai pun pe prim- plan parintii...sunteti 3 vrand-nevrand.
E adevarat ca am un exemplu langa mine, nepoata mea de 13 ani doarme cu mama ei, iar tatal in alta camera pe o canapea...dar nu are copilul o camera a ei, vor sa-i amenajeze, mai greu cu banii. Si totusi se inteleg si se iubesc...parintii vreau sa zic.
Am apucat azi sa-l vad pe Sebi, Doamne ce am mai ras, copilul e total...si dragalash foc
.
Si atat cu pozele, maine ma uit sa vad ce am scapat.
Maine mergem la vaccin, pai mie mi l-a comandat de 3 luni, acum nu stiu cum sa-i spun ca e gratis...ce ar trebui sa faca cu el? In fine, vad eu la fatza locului.
Ce am vrut sa intreb: de o luna de zile, Diana nu vrea sa se dea singura jos din pat. De ce oare? De pe canapeaua din sufragerie imediat se da, din patul meu, nu. Plange si intinde mainile...ce fras o patit? Pana acum, n-am avut probleme, dar de o luna nu stiu ce se intampla cu ea. Ati mai patit careva asa?
Ma duc sa-mi imbrac pijamaua si la nani cu mine, ca mi se inchid ochii.
Va
pe toate si somnic usor sa aveti!
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
INGRID ciudata faza! Diana coboara (si urca
) de peste tot ,ea si incept destul de devreme escaladariel ...
BIANCA acum mi-am amintit ca am primit mesaj pe mobil sa le trimit filmuletz,eram la birou si ma gandisem la filmuletzul in care da din picioare,cand acvea cca 6 luni.Asa ceva cred ca n-au vazut
.La capitolul dans, cred ca Jasmine e mai buna decat Diana,cel putin la muzica populara.La tehno are si Diana ceva scheme mai interesante ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
anasol spune:
seara buna gagici!
si dav doarme cu noi in pat si e k,nu as putea sa-l las in alta cam singura,iar in patutz nu a stat niciodata,de cand s-a nascut doarme cu noi.........si sunt sigura ca pana va merge la scoala tot cu noi va dormi........
ingrid-poate o fi cazut din patul tau si ii e frica acum.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
mirela10 spune:

fetelor imi era dor de voi...am cam citit pe o supermega diagonala si nu`prea am avut energie sa raspund...
DENISA,ma bucur ca ai mai intrat pe aici.asa mai aflam si noi ce face dulcineea si bebe din burtik.multi pupicei
BEE,vad ca ne tine intr-un maaaaaaaare suspans,nu stie ca noi suntem f curioase si nerabdatoare
IOANA,si mie mi-a zis pediatra ca pana la 6 ani sunt irelvante probele de alergie.pupicei la razvanel si sanatate multa
CATA,s-a recuperat total bia?ALINA,de ce nu mai intra?
MARAKI,ma bucur ca l-au gasit pe giorgios bine,deci incepe munca?
MONI,ANAS,BUMBI,BIANCA,GIO,COSMI,BOMBO,CRISU,PUFU,
al meu baiat de 2 zile e taaaaaare marait ,nu-i intru cu nik in voie.nici nu prea mai mananca si azi dupa masa a cazut direct in nas pe gresie si i s-a umflat nasucul
bona e ok,dar a venit cu conditia sa-i mai gasesc ceva de lucru dupa masa cand sunt eu acasa.azi a plecat la fata ei care sta prin murcia si se intoarce vineri seara.cand sta cu dani e f grijulie si vorbeste f frumos cu el.seamana mult cu mami si la fizic si la felul in care se poarta,asa ca dani s-a adaptat repede.nu ma asteptam ca fiind prietena cu socrella sa fie asa de treaba...
va pupic
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Anasol la aia ma gandem si eu.
monica70 spune:
Mirela ma bucur ca e ok bona 
Iar merge cam aiurea DC 
anasol spune:
Noi am fost plecati 3 sapt la mama la vaslui,dav a mers la graidinitza acolo si abia azi am ajuns si is cam disperata,lui dav ii ies 3 dinti si o masea deodata,au spart aseara,am avut noapte alba,azi i-a curs la greu din guritza,baga tot in gura si e si tare marait,ii dau nurofen si calgel dar cam degeaba,dar bini ca scapam odata de ei,deci avem 11 dintzi si 4 masele,mai e careva asa dintosssssssssssss?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
T_Ioana spune:
Mirelutza
si pe tine si pe Dani sa treaca nasucul! Bine ca esti multumita de bona si il poti lasa linistita pe Dani cu ea!
Razvan nu doarme cu noi ca nu vrea! Cand il alaptam noaptea mai adormeam cu el langa mine dar in rest musai sa-l pun in patut. Atata se foieste cupilu asta si ne loveste si se tranteste pe noi de nu-i chip sa te odihnesti cu el in pat. Mie mi-e drag sa dorm cu el si sa il strang lanaga mine dar nu am cu cine. De Revelion am dormit 2 nopti cu el in pat ca in restul de 2 pe care le-am petrecut la niste prieteni a trebuit sa-l culc in patutul baietelului lor ca altfel maraia si scancea toata noaptea!
Si el doarme la el in camera si e in alt capat de casa dar am baby-phone si il aud daca scanceste sau se foieste prin patut, e ca si cum ar fi langa mine!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Biancas spune:
Moni...faza aia cu datul din picioare ar fi super
. Si eu m-am gandit la Jasmine, dar ea nu e din Romania si nu cred ca se pune.
Ingridam patit-o cu Dani dar nu cu patul ci cu barna de jos de la balcon. A cazut odata cat era de lat si mai bine de o luna nu a mai trecut pragul balconului, statea si plangea si imi intindea mana sa il trec eu. Poate si Diana a cazut si acum ii e frica. O sa isi revina, ajut-o tu.
Mirela, e bine ca s-a adaptat Dani cu bona. Si cum adica sa ii gasesti tu? Esti agentie cumva? sa isi caute de lucru daca vrea alti bani suplimentari. mai ce pretentzii pe unele. Dupa ce ii oferi casa, masa, salar, i-ai platit avionul sa ii cauti si de lucru
.
Anasol, ma bucur ca te-ai impacat cu idee cu dormitul pana la scoala![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop