Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 14
cosmi1975 spune:
eu cu amandoi copii am dormit in pat...........pe bune nu o sa va mai intalniti cu clipele astea decat daca mai faceti un bebeu .....cand sunt mai mari nu mai vor ei ...asa ca voi dormi cu stefan in pat 
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Cosmi, Giova cu tot respectul pe care vi-l port nu sunt de acord ca copii sa doarma cu parintii in pat. In patul lor cel putin si daca se poate sa aibe si camera lor. Asta e conceptia mea.
Casnicia e formata in primul rand din parinti, si apoi vin copii.
Eu dorm cu Sandra cand nu e sotul meu acasa. Cand e acasa fiecare doarme in patul lui. Nu are rost sa lungim povestea, fiecare are conceptiile ei de viatza si prioritatile ei.
Eu am fost iesita, nu mai ploua dar e urat afara. Mi-am luat cremvusti si de cina aia mancam.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Bianca bine zici, fiecare e cu conceptia sa despre viata, viata de cuplu si familie.
Nu poti sa impui la nimeni cu cine si cum sa doarma, ce sa manance sau ce sa faca.
Mi-a luat mama banii. erau la posta, rataciti pe acolo. Noroc ca o cunoaste pe diriginta postei ca nu i dadea altfel, decat mie personal. si eu cica sunt in Italia
.
Tocmai am terminat spanacul si asta va manca marco imediat.
Azi cica iar s-a
cu Ana Maria la gradi
. cica sunt asa de dulci......gagicar mare e Marco si pupacios pe deasupra.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
asa e ai dreptate BIANCA fiecare stie cum e mai bine ptr familia lui asa ca eu o sa dorm in continuare cu STEFAN[dual
GIOVA bine ca ua venit banuti sa aveti ce cheltui
MONICA sa stii ca fata ta mai mult olteanca dupa felul ei sugubet si iute
cosmi1975 spune:
aaaaaaaa si am uitat sa va zic ...zilele astea chiar n am dormit foartee bine fara stefan e o fericire cand ne trezeste dimineata jucandu se cu nasul nostru
monica70 spune:
COSMI pai si eu sunt mai mult olteanca
ca seaman pe tati.La birou rad colegii zilnic,cu lacrimi
Inclusiv directorul 
Tati e bufonul familiei,sa vedeti ce show face cand mergem la tzara in Bihor,la neamurile lui mami,ca acolo mergem des,fiind mai aproape.
Toti sunt pe jos de ras .
Cat despre dormit cu Diana in pat,mi-ar placea,dar nu vreau sa ii "fur" energia.(de aceea ne simtim asa de bine langa ei,ca au un surplus de energie,pe care il "furam" inconstient,mai ales oamenii mai in varsta se simt
langa bebelusi si copii mici).Am dormit cu ea doar 2-3 zile cat a avut febra. Eu stiu ca dormeam cu bunica in pat dupa ce am abandonat patutzul.Si asta pana pe la cca 5-6 ani cred

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
cosmi1975 spune:
MONICA de tine eram convinsa ca esti olteanca
oltenii sunt cei mai haiosi oameni pe care i cunosc
si....eu sunt jumate olteanca ...tata e oltean ...iar de copii ce sa mai zic....BIANCA e criminala de haioasa mai ales cand mergem in oltenia ca vorbeste cu...fusei,mersei,vazui
....sotul meu e oltean pur...craiovean
monica70 spune:
Merg sa ma intind un pic.Pe Diana a luat-o mami la plimbare si Ghitza se uita la meci ,joaca Craiova si conduce.El e ardelean get beget,dar e "tele-oltean" ,tine cu Univ.Craiova.
Am cumparat azi un clopotel de vant si l-am pus in bucatarie agatat de lustra.Cum a venit mami, a chemat-o Diana repede sa i-l arate si ii tot zicea "pala pala" , asa cum zice ea la hinta (de la "hinta-palin-ta" = "pala"
), adica sa il legene ca sa cante ![]()
Gata,am plecat 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Giova spune:
Cosmi inca nu-mi trimite mama banii din Alba, asa ca...nu am ce cheltui
.
Si marco are o energie de speriat si nu e oltean
....e chiar ardelean.ar trebui sa fie moale si calm...cand colo......
Moni somn usor.
Ati auzit de tipa de 32 ani, manager la nu stiu ce firma, care a murit din cauza muncii? cica a lucrat mult timp non-stop,a slabit nu stiu cate kg si au gasit-o sambata moarta in ap. acum se fac cercetari.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Giova, din mesajul meu nu cred ca se intelege ca am sugerat cuiva sa isi schimbe pararea. Fiecare face cum crede, fiecare isi da cu pararea, asha cum mi-am dat si eu. Cunosc multe familii care au facut greseala sa doarma cu copii in pat si acum regreta. Una e verisoara mea care a dormit cu copilul pana la varsta de 9 ani, alta e o familie de cunostiintze la care are fetitza are 7 ani si acum in toamna cand va merge la scoala spera sa o dezobisnuisca, 2 familii de fosti vecini tot asha cu copii in pat au dormit, o alta prietena la care copilul are 2.5 ani tot in pat cu el doarme si sotul ei numai ca nu turba dar ea e incapatzanata..si lista poate mai continua daca ma gandesc bine. Asta nu e viatza cuplu, e viatza de triplu.
Si eu am cumparat spanac de jos, maine asta vom manca de amiaza.
Moni, somn ushor. Nu stiam faza cu energia, socrul meu intotdeuna doarme cu Sandra cand ea merge la ei.
Sincer oi fi eu mai insensibila, dar nu simt nici o placere deosebita prin faptul ca dorm cu copii mei. Si acum astept
.
Dani a baut 270 lapte..si acum mergem sa mancam cremvusti de pui.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop