LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 8
Polixeni spune:
Am intrat sa va salut si sa va pupicesc.Maine de dimineata plecam in Salonik pt vreo 5-6 zile.Yupieeeeeeeeeeee!!!Acolo nu o sa am acces la internet dar sigur o sa ma gandesc la voi!
Ileana iti doresc nastere usoara si un bebe de nota 10!!
Adutzo un big kiss pt Maiutza si sanatate maxima!
ema sanatate lui Mario!Sa speram ca nu e prea serios!
Din cate observ se pare ca sunt singura de p-aici care ar vrea sa mai astepte cu bb2...poate se datoreaza situatiilor si atmosferei tensionate prin care am trecut dupa nastere.Sunt convinsa ca nu are legatura cu faptul ca nu simt destula dragoste materna sau ca a avea un bebe inseamna numai nopti nedormite.Slava Domnului am parte de un bebe cumintel si care doarme si toata noaptea.Cine stie....poate momentan imi fac hormonii tumbe.
Hai va pupicesc pe toate si pe toti bebeii si sa ne auzim cu bine!
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
catrinutza, stai linistita, nu esti singura cu bebe in greva foamei. Si eu numar linguritele care le baga in gura . Si cand mai aud pe unii altii spunand "mananca bine, de-aia-i asa grasuta, asa?" ... imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Si eu tot masor si numar linguritele la care binevoieste sa deschida gura.
Poate ca o fi de la masele ... eu am suspectat si tratamentul care i-l dau, ca de obicei de la siropurile astea dulci nu mai mananca o vreme. Si eu i-am facut copro de vreo 3 ori pana acum ... si nik.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
Cunosc, cunosc....doar ca tratamentul "dulce" l-am inceput mult dupa debutul grevei...deci e altceva...acum parca mai prinde ceva...cred ca vroia s amance cu noi la masa si vrea numai ea sa mance...adica nu prea mai accepta sa ii dau eu cu linguritza...are mama fata mare care isi insira pranzul pe pereti
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
Micaalsa ci Catrinutza mesajele voastre le-am citit ultimele si se pare ca bb vostrii nu sunt deloc mancaciosi. Tr sa fie foarte greu pt voi. Eu din pct asta de vedere nu am probleme, ba chiar observam zilele trecute ca este cam singurul lucru la care ea se comporta exemplar. Dar are si cu cine semana pt ca noi suntem gurmanzi.
Si ea a fost pana acum 2 saptamani...acum e in greva...inca de tip japonez, dar tot greva e...
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by tania2
sal,
Catrinutza, si Bia e mucoasa, ieri a papat f bine, astazi f, prost. Nu stiu de la ce naiba, am fost la dr. si neam urma de masele noi. Poate ca da, cum zice Micaalsa, o fi de la siropurile aste dulci!
Oricum, avem o zi buna si 2 proaste cand zic ca gata cu mucii, o zi nu-i mai curg, a doua zi se trezeste cu nasul super infundat.
Cat despre cum arata mandra mea, la fel mi se spune ca mananca de rupe.
As, numai eu stiu prin ce trec si cu cate plecaciuni reusesc sa-i bag cate ceva in gura.
Sta acolo cocotata in scaunelul ei, cu mana intinsa spunand tot timpul a,a,.vrea mereu ceva nou. Pai de unde ceva nou de 3 ori pe zi de atatea luni, ca s-au invechit toate!
Am senzatia ca ma cearta si spune, hai, distreaza-ma, doar atata poti!
Uf, oi fi luat-o pe aratura fetelor!
Carmenpit, super ca mananca bine, macar nu muncesti sa gatesti degeaba!
pupi
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
La fel...plecaciuni, cantece, dansuri si gata...nu mai insist ca ne crizam amandoua...dar ar vrea sa faca inca 10 lucruri in timp ce mananca...uneori tine "clovneria" mea, alteori e un public greu de distrat...dar perseverez, ca cica sunt mai mare si am mai multa minte...
_
micaalsa spune:
Eu am incurajat-o la inceput pe Iulia sa manance singurica pentru ca asa citisem ... ca trebuie obisnuiti sa manance cu manuta lor. Dar regret lucrul asta acum pentru ca vorba ta, pranzul ei e mai mult pe pereti decat in gura. Acum nu vrea mai nimic sa-i dau cu lingurita, chiar si in ciorba isi baga mana, apuca cate-un morcov, se uda toata ... nici n-are rost sa mai zic ca numa' ma 'nervez.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
[font=Arial]Catrinutza acum 4 saptamini am avut aceeasi situatie cu Markus:de-abia minca,se ferea "elegant", intorcea capul numai cind vedea lingurita...Am zis ca o fi raceala(facuse si febra si nici de mucisori nu a scapat)
Acum i se vad deja coltisorii: are 4,asa ca...nu ma mai mir.
Draga mea...si eu sper sa fie de la dinti..ca asta trece ...sa nu fie altceva...atata tot...
Si cred ca o sa trec la aspirante ca prea multe semne se arata...numai intr-o singura zi: sefa-mea m-a apelat pe mes sa imi spuna ca m-a visat ca ii spuneam ca sunt gravida cu al doilea bebe, eu visasem tot ceva de genul, ia i-mea, nu stiu cum, a depistat depozitul ascuns de anti-bebe si le etalase prin toata casa super incantata...asa ca se pare ca vreau nu vreau e "multe" semne care se arata...
Succes cu Arnold al tau, primul barbat care ramane gravid...
_
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by aileanaquote:
Originally posted by catrinutza
Ileana, si tu scoti alte alea la inaintare ca sa nu se vada soldurile, burtile si fundurile?????....data aviatoare sa nu mai tragi chiulul de la intalneli, auzi????!!!
Catrinutza, pai le mai scot si eu la aer cateodata, sa ma mai mandresc cu cate ceva (atunci cand nu sunt cu Andrei langa mine).
Despre chiul.... DA, M-AI PRINS!!!! Pai n-am venit ca fii-miu dormea in front si eram en-frois cu sotul si am renuntat sa ma mai agit. Acum imi pare rau ca n-am venit, sper data viitoare sa fiu mai hotarata.
Mariana1976, eu as zice sa faci o pauza, ca vad ca ai inceput sa te inveti sa torni bebei pe banda. Eu vorbesc, care deja i-am facut planul lui bb2, sa vina cand intra Andrei in clasa 1 ca sa stea mami cu amandoi acasa, sa il ajut si pe el cu scoala. SIncera sa fiu, l-as face si acum de drag ce imi e al meu buburez, dar chiar nu e cazul pana nu suntem la casa noastra.
Catrinutza si Micaalsas-au plans de bebei care nu papa bine? Acum si al meu face figuri la mancare, de vreo cateva saptamani. Are zile cand mananca bine si zile cand nu vrea nimic. Spre exemplu ieri nu a vrut mai nimic, in afara depaine si cascaval, nici laptele nu l-a incantat (de obicei da gata 270ml seara, cu multe cereale). Dr. mi-a zis ca e de la masele. Asa ca aveti rabdare (eu vorbesc, dar stiu cum imi vine sa imi trag una in cap cand nu mananca)e greu, dar o sa treaca.
Asta seara am de gand sa actualizez pozele, cand reusesc va si anunt.
Si m-am apucat sa scriu povestea nasterii lui Andrei (sa vedem cand e gata si cum fac sa o mai scurtez ca abia am scris cum am aflat ca suntem insarcinati si deja e jumatate de pagina).
Tin aproape.
Brava...ca sa nu le mamnce moliile...despre papat am scris deja....iar despre intalneli vezi ca tin cont si o iau ca o promisiune...
Spor la povesti...
Si stiu cum e sa vrei la casa ta...
_
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
Micaalsa, mersi. Si noi avem teren cumparat anul trecut. Dar nu suntem nici macar in faza de proiect, nici macar un gard sa ne delimiteze de vecini...si asta ar dura, de aia vreau mai repede apartament! bafta la constructii!
Mariana, in sfarsit cineva care ma intelege!ai perfecta dreptate, asa e, tot timpul e cate ceva de reparat sau facut. Eu am ajuns la concluzia ca prefer (in situatia data) sa stau la bloc. Am tot confortul necesar, plus cum sotzul e mai mult plecat cine s-ar ocupa de casa, sa nu mai zic de constructia ei, mesteri, trambalare, etc., etc. Eu am trecut printr-un santier in apart. asta si mi se parea ca nu se mai termina...imi doresc totusi foarte mult sa stam candva intr-o casuta facuta de noi, dar sunt foarte constienta ca nu se poate prea curand, nu dispunem nici de timp si nici de banii necesari (o casa ca lumea, cu tot confortul io zic ca = min. 100.000 euro). Asta e. Si pana mai peste 10-15 ani cred ca nu o sa crapam daca o sa stam la bloc.
Mai vrei un bebe? ce tare esti!
Catrinutzo, eu te incurajez: E DOAR O FAZA!
Si tu vii la aspirante? mi-ar placea mult sa fim din nou colege de Odisee!
Serj, vezi ca incepe sa se inmulteasca amatorii de Toscana! Pana la urma facem o intalnire la tine cu "ghioceii" de prin alte parti ( Kim - Canada, Catrinel - Germania, Mariana - Suedia, noi - Oradea, pana acum...). Ce numai fetele din bucuresti sa se intalneasca???
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Saru'mana de incurajare...cred ca deja isi face efectul
Si succes cu casa fie ea de bloc sau de curte...
_
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Noe
La multi ani, Andrei de Amyana!
fetele, nu ma pot abtine, trebuie sa spun cuiva si n-am cuiam condus azi de la Baneasa pana la Camera de Comert cu dragos in dreapta si Bia in spate
m-a pacalit al meu sot ca o sa conduc pe la Baneasa pe stradute si la un moment dat zice: no acuma hai acasa!
din fericire, si-a pus mainile in cap NUMAI O DATA , ceea ce cred eu ca e bine (mai ales ca era vina unuia ca se bagase in fata mea si a tb sa trag de volan sa il evit)
cica am condus bine
insa am o mare problema cu DIMENSIUNEA! vreau ceva mai mic!!!aveam impresia ca nu incap pe sosea...si cand am coborat, imi tremurau genunchii
dar am ajuns intregi, masina la fel
acu asta e, nu?trebuie sa exersez!
pup,am treaba multa, sper sa mai am timp sa revin...
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
Brava spaima soselelor...si brava lui Dragos ca nu si-a pus mainile in cap mai mult de-o data...de acum esti sofer adevarat mai ales ca ai evitat un barbat-sofer si ai ales un traseu aglomerat (era aglomerat, nu???!!!)
Si daca ai condus tancul, cu Tico o sa fie super usor...o sa te ia vantul...
_
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Catrinutza pai saptamana asta o sa fac un test...sper sa nu mi-o ia Mariana inainte
Succes...
_