LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 6
Irina71 spune:
Ciuf, LA MULTI ANI !!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE TOATA FAMILIA TA !!
SA-TI FIE VIATA, NUMAI LUMINA !
Multi pupici, Valeria. Aaaaaaa ... era sa uit ! Mortala faza cu telefonul mobil bagat in cizma .... Micuta Eva a facut-o lata chiar de ziua ei !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
alinaalex spune:
CIUF!!!
MULTA SANATATE, FERICIRE ALATURI DE FAMILIE!!!
LA MULTI ANI!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
aileana spune:
LA MULTI ANI CIUFULETZ, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de copii si de toti cei pe care ii iubesti. Sa ai o viata ca o primavara! Si sa te distrezi si pt noi.
Fetelor, sunt curioasa ce mai iese astazi din manutzele alea doua ale ei.
Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an , Poze dupa 1 an
Cununia si nunta, poze eco 3D
Botezul si motzul
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
alinaalex spune:
Poli, la mine cea mai frumoasa perioada din viata din toate punctele de vedere a fost cand cand eram gravidutza. M-am simtit excelent, aratam bine, nu ma durea nimic. Acuma ma simt ca naiba. Abia astept sa fiu din nou!!! Eu n-am ajutor mai deloc, sotzul e mai mult plecat, bunicii lucreaza, deci...dar ma gandesc ca din toamna o sa-l dau pe Marc la cresa si ma voi descurca cumva, daca va fi sa am bb2.
Si Marc face cam tot asa cand nu-i fac pe plac, numai ca tzipa! ma si sperie uneori.
Mihaser, iti tin pumnii stransi sa iasa testul pozitiv!!!
Noe, lasa ca incepi tu sa te descurci, inceputul e mai greu! mai bine e sa ai o masina mare, mie nici nu-mi plac alea mici. A mea e marisoara, dar daca aveam mai multi bani eu eram in stare sa-mi iau jeep! eu iti recomand sa mergi singura de cateva ori prin oras, sigur te vei descurca!
poze
ursuletul meu
dianad spune:
Fetelor, Ileana Marius , va naste vineri prin cezariana cu doctorul Tutunaru. Ileana, bebe sa fie in primul rand sanatos, sa pape bine si sa doarma bine, ca frumos si destept sigur va fi! Nastere usoara si refacere rapida!DianaD & Alexandru
alinaalex spune:
Ileana, nu se vad pozele...poate nu le-ai pus pe "public".
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by dianad
Fetelor, Ileana Marius , va naste vineri prin cezariana cu doctorul Tutunaru.
Ileana, bebe sa fie in primul rand sanatos, sa pape bine si sa doarma bine, ca frumos si destept sigur va fi! Nastere usoara si refacere rapida!
DianaD & Alexandru
Doamne ajuta!!!
poze
ursuletul meu
micaalsa spune:
ciuf
Multa multa sanatate iti dorim, sa fii fericita si curaj pentru bb3
Noe, hai ca nu-i rau ... daca ai ajuns pana acasa atunci ai facut progrese. Curaj la mai mult
adar, te ajut cu placere desi la ce complicaturi faci tu asta o sa fie floare la ureche, o sa vezi. E ff rapid si ff usor de facut. Chiar asa, nishte poze cu Maia nu ne arati?
Ileana Marius, iti tinem pumnii, Doamne ajuta sa fie bine, sa fie bb sanatos si tu sa te refaci repede repede. Si sa nu ne uiti cand vii acasa sa ne arati poze cu Mario.
aileana , nici eu nu pot sa vad pozele. Probabil ca nu le-ai pus publice. Asteptam remedierea problemei
Si eu vreau bb2 dar asa ... mai prin toamna sa incepem lucrul la el . Daca mai astept mult sigur imi piere curajul. Acum tot zic ca de indata ce Iulia doarme noaptea intreaga, trecem la treaba.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
Serj spune:
Ciuf La Multi Ani!!!! sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta, si sa aveti parte numai de bucurii in viata.
de asemenea urez la Multi Ani tuturor puiutilor care au implinit 1 anisor, sa fie sanatosi si cuminiti si norocosi!
fetelor, sa stiti ca pe mine nu m-ar deranja o intalneala in zona!!! E adevarat ca Toscana este foarte frumoasa, si foarte cautata de straini. pentru mare (care este curata, fata de Adriatica) si mai ales natura care nu a suferit prea multe schimbari)
Mariana in primul rand ma bucur ca mai gasesti timp si pentru forum , iar o vacanta pe aici, sa stii ca sunt destui suedezi care vin aici.
alinaalex cu cea mai mare placere facem adunarea de ghiocei pe aici. ii ducem pe plaja si stam linistite
Noe bravo!!! se vede treaba ca Dr are indcredere in tine . o masina mare are defectul parcarii, este greu de gasit ma9i ales in Bucvuresti o parcare, in rest e mai bine, ca vezi distantele, si ceilalti mici se feresc de bolizi
mihaser esti in asteptarea testului??? wow, bafta la dugute
poli sa stii ca mie mia venit cheful de al 2 bb, dupa 2 ani de la primul.. acum parca parca as mai face unul
fetelor, daca pot fi atat de uituca, astept sa-mi vina rusii de o sapt (dupa calculele mele, dar nu mai stiu cand au fost) si nimic... dar nici simptome de ceva nu am
sotul meu a a spus ca daca e ceva, el vrea gemeni. ca nu se poate hotara la fata sau baiat
am vazut ca va plangeti cu mancarea.... la noi e cam trist, pranzul aproape il sarim, doar cina e de baza. si ne lungim cu laptele si iaurturi, si alte alea, dar mancare nu prea
micaalsa (anamaria) sunteti iar acasa? multumesc si tie
Ileana Marius doamne ajuta maine sa fie cea mai fericita zi!!!!
eu va pupacesc pe toate, si incerc sa mai fac prezentza curand (situatia internetului acasa e aceeasi )
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Serj spune:
Ciuf La Multi Ani!!!! sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta, si sa aveti parte numai de bucurii in viata.
de asemenea urez la Multi Ani tuturor puiutilor care au implinit 1 anisor, sa fie sanatosi si cuminiti si norocosi!
fetelor, sa stiti ca pe mine nu m-ar deranja o intalneala in zona!!! E adevarat ca Toscana este foarte frumoasa, si foarte cautata de straini. pentru mare (care este curata, fata de Adriatica) si mai ales natura care nu a suferit prea multe schimbari)
Mariana in primul rand ma bucur ca mai gasesti timp si pentru forum , iar o vacanta pe aici, sa stii ca sunt destui suedezi care vin aici.
alinaalex cu cea mai mare placere facem adunarea de ghiocei pe aici. ii ducem pe plaja si stam linistite
Noe bravo!!! se vede treaba ca Dr are indcredere in tine . o masina mare are defectul parcarii, este greu de gasit ma9i ales in Bucvuresti o parcare, in rest e mai bine, ca vezi distantele, si ceilalti mici se feresc de bolizi
mihaser esti in asteptarea testului??? wow, bafta la dugute
poli sa stii ca mie mia venit cheful de al 2 bb, dupa 2 ani de la primul.. acum parca parca as mai face unul
fetelor, daca pot fi atat de uituca, astept sa-mi vina rusii de o sapt (dupa calculele mele, dar nu mai stiu cand au fost) si nimic... dar nici simptome de ceva nu am
sotul meu a a spus ca daca e ceva, el vrea gemeni. ca nu se poate hotara la fata sau baiat
am vazut ca va plangeti cu mancarea.... la noi e cam trist, pranzul aproape il sarim, doar cina e de baza. si ne lungim cu laptele si iaurturi, si alte alea, dar mancare nu prea
micaalsa (anamaria) sunteti iar acasa? multumesc si tie
Ileana Marius doamne ajuta maine sa fie cea mai fericita zi!!!!
eu va pupacesc pe toate, si incerc sa mai fac prezentza curand (situatia internetului acasa e aceeasi )
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta