LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 4
micaalsa spune:
ciuf, hai sa-ti dau reteta mea de tort ... nici mie nu-mi plac cele de cacao si ciocolata, asta e complet ALB si sigur o sa va placa. E un fel de tort diplomat desi eu zic ca un pic difera si la gust si la compozitie de diplomat. Vezi tu daca te incanta sa-l faci.
www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t13834.html" target="_blank">TORT DE ANANAS
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
mihaser si alinaalex, va doresc multa multa bafta, sa va gasiti/luati casuta dorita. Si eu cred ca as alege-o cu inima, nu cred sa pot locui intr-o casa care sa nu-mi placa.
Si noi incepem constructia casei anul acesta, suntem doar in faza de proiect si intabulare teren ... speram pana in iarna sa ne mutam, cu ajutorul lui Dumnezeu. Tare mult tambalau e cand o iei de la zero.
Pozele mele
catrinutza spune:
Intru repejor sa raspund la apel...parca vad ca iar se scoala dragonul infometat...infometat, dar grevist...
Mai fetelor de 2 saptamani...de fapt din ziua in care m-am intalnit cu fetele la restaurant, matza mea manaca nu prost ci foarte prost...am inteles ca de acum or sa manace mult mai putin pentru ca porcesul de crestere a incetitnit fff mult, dar ca manance numai compot si paine, sau sa ciugule doi morcovi fierti parca nu imi vine a crede ca e vorba despre asta...doctora a zis ca e posibil sa fie de la dinti (masele mai exact)...dar daca nu isi revine ii fac un copro ca sa fim sigurei ca nu sunt chiriasi la ea in burtica...initialk am zis ca nu ii mai place mancarea mea, dar nu mai manca nici fructe saui iaurt care erau mare ai pasiune...de vreo 2 zile parca mai misca in front
Si refuza cu linguritza...s-a
Mai nou ii pun intr-o farfurie legume fierte, un pic de carnitza, branza, paine, rosie...ce cred ca poate sa apuce ea cu manutza si sa manance...si parca asa o mai pacalesc sa nu fie chiar cu burta goala...dar ce ma fac cu chestiile gen mamaligutza, sosuri si alte mancaruri care necesita linguritza????!!!!nu de slabit mi-e teama, dar sa nu se anemieze, mai ales ca e perioada anemiilor...offffff...
Incurajati-ma ca e doar o faza......
Mihaser....cum merg "tratativele" cu bebe 2???? ceva, ceva la orizont??? baga o cura de polidin de vreo 5-6 zile si ia de vezi ce se intampla...eu inca imi fac curaj, dar ma gandesc serios ca de la toamna sa incep si eu runda 2, ianinte sa imi piara de tot curajul...
Ciufarino, am pierdut io ceva pe drum sau care-i chestia cu 3 copii????
Ileana, si tu scoti alte alea la inaintare ca sa nu se vada soldurile, burtile si fundurile?????....data aviatoare sa nu mai tragi chiulul de la intalneli, auzi????!!!
Alinaalex...felicitari pentru mutare...si tu intri in grupul aspirantelor???!!!...dupa cum vaz io cred ca ne intalnim in aceeasi gaska, din nou, la Odisee....
Poze n-am inca...incerc mai tarziu...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
micaalsa spune:
catrinutza, stai linistita, nu esti singura cu bebe in greva foamei. Si eu numar linguritele care le baga in gura . Si cand mai aud pe unii altii spunand "mananca bine, de-aia-i asa grasuta, asa?" ... imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Si eu tot masor si numar linguritele la care binevoieste sa deschida gura.
Poate ca o fi de la masele ... eu am suspectat si tratamentul care i-l dau, ca de obicei de la siropurile astea dulci nu mai mananca o vreme. Si eu i-am facut copro de vreo 3 ori pana acum ... si nik.
Pozele mele
carmenpit77 spune:
Micaalsa ci Catrinutza mesajele voastre le-am citit ultimele si se pare ca bb vostrii nu sunt deloc mancaciosi. Tr sa fie foarte greu pt voi. Eu din pct asta de vedere nu am probleme, ba chiar observam zilele trecute ca este cam singurul lucru la care ea se comporta exemplar. Dar are si cu cine semana pt ca noi suntem gurmanzi.
tania2 spune:
sal,
Catrinutza, si Bia e mucoasa, ieri a papat f bine, astazi f, prost. Nu stiu de la ce naiba, am fost la dr. si neam urma de masele noi. Poate ca da, cum zice Micaalsa, o fi de la siropurile aste dulci!
Oricum, avem o zi buna si 2 proaste cand zic ca gata cu mucii, o zi nu-i mai curg, a doua zi se trezeste cu nasul super infundat.
Cat despre cum arata mandra mea, la fel mi se spune ca mananca de rupe.
As, numai eu stiu prin ce trec si cu cate plecaciuni reusesc sa-i bag cate ceva in gura.
Sta acolo cocotata in scaunelul ei, cu mana intinsa spunand tot timpul a,a,.vrea mereu ceva nou. Pai de unde ceva nou de 3 ori pe zi de atatea luni, ca s-au invechit toate!
Am senzatia ca ma cearta si spune, hai, distreaza-ma, doar atata poti!
Uf, oi fi luat-o pe aratura fetelor!
Carmenpit, super ca mananca bine, macar nu muncesti sa gatesti degeaba!
pupi
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
tania2 spune:
Ciuf, sunteti pe locul 3 la concurs !
Pupam Luca!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
adar spune:
Mesajul anterior este pentru toate fetele pe care eu si Maia le iubim!
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''