LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Noe multumim la fel!

Doina ma bucur sa aud ca progresati...Dl Rostogol o sa se tina de surprize de acum incolo...Eu am mai intrat pe la subiectul vostru, am semnat petitia si vroiam sa vad poze/povestiri noi despe Andrei. Va dorim multa sanatate si abia asteptam sa citim despre urmatoarele reusite!

Catrinelu abia astept sa=l vad pe Hitler!

Amereea Aida are dreptate...filmuletul ala e demn de dat la tv...e super haios. Felicitari ptr primii pasi!
Stiu ca e greu sa predai din cauza castigului...si eu ma gandisem la 2 joburi, insa acum iese din discutie ptr ca nu vreau sa sacrific din timpul Cristianului.

Aida si noi avem niste prieteni care ne tot spun ca viata in Canada e monotona...ne povesteau ca in fiecare zi la acelasi semafor vad aceasi avion trecut...In Romania nu e chiar asa....are grija cineva sa-ti modifice programul! De exemplu...luna trecuta mie mi-au trimis indemnizatia la posta unde o primeam anul trecut...adica la capatul celalalt al orasului...ce-i drept nu mai trecusem pe acolo de luni bune!

Alina mama pai si noi avem programul asta, dar abia reusesc sa- indes jumate din ce mancati voi!

Alorea si tizul tot cu 6 dinti...si noi la fel! Spor la abolit socrosenia!

Andreea G vin in Bucuresti la examene...asa ca pe 10 iunie dupa pranz putem sa ne intalnim daca doriti! Atunci sper sa scap de sesiune!

Kim am vazut pozele! Pai tu nu o dai pe Alicia singura pe balansoar...pui cupilul la un capat si ridici cobori...cam 10 kg in cazul nostru...pana iti vine rau!

Poli pai ar fi super sa ne intalnim! il iei si pe Nick?

Mariana pai eu am 2 dioptrii...da la particular o sa fac e in jur de 1000 euro...lentilele sunt foarte scumpe si au si ele dezavantaje...se poate infecta ochiul!

Ciuf lasa vrajeala cu canalele...stim noi de ce are Olanda asa multi vizitatori...un fum ceva? Glumeam! Si io vreau in Olanda..a fost prietena mea cu viitorul sot si a ramas foarte incantata!

Ada mama tin dieta si merg la sala...mai nou beau si 1,5 l pe zi. Acum intru in hainele vechi...Slava Domnului!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele eu ma gandesc foarte mult la Rocsana...Mai stie cineva ceva?Eu cred ca o sa-i scriu un mail daca dau de adresa ei. Sunt chiar ingrijorata si sper sa fie totul ok!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mihaser, si eu ma gandesc la Rocsana..dar eu chiar nu am cum sa dau de ea.
Andreea, mesele noastre sunt cam asa, desi Ana mu este tocmai un model in sensul asta..mai degraba un fotomodel..ca are cam 8650g la 1 an si 2 luni aproape:
pe la 6: 150ml Milumil3
pe la 10: fruct (mar, banana) cu 1 mas cereale cu miere
pe la 13-14: legume (de obicei o supa de carotfi, morcovi, telina, pastarnac, patrunjel proapspat, ceapa)+carnita sau galbenus; azi i-am facut pilaf, sa vedem daca-i place, fiindca carotfii fierti
i-au "produs"scaun moale imediat dupa masa.
pe la 17:branzica cu piure de fructe (cica!) Danonino (100g):asta-i place, stiu ca are zahar, cica nu are conservanti, asta mananca binisor
pe la 19.30: cam ca la pranz, dar cu branza Almette in loc de carne
pe la 22:180ml Milu3

Acum: asta e ce vreau eu sa-i ofer, ca ea sare cel putin una dintre mesele astea, fie pt ca suntem afara, fie pt ca doarme altfel azi decat ieri, fie pt alte motive pe care nu am reusit sa le identific.
De vreo cateva nopti se mai scoala si pe la 4, tati ii da cam 100ml Milu, ca cica altfel nu tace..sper sa fie ceva trecator, poate de la dinti, sau..ea stie de la ce, s-a mai intamplat si si-a revenit.
Dar..tocmai tu ai intrat in pana de idei de papa pentru Thea..??

Ada, daca laauuda iti trebe tie..apoi vino la mine, ca siguuur faci ciorbita, si tiramisu, si chec..muuult mai bine decat mine..husband-ul meu nu stiu,ca nu e prea gurmand, dar tatutzul
meu...ar fi in al noulea cer..inchipuie-ti ca mamica lui i-a dat maica-mii, la nunta lor, un caiet "cu prajiturile care-i lac LUI"..., mama l-a "pierdut" si niciodata n-a reusit sa se ridice (din punct de vedere culinar, desigur) la inaltimea necesara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare fetelor,
Catrinutza, ai tu dreptate cu antibioticele pardalnice, partea proasta e ca pe la noi nu se face intai o antibiograma si apoi sa prescrie medicul exact ce trebuie. Noua doctorita ne-a spus ca de obicei, la copiii sub 5 ani, un rosu un gat banal se transforma in pneumonie in 70% din cazuri, si ca de aceea e necesar tratamentul cu antibiotice.
Ciuf, pupam Eva sa se faca bine. Gradina aceea frumoasa e de fapt un rond cu flori in fata primariei. O sa facem poza si in fata blocului la noi, ca e dragut.Ai dreptate cu painea alba, deja papam de secara, si nu a facut nazuri.
Mariana, Tudor nu vorbeste, zice el tata si mama, dar absolut intamplator, in rest, dadata, dihi, ititi,diditi; inca nu ne-am cumparat dictionar de "bogdaneasca" asa ca nu prea stim ce inseamna. Sa stii ca si tudor vrea sa manance singurel-ce se aseamana cu Markus.Am auzit ca fetele cu tenul mai inchis au succes la nordici, asa ca asteaptta-te sa rupa ceva inimioare la baieteii cu parul balai de pe acolo.
Ameera, "copilu' ostenit" e de milioane bine ca nu ai spalat vasele chiar atunci. Felicitari pentru primii pasi ai Sarei!
Catrinel17, ai vazut ce fata cuminte sunt? m-am conformat de urgenta
doina_cel, pup Rostogolul scump
aalina2003, si noi am reluat mesele de noapte si vad ca nu mai este asa de agitat noptile, sper ca la noi pavor nocturnus sa fie doar "fame hamesitus"! sa stii ca ne-a iesit o maseluta
Tcelen, doamne, ce cosmar, bine ca ai avut prezenta de spirit! va pupam si va uram sa va faceti bine cat mai repede!
AndreeaG Mihaser, asteptam sa vedem ce zestre strange "cuscra aalina" ca fata Ana ne place mult! Tudor zilele trecute s-a lasat tavalit in iarba de la bloc de o vecinuta mai mare cu cateva luni, si nu s-a opus atacului, deci presupun ca i-a placut! inca testeaza "oferta", cred ca si Ana la fel.

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Alina, am ras cu lacrimi , misto faza cu caietul!!! Si sa stii de la mine, niciodata nu vom reusi noi sotiile, indiferent ce am face, sa gatim ca soacrele noastre! E o lege nescrisa, chiar daca unii barbati recunosc, altii nu! Nu stii faza cu nenea ala care-i zicea mereu nevestei ca nu fierbe laptele la fel ca maica-sa, ca nu are acelasi gust ... intr-o zi, din greseala, i-a dat femeii laptele in foc, si cand a venit sotul acasa, l-a gustat si a zis (fara sa stie ce se intamplase!) "uite, acum l-ai fiert ca mama!"!!!!!
Cat despre taicutul tau ... sa stii ca eu ma gandesc tot mai serios sa fac o afacere din asta, asa ca, daca imi voi deschide o cofetarie, vei putea comanda pe net! E bine?
IAr despre caietul ala ... ma tot gandesc la el ... eu i-as fi dat cu el in cap soacrei, iertata sa-mi fie ideea !

Miha, baga mare la sala! Auzi, n-ai putea sa faci ceva abdomene si pentru prietena ta ? Ca tare greu imi e ... Pup fata ambitioasa!
Iar daca dai de Rocsana, sa-i spui ca si noi o pupam, eu si Maia!

Aida, agitata viata ... si cand ma gandesc ca in curand asta ma asteapta si pe mine ... M-am cutremurat la suma, e teribil de scumpa cresa la voi!!!! Pupa printesa plangacioasa de la noi, mai ales de la Maia si multa putere tie!

Catrinel, pupam copilul sanatos si normal!!!! Sa stii ca si Maia are mucisori, n-am reusit sa facem nici vaccinul ROR ... dar asta e!

Doina, asa e, e mult mai bine sa iti amintesti de oamenii buni, insa raman la ideea mea, ca daca fiecare om care a aflat de Andrei ar fi dat 10.000 de lei vechi, factura ar fi fost platita de mult.
Important este insa faptul ca Andrei e bine, ca a luptat si a castigat! Restul nici nu mai conteaza. Iar tu si Dragos, sunteti parinti cum rar mi-a fost dat sa vad! V-am spus-o de nenumarate ori, jos palaria in fata voastra! Si sa stii, ca promisiunea pe care i-am facut-o lui Dragos, ramane valabila: daca voi castiga la loto, primul lucru pe care il voi face va fi sa platesc factura lui Andrei! Si sa stii ca joc, si joc ...:)
Il pupam cu drag pe Rostogol si ii trimitem on-line o mie de imbratisari ...

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada...cofetarie?? Cand..? maine? poate sa fie si la Sibiu, tatutzu vine repede cu masina sa pape el ceva bun si duulce...dar un sfat de la mine primesti?..cand o deschizi, ca sunt sigura de asta, sa nu schimbi retetele, sa se transforme intr-o cofetarie obisnuita (unde nimic nu e bun cu adevarat, doar acceptabil), chiar daca o sa fie mai greu, sau mai scump..si sunt absolut convinsa de succes!!
..si taica-meau a reconstituit el cateva retete, de pilda face EL un tort cu o crema de cacao (si un salam de biscuiti)de te lingi pe degetele..si numai eu si frate-miu stim cate oale am lins in copilarie..ramasite de la crema, adicate.
Cameliada...deci Tudor se harjoneste prin iarba cu fetite..mai mari???..pai Ana nici n-a cunoscut alti baieti de la intalnirea cu el..dar cred ca timpul, nu? felicitari pt maseluta..a iesit in liniste, relativ, nu?
Aida, bine ca reusesti macar sa povestesti cu umor programul tau zilnic...
Doina cel, sa stii ca si eu am urmarit povestea lui Rostogol, chiar daca am aparut mai tarziu pe aici. II doresc numai bine si muulta sanatate, putere si noroc!!..si voua la fel, sa puteti avea
grija de el..
Catrinutza,cum se joaca copilul atomic in curte? mandra mea trage dupa ea un bidon de 5 l (gol!), o galetusa cu pietre..si dupa aia, adica foarte repede, se agata cu mainile de poarta..adicate vrea sa plecam, zici ca e dupa gratii..curtea nu-i mai ajunge..daca o sui pe scara, e iarasi bine, dar cam atat.Cainele nu o baga in seama (e batrana si blazata) si desi Ana s-ar cam duce dupa ea, au pastrat distanta deocamdata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Doina, pupam si noi cu drag pe Rostogol! Ma bucur ca sunteti bine!

Mihaser, sa stii ca si eu sunt ingrijorata ca nu ne mai scrie nimic Rocsana...stiu ca trebuia sa mai ia un rezultat de analize. Oare o fi bine???

Aida, ai un program f. incarcat, bravo tie ca-i faci fatza! e greu cu un copil asa mic si sa stai acasa, iti spun eu , care sunt inca la stadiul de "casnica", nu am timp sa respir. Cat doarme apuc si eu sa manac si sa intru pe DC. In rest, plimbari, papa, ne jucam, fac mancare, curat etc. Sunt ABSOLUT tot timpul ocupata. Cateodata ma gandesc ca mi-ar fi mai usor la servici, dar pt. ca vreau sa fac si bb2 cat de curand, nu vreau sa-mi incurc colegii.

Andreea, sa stii ca prognoza ta, sau ma rog, a INMH-ului, de dimineatza s-a potrivit! A plouat la noi pe alocuri Noi am fost la prima tura de plimbare deja. E cam innorat afara, dar e placut.

Aalina, , voi aveti 6 mese pe zi??? mie mi se pare cam mult. Adica nici n-apuca sa i se faca foame. Noi avem 4 mese principale si e f. bine asa. Adevarul e ca si Marc se trezeste cam tarziu, de regula la 9. De aia nici nu a avut niciodata mic-dejun. Si a avut intotdeauna destul de multe kile , la un an avea 12 kg. Da' si-i place sa manance, ohooo....

Io nu stiu ce am mai nou, dar mananc f. multe dulciuri. Azi, in premiera, mi-am cumparat prajituri. Eu, care faceam alergie la ele! Bezele mi-am luat, pe care inainte cand le vedeam mi se facea greata. Culmea. Macar de s-ar prinde ceva kg de mine. Acuma iau vitamine, dar nu cred ca de la alea.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Andreea, vazut cele 4 poze pretioase (te-ai zgarcit sa pui mai multe), am obs. ca le sta bine la baietii tai cu rochita cu floricica (in Vreau acasa!). Ca intrebai de mese, sa scriu si eu, orele nu sunt batute in cuie, si nu dau retete doar meniul f pe scurt, programul nu e litera de lege doar orientativ:

Dimineata
8h biberon cu lapte (cca 250ml)
9h cereale cu lapte
10h gustare de fructe
11-13h somn

La amiaza
13h30-14h legume cu carne/ supica/ desert de fructe
iesim afara

Dupa-masa
17h fructe/ iaurt/ biscuiti/ branzica...
17h30-18h30 somn

Seara
20h cereale cu lapte
21h biberon cu lapte (cca 150ml)

Mai nou Alicia bea cerealele dintr-un castronel ce are integrat un pai, f practic!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Poate aveti si voi castonel din acela, daca nu, o sa pun o poza cu castronelul, e super pt supica, cereale...

Adar, multi multi pupici pt Maia! a papat si ea chec?

alinaalex, poate ne intalnim la Hajdu, dar numai la vara viitoare preconizez o vacanta in Romania. Si mai bine ne-am intalni la ...mare. Ca si Marc, Alicia papa repede si tot, si produce in pampers intr-o veselie.

Aida, ziua cartitei zici? Dar te si costa cartita, scuze, cresa! Ofoff, ce ne astepata si pe noi... E super lunga Alex, 81 cm e mult!

Ameera, felicitari Sarei mergacioase, superf filmul copil ostenit, sunt curioasa dupa cat timp a pus capul jos sa doarma? Asa faceam si eu in Romania, 2 joburi (invatamant, traduceri, ba chiar si meditatii), vesnic ocupata, niciodata timp de .. bb! de aceea profit de timpul asta acum!

Doina cel, ce mare a crescut Andrei! si cum rade el din toata inima in scaunul de masa ori in ham! Am vazut ca ati reusit totusi sa strangeti din banuti. Ce crezi ca am facut toata dimineata? am incercat sa va trimit ceva prin paypal si tot n-am reusit.

Mihaser, cred ca tu vb de un alt soi de leagane, care nu sunt pe aici, deci n-am nici o sansa.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tocmai am deschis capitolul 35 aici

V-as ruga frumos sa postati acolo

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput