LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Tcelen, groaznic... bine ca a trecut totul cu bine! Multa sanatate de-acum inainte!
Asta e unul din cosmarurile mele, ca daca vreodata Doamne-fereste s-ar intampla ceva de genul asta, mi-e teama ca ma voi pierde si nu as avea prezenta de spirit sa reactionez cum trebuie...

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
Originally posted by Ameera

Tcelen, groaznic... bine ca a trecut totul cu bine! Multa sanatate de-acum inainte!
Asta e unul din cosmarurile mele, ca daca vreodata Doamne-fereste s-ar intampla ceva de genul asta, mi-e teama ca ma voi pierde si nu as avea prezenta de spirit sa reactionez cum trebuie...
Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Si mie tot de asta imi e frica.
Mi-e ca pun mana pe telefon si nu mai stiu numarul de la Salvare. De aceea mi l-am scris pe frigider.
Apropos de sunat la 911. Eva se juca intr-o seara cu telefonul. Noi prin casa. Auzim ca suna telefonul. Raspunde sotul. "Tocmai am primit un telefon de la voi si s-a intrerupt. Care este urgenta?" Sotul parca era picat din cer. "Ce urgenta?" "Nu ati sunat voi la 911???" Si atunci a venit sotul cu picioarele pe pamant si i-a explicat persoanei ca de fapt copilul nostru de un an se jucase la tel.
Dupa ce am inchis, am verificat prin Redial si am observat ca era 911 si o multime de cifre dupa. Insa se pare ca e suficient sa suni 911 si sa urmeze un catralion de nr. ca lor li se face legatura rapid.
Si ca tot sunt la capitolul sunat la Urgenta sa va mai povestesc una.
Ne duseram acum doua saptamani cu barca pe un lac. Insa pana acolo era de condus cam o ora jumate. Cum avem numai o masina in care incap numai 5 pers. ne hotararam sa inchiriem una. Booon. Luaram noi una, si la plecare de la lac mi se scula mie ca vreau sa incerc masina sa vad daca e mai buna decat a noastra.
Ma asez pe scaun, il reglez, reglez volanul, da si oglinda retrovizoare. "Neah, nu merge. Nu fortez ca mi-e teama sa nu stric ceva". Sub rama oglinzii erau mai multe butoane, printre care unul cu o cruce rosie. Apas pe buton, dar cumva in partea de jos (in capul meu era ceva gen sageti, stg, dr., jos, sus) la care aud imediat ca ati apelat Onstar Emergency. Da si apasa pe nu stiu cate butoane sa anulez comanda. Ash. Imediat aud ca se formeaza un nr. si suna. "Ati apelat sistemul de urgenta prin Satelit. Ce s-a intamplat? ". Asa ca uite nu numai fie-mea face prostii. Si eu. Apoi sotul facea baza de mine ca nu-i venea sa creada cum naiba nu am putut citi crucea asa cum era ea si nicidecum sageti...
Hai ca v-am impuiat capul.
Mariana, e o scumpa foc Magduta ta. Ma bucur ca ne-ai aratat-o. Si grasunica.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

www.dropshots.com/Noemia" target="_blank">filmuletze Bia

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

si cateva poze noi, inclusiv cu Ciresica Teo si mamica ei, Dolcebaby

noapte buna!

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cristina imi pare nespus de rau ca a indurat puiuta atata suferinta. Multumesc lui Dumnezeu ca ati ajuns in timp util la spital!
E cumplit ce ti s-a intamplat...era normal sa intri in panica si eu cred ca as fi innebunit de-a dreptul...Slava Domnului ca exista pe lume si oameni cu suflet care sa te ajute in momentul cand ai cea mai mare nevoie...desi in numar mic, insa eu cred ca ei ne aduc o raza de optimism ptr viitor. Multa sanatate ve doresc si sa gasiti un medic de familie competent! Nu stiu ce e in capul lor....putea sa-ti amane vaccinul...poate sa grabea sa mearga in concediu si vroia sa se scape de o grija...Atata prostie ma oripileaza...sincer!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna dimineata

Azi sunt si eu libera asa ca stau si astept sa o vad pe Andreea pe Romantica si sa se trezeasca puiul meu ptr a merge in PARC. Azi se pare ca va fi o zi minunata, este asa de cald incat Alex doarme cu geamul deschis.

Cristina - nu pot sa cred ce ai patit, acestor doctori ar trebui sa le fie suspendat dreptul de a profesa. Multa sanatate micutei!

ciuf - Eu nu zic ca s-a intarit firul de par doar ca ii creste mai repede, inainte sa-l tund aveam impresia ca de cand l-am nascut nu i-a mai crescut parul deloc. Nici eu nu sunt adepta tunsului scurt dar Alex este un mare transpirici si trebui sa-i dam si noi o forma la par. Acum l-am tuns la unu si urmeaza ca data viitoare sa-l tndem numai in parti sa-i facem tepi Vald al Claudiei avea la intalneala o tunsoare catre care tintim si noi.

La multi ani Europa!!!!!!!

Scuze, maraie Alex

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Alina asa e! sper sa nu ne agitam degeaba...am mai gasit un clr blue pe aci!

Catrinutza efect garantat! am slabit 2 kg saptamana asta!

Catrinel multa sanatate sotiorului si printesei! mai baga si tu o poza doua trei!

Ciuf eu nu ptr lipo ma milogesc...vreau sa-mi fac o operatie cu laser la ochi sa scap de ochelari. Lipo nu mi-as face nici pe gratis...o consider prea dureroasa...sufera baba dar nici chiar asa! Lasa ca nu sterg pozele...te uiti cnad ai tu timp!

Mariana tin o dieta dar care are de toate...e hipocalorica...in medie 900 1000 kcal pe zi, insa nu e drastica. Saptamana asta am inceput si o mai tin pana la sfarsitul lunii...apoi manac normal 1000-1100 kcal/zi.
E super Magduta ta! Multumim ptr poza!

Amereea asa e! in mod normal un teacher trebuie sa se puna la punct cu tot ce e nou in domeniu. si eu vreau sa fiu teacher...dar mai intai vreau sa fac ceva banuti ptr supravietuire si apoi o sa ma dedic trup si suflet visului meu din copilarie.

Noe terorista arata super...la primii pasi parca e Nadia Comaneci ...super tare!

Fug sa o vad pe Andreea azi ca am vazut si pe antrenoarea de fitness de pe dvd-ul meu cu exercitii printre invitati...va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

buna! vad ca s-au intamplat foarte multe de cand nu am mai intrat pe forumul de ghiocei. le doresc multi ani frumosi si fericiti tuturor bebeilor carora nu am mai apucat sa le fac urari de la ultimul mesaj pe care l-am postat, si, de asemenea, mamicilor lor, care s-au serbat luna trecuta si luna asta.

cristina, cred ca au fost niste momente foarte grele si pentru tine si pentru micuta, dar ai fost o mamica tare si ai reusit sa te mobilizezi sa iti ajuti puiul. bine ca a trecut cu bine Ana-Maria peste eveniment. mai erai si singura... cum nu se poate mai "sperietor". habar nu aveam ca pot fi chiar atat de periculoase vaccinurile. pediatrul nostru ma suna mereu inainte de a veni sa ii faca vreun vaccin lui Andrei sa ma intrebe daca are febra, daca ii curge nasul sau da semne de boala, dar nu mi-am inchipuit ca poate fi atat de serioasa treaba.

ciuf, povestea cu sunatul la ambulanta mi s-a parut super amuzanta . radeam aici de una singura de nu stia Andrei ce e cu mine. ce ti-e cu tehnologia asta...

despre bebeii carora nu le creste parul suficient sau suficient de repede: nu ma pricep, dar din cate am inteles, poate fi o problema de carenta de vitamine, deci de alimentatie. Andrei a avut aceeasi problema, cand nu primea mancare suficienta sau nu era variata, nu ii crestea parul. cum i-am schimbat alimentatia, a inceput sa se umple de carlionti de a trebuit sa il tundem urgent pentru ca 1. arata ca o fetita si 2. ii intrau in ochisori. poate va puteti sfatui in privinta asta cu cineva care se pricepe. aici, de exemplu, exista medici nutritionisti, care teoretic iti calculeaza exact daca primeste copilul suficienti nutrienti, vitamine etc.

m-am uitat pe pozele bebeilor vostri, sunt toti (aici le includ, bneinteles, si pe "toate") niste frumosi si e incredibil cate chestii au invatat sa faca. urmeaza timpul nazbatiilor.

noi am intrat sa va dam o veste mare (pentru noi, cel putin) . stim ca multe dintre voi il simpatizeaza pe Andrei si i-au urmarit "povestea", asa ca ne-am gandit ca va veti bucura sa auziti ceva frumos despre el: IERI S-A ROSTOGOLIT SINGUREL PENTRU PRIMA DATA!!! stiu ca e foarte tarziu, alti bebelusi merg deja binisor, dar pentru el e un pas extraordinar, noi suntem foarte mandri de el si fericiti. inseamna depasirea unui "nivel" si speram a multor obstacole. din ce va putea sa se miste mai mult, din asta va deveni mai puternic si se va dezvolta mai repede . as a ca, pentru noi a fost o zi mareata.

trebuie sa va las ca s-a trezit si miorlaie. va pupam!

Andrei si Doina

http://andrei.point.ro
http://b2.lilypie.com/HLo3p1.png
"Happiness is a smile"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doina_cel

buna! vad ca s-au intamplat foarte multe de cand nu am mai intrat pe forumul de ghiocei. le doresc multi ani frumosi si fericiti tuturor bebeilor carora nu am mai apucat sa le fac urari de la ultimul mesaj pe care l-am postat, si, de asemenea, mamicilor lor, care s-au serbat luna trecuta si luna asta.

cristina, cred ca au fost niste momente foarte grele si pentru tine si pentru micuta, dar ai fost o mamica tare si ai reusit sa te mobilizezi sa iti ajuti puiul. bine ca a trecut cu bine Ana-Maria peste eveniment. mai erai si singura... cum nu se poate mai "sperietor". habar nu aveam ca pot fi chiar atat de periculoase vaccinurile. pediatrul nostru ma suna mereu inainte de a veni sa ii faca vreun vaccin lui Andrei sa ma intrebe daca are febra, daca ii curge nasul sau da semne de boala, dar nu mi-am inchipuit ca poate fi atat de serioasa treaba.

ciuf, povestea cu sunatul la ambulanta mi s-a parut super amuzanta . radeam aici de una singura de nu stia Andrei ce e cu mine. ce ti-e cu tehnologia asta...

m-am uitat pe pozele bebeilor vostri, sunt toti (aici le includ, bneinteles, si pe "toate") niste frumosi si e incredibil cate chestii au invatat sa faca. urmeaza timpul nazbatiilor.

noi am intrat sa va dam o veste mare (pentru noi, cel putin) . stim ca multe dintre voi il simpatizeaza pe Andrei si i-au urmarit "povestea", asa ca ne-am gandit ca va veti bucura sa auziti ceva frumos despre el: IERI S-A ROSTOGOLIT SINGUREL PENTRU PRIMA DATA!!! stiu ca e foarte tarziu, alti bebelusi merg deja binisor, dar pentru el e un pas extraordinar, noi suntem foarte mandri de el si fericiti. inseamna depasirea unui "nivel" si speram a multor obstacole. din ce va putea sa se miste mai mult, din asta va deveni mai puternic si se va dezvolta mai repede . as a ca, pentru noi a fost o zi mareata.

trebuie sa va las ca s-a trezit si miorlaie. va pupam!

Andrei si Doina

http://andrei.point.ro
http://b2.lilypie.com/HLo3p1.png
"Happiness is a smile"

BRAVO, ANDREI!
sanatate multa si energie maxima!
Doina, te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea, mamicile de la Sibiu care isi plimba bebelusii pe afara, iti multumesc pentru sfaturi

Ciufulici, la noi in RO si daca ar exista un astfel de buton, n-ar functiona :)))iar la telefon .... daca nu dai de o scarboasa de operatoare, poate ai sanse sa fii bagat in seama .......

Noio, io am vaz't pozele si filmele si sunt enamorata pana-n dinti. Puturosila n-are ganduri de plecat asa ca .....

MIhaser pentru tine, daca imi spui cinstit cum ai dat jos 2 kg ....

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput