Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

in primul si in primul rand, felicitari carrie! ma bucur ca totul a iesit bine pana la urma! sa fiti sanatosi si o familie fericita!
raluca, o sa intreb maine intre ce ore se dau rezultatele!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Anca, nu stiu daca are rost sa iti iei de pe acum haine de graviduta pt nunta! Eu la 16 saptamani aproape ca mai incapeam in hainele mele. Eu zic sa iti iei in preajma evenimentului. Sa treaca repede greturile, stiu ce nasol, e!
La Mamystic e deschis pana la 8 seara in timpul saptamanii, iar sambata, praca pana pe la 13.00. Vezi ca au site!

Raluca, chiar ca e cald rau! Si eu m-am dus sa iau ceva de papa si am murit de cald!

Ripley, tu ce mai faci? ocupata rau?

Gabriela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Oana ! si bafta maine!

Gabriela- mi-am comandat perna de gravidutza de pe site. cand o primesc iti dau detalii-in raport cu cea care am vazut-o pe iuliu maniu.

Raluca 17+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Gabriela77 mersi frumos :)
ziceai ca exista site la Mamystic...io am cautat cu google si n-am gasit asa ca te rog frumos sa mi-l zici si mie

anca 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Anca, adresa site-ului:
http://www.mammystic.ro/

Raluca 17+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

io cautam dupa mamystic cu 1 singur m

anca 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Carrie felicitari pentru fetita!!!!Sa fie sanatoasa ,frumoasa si mancacioasa!!!!!Doamne ce frumos cred ca e!!!!

Anca si eu am fost nasa saptamana trecuta,aveam 14 saptamani.Magazine cu rochii elegante pentru gravidute n-o sa gasesti!Singura varianta e o rochita fara corset.Si sa mergi s-o cumperi chiar in saptamana de dinaintea nuntii.Asa am facut eu.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Carrie felicitari pentru fetita!
Ma bucur ca ai scapat repede si cu bine!

Mioara 32+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor multumesc frumos...am putine emotii pt eco dar speram sa fie bine bebelina.
Ramona preturile sunt mai mari...de ex cel cu 3 piese landou ,scoica si caruciorul sport 1960,mai era un model de carucior cu scoica la 950 fara landou.
cred ca pana la urma o sa iau fara landou,am o prietena ce are o fetita de 6 luni si a spus ca nu a stat mai mult de 3 luni in landou pt ca vroia sa-si ridice capul in sus...acum depinde de oferta ce o gasesc.
astept expozitia din iunie si mai vedem acolo ce gasim.

Raluca merg la ISO X la dr. Cruciat pt eco...va spun impresii cum ma intorc....si in legatura cu rezultatul de la TT eu l-am luat joia pe la ora 11 dimineata.

Carrie felicitari inca odata !

Gabriela e foarte frumoasa salopeta de blugi si-ti vine foarte bine.

Anca nu cred ca o sa gasesti lucruri de gala pt gravidute ,dar poti sa-ti cumperi inainte de nunta o rochita draguta marime mai mare.

LAVINIA24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

LaviniaN, cam cat costa o aco 3D la ISO X? asteptam vesti de la tine si o poza!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png

Mergi la inceput