Mamici din Cluj (1)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
laviniaN spune:
Buna fetelor,
mie mia fost cazut internetul si nu am putut scrie,acum am citit din urma.
PAFLO nastere usoara!
CARRIE stai cuminte si ia nospa ,o sa-l astepti pe dr. muresan.....de dr. ona stiu ca si el este foarte bun
RAMONELA felicitari pt fetiza.
GABRIELLA ce-ti face bebelina misca bine?
OANAALINA si eu sunt tot la dr PUSCAS.
RALUCA cum esti cu durerea de rinichi sper ca ti-a trecut.
saptamana viitoare merg la eco morfologica la ISOX.
LAVINIA23+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabriela77 spune:
Lavinia, chiar ma gandeam de ce nu mai scrii! Bine k esti ok! beblina mea e bine, misca de zor toata ziua si o bucura pe mami. Si eu merg pe 21 la eco morfologica! Te pup!
Gabriela, 21 +
olim spune:
vin cu vesti bune, noi crestem tare frumos, suntem mari, ca tat-sau, maine avem 11 saptamani, medicul e multumit de evolutie, totul este bine,ar trebui sa nasc pe 28 noiembrie, dar in ritmul care creste din ultima saptamana de octombrie ma pot astepta oricand sa isi faca aparitia, saptamana viitoare facem analiza de sindrom Dawn, sper sa iasa bine.Am primit si doua poze de amintire
Intalnirea a fost superba, mi-a facut eco trans-vaginal,cu toate ca doctorita mi-a zis ca e un eco normal, noroc ca m-am frezat frumos,cand mi-a introdus tubul in vagin l-a trezit pe beb, dupa care s-a intors cu fundul la ma-sa si a dormit mai departe.Dupa vreo 10 minute de incercari si un apasat pe burta, a reusit medicul sa il trezeasca si lumea lui era in burta, cand intr-o parte, cand in alta, a zis ca sigur iese un Hagi, tot stia medicul ceva de Romania.Am plans vreo 5 minute dupa care s-a pus sa doarma, si nu l-am mai deranjat.
ramo, felicitari pentru fetita
cristiana, ai mare grija de voi, va pupam
cameliapop06 bine ai venit si sarcina usoara sa ai
paflo,nastere usoara si te asteptam cat mai repede cu vesti!
va pupam pe toate celelalte burtici+11
moberi spune:
Salut burticutelor!
Sunt foarte fericita cand vad ca acest topic prinde contur, sper sa scriem tot mai multe si tot mai mult......
Chiar daca unele dintre noi paflo, carrie si cu mine ne apropiem vertiginos de final vom reveni alaturi de voi cu sfaturi , povesti, sustinere etc...
Noi saptamana viitoare pe 17 ne internam si in aceasi zi sau in 18 ne vedem cu bebe....desi mi-e groaza intr-un fel totusi abia astept!
Sper sa treaca ok perioada de spitalizare...cele 5 zile mi se par de pe acum foarte lungi, dar pe de alta parte stiu din experienta ca PRIMELE 2 TREC MAI GREU, DUPA CARE ZBOARA TIMPUL...
Va pup va tin pumnii in continuare si abia astept sa citesc tot mai multe, ca nu doar fetele din Bucuresti monopolizeaza DC!!!!!+38
moberi spune:
Uitasem ce e mai important....PAFLO iti tinem pumnii asteptam vestile bune!!!!!!!!!!!!
carrie spune:
moberi, unde si cu cine nasti?cezariana?
Cristiana 38+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
laviniaN spune:
Fetele care sunteti la final de drum v-ati cumparat carucioare si patuturi?
astept parerile voastre .....ce a-ti cumparat ?si de unde?
Va pup LAVINIA 23+
arleena spune:
vin sa va dau vestea ca Florina a nascut, prin cezariana, pe Sofia - de 4300 g si 58 cm!!
deabia azi am realizat ca defapt eu o cunosc pe paflo(florina) ca m-a scapat de ragade cu un tratament bun.....dupa 6 luni de chin
Felicitari Florina! sa ai parte de o bebelina sanatoasa, cuminte si papacioasa, etc....traiasca Sofia!!!
Carrie tu urmezi?cum te simti?? de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Felicitari Florina!!!!Sa iti creasca fetita mare,frumoasa si santatoasa!!!!Sa va bucurati de ea!!!!!!!Ce mare a fost!Draga de ea!!!
poze
vine bebe
Ramonel14+
Alexia Beatrice
OanaAlina spune:
cameliapop, bine ai venit alaturi de noi!
LaviniaN, eu sunt tare multumita de dr. Puscas!
Olim, sa cresteti mari si voinicei in continuare!
moberi, binenteles ca va asteptam sa fiti langa noi si dupa ce nasteti...
florina, felicitari pentru fetita! sa va aduca numai bucurii!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/NspAp3.png