De ce DA de ce NU pentru Basescu?!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Laura, eu nu tin cu PSD. Mi-e o ciuda teribila ca Basescu i-a adus pe astia la putere. Pentru ca asta cred eu, daca Basescu nu era asa cum e, PSD nu si-ar fi revenit niciodata din conul de umbra in care era.

xenocid, cred ca le-a fost foarte ciuda cind l-au vazut pe Basescu duminica inainte de inceperea oficiala a campaniei lui, la televizor, tunind si fulgerind impotriva balaurilor democratiei

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

voi merge la Ambasada in Haga sa votez pentru presedinte si impotriva palamentului de afaceristi.
Este important ca acestia sa primeasca un semnal clar ca nu ei fac jocurile in Romania ci alegatorii. Din respect pentru tara nu am sa scriu in cabina - pe perete - un mesaj personal si direct pentru Parlament.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by sirimie
Basescu se simte cel mai bine cind face scandal.

Simona se simte cel mai bine cand il ataca pe Basescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by sirimie
Basescu se simte cel mai bine cind face scandal.

Simona se simte cel mai bine cand il ataca pe Basescu.

si cand il apara pe Tariceanu.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

sirimie...nu-s cum sa scriu ca sa ma intelegi!! Fusei PNL-ista (asta pina ce aparu scindarea; mai precis, pina la momentul Boureanu). Tariceanu are la fel de multe bube-n cap ca si Basescu...in schimb are o calitate mai putin - si aia tine de coloana vertebrala. De el a depins revenirea PSD-ului la "cirma tarii" si orict ai incerca sa ma convingi ca, de fapt, Basescu e artizanul revenirii, n-o sa reusesti! Insa e dreptul tau sa crezi ce vrei...

Totusi gresesti fundamental cind spui:

quote:
Dar cind era alianta DA la guvernare, el nici nu avea nevoie sa dea retur la legi pentru ca are program de guvernare sustinut de DA, nu?

Legile nu le face Guvernul (doar le mai initiaza), ci Parlamentul -iar alianta DA nu mai functiona de multisor; asa ca pina acum, singurul obstacol in calea "reformelor PSD"-iste - a fost Basescu ....de-acu insa, cale libera si noroc bun!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Efectele numirii noilor consilieri la Cotroceni incepura sa apara:

1) Geoana fuse refuzat la export si rugat politicos de US sa ramana acasa anulându'i vizita. Imediat s'a jurat ca nu e oportun sa retragem trupele din Irak. Tariceanu ramase un pas in fata cu problema'n brate.
2) Presedintele Muntenegrului isi anula vizita programata in Romania pentru "mai tarziu"
3) Condoleezza nu'si gasi timp in agenda sa se vada cu Cioroianu. Ministrii Tineretului si Sportului din Cote d'Ivoire si Côtes de Provence "mai reflecteaza"
4) Cel mai probabil Summitul NATO din Romania se va anula.

Edit ca uitai:
Nemtii de ieri ii sunara pe elvetieni si'i rugara sa scrie si ei ceva:
Uitati'va si voi ce iesi:
http://www.letemps.ch/template/opinions.asp?page=6&article=205565

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Stai sa vezi acu oferte de cumparare pentru Le Temps ...ma mir cum rezista hotnewsu"!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid
Edit ca uitai:
Nemtii de ieri ii sunara pe elvetieni si'i rugara sa scrie si ei ceva:

Xeno, am eu asa o banuiala ca Gérard Delaloye si-a parcat masina aiurea in spate la Inter Si-acu plateste si el cum poate taxa de parcare.
Sau daca nu banuesc eu, poate banuieste Simona ().

Mergi la inceput

Realitatea TV ne-a dat ieri live o mostra de interpretare a Constitutiei.
Articolul 95, alineatul 3:
Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui.
Nimic neobisnuit. Ieri, parlamentul a strecurat amendamentul mult ravnit in Hotararea de organizare a referendumului. Asadar referendumul este validat numai daca nu pleaca la plaja () peste jumatate dintre votanti. Fie. Ce se-ntampla dupa? Asta depinde numai de modul in care se intrepreteaza Constitutia. Ei bine, acolo unde noi vedem un banal articol nehotarat (l-am inrosit mai sus) parlamentul (sau poate doar 322 dintre membrii acestuia ) vad, din contra, un numeral cardinal. Prin urmare, domnul vice Diaconescu spune ca, in litera Constitutiei un al doilea referendum nu mai poate fi organizat caci, nu-i asa, in Constitutie scrie negru pe alb doar de unul singur (ma rog, cuvantul singur nu apare dar parlamentul nu se va impiedica de acest amanunt neglijabil). Urmarea nu ne-a spus-o Diaconescu dar deja miroase de la o posta (distanta dintre mine si casa poporului) - un "scurt" interimat pana la sfantu-asteapta, sfant care nu apare in calendarul ortodox pe 2007.

Daca in 2003, cand cu revizuirea iliesciana a Constitutiei, ne fugareau urnele de vot prin supermarketuri sau prin parcuri, acum vom vedea cum cauta oamenii urne de vot invizibile, tusuri care se evapora dupa impaturire, si-alte surprize-surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

PARLAMENTUL POATE FI DEMIS!!!!!!!!!!!!!!!

Ieri, pe realitatea, s-a scapat un "dragut" de parlamentar. Pentru aceasta trebuie adunate 500000 de samnaturi pentru organizarea unui referendum pentru demiterea parlamentului si apoi se trece la alegeri anticipate!!! Dar "dragutul" ala a spus ca cica nu e democratic!!!! La intrebarea ca de ce nu e, ca doar cum penalizam noi incompetenta lor, faptul ca nu mai ne reprezinta, tipul a dat din colt in colt, cum ca la sfarsitul mandatului trebuie votati altii!!!! Culmea tupeului! Ei dau la o parte un presedinte care nu le convine, dar nu vor sa pateasca acelasi lucru!!!! Si pot face absolut ce vor ei, iar noi trebuie sa inghitim!!! In curand va fi dictatura, daca-i lasam sa faca ce vor. Deja au inceput sa fie dati afara ziaristi care scriu ce gandesc si-l sustin pe Basescu. In ce tara traim? Asta vrem sa fie? Hai sa trecem la treaba, sa adunam semnaturi pentru un referendum pentru demiterea parlamentului! Sa trecem la alegeri anticipate!

Mergi la inceput