Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)
Raspunsuri - Pagina 31
danielai spune:
Irina, felicitari! Vei avea o pereche frumoasa!
Eu n-am mai intrat de mult, de pe la Paste cred. Atunci am avut un episod de enterocolita, dar slava Domnului ca n-am ajuns la spital. Refacerea insa mi s-a parut ff inceata. Pot spune ca a ramas cu o sensibilitate. Patricia, sanatate Rebecai, refacere rapida!
In rest, nu am scapat inca de Pampers, desi face la olita dac-o pui, dar nu prea cere singura (desi se mai intampla sa si ceara). Acum ca e vreme buna, sper sa reusim. Shobo, in legatura cu reductorul, ti-as recomanda sa masori bine vasul de WC si sa iei unul cu o circumferinta suficient de mare ca sa aiba stabilitate buna. Nu te lua dupa faptul ca scrie masura universala, la mine primul nu s-a potrivit...
crinuta spune:
Felicitari Tomasa! Este ce-ti doreai, nu?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Megg spune:
Irina, felicitari! ma bucur pt voi!
Liviana, multa bafta... am citit si eu articolul... cam dur.
Shobo, ce gradinita ai gasit? e aproape de voi? eu am ochit una spre Blvd. Timisoara, apoape de Mall, cumva in spatele Mega Image.
Megg si bb Mara
tomasa spune:
Multumesc Daniela!
Crinuta, sincer acum, imi cam trecuse faza cu fetele. Intre timp am descoperit ca si baietii sunt la fel de draguti, asa ca acum imi era indiferent, voiam doar un copil sanatos. Vad avantaje si in cazul in care ai copii de acelasi sex si daca ii ai de sexe diferite, numai Dumnezeu stie de ce ne da una sau alta la fiecare.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21s fix
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Voi avea o fetita!!!
21s fix
URAAAA! Sa-ti traiasca micuta Maria, Irina! Ma bucur nespus de mult pt voi! Ai grija de tine. Cand va mutati in casa noua?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2
danielai spune:
Liviana, am citit si eu. Bafta multa!
In legatura cu reprogramarea, fiind o operatie mai laborioasa, probabil ca are nevoie de o anumita echipa, sala etc, plus ca trebuie sa se pregateasca inainte etc. Eu zic ca mai bine sa mai astepte putin, dar sa fie totul in regula. Inca o data sanatate!
crinuta spune:
Am deschis subiect nou, putem continua acolo.
Aici suntem deja pe pagina 21.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tomasa spune:
Megg, .
Liviana, scumpo, multumesc frumos. Speram sa ne mutam pana in oct cand se va naste Maria. Am facut credit, ne-am ingropat in rate dar suntem optimisti. Facem si noi tot ce putem ca sa ne crestem copiii ok, la curte. Voi? Ati reusit cu ap de 4 camere pana la urma?
21s fix